שום שיר לא מתנגן לי בראש

רעוּת

New member
שום שיר לא מתנגן לי בראש ../images/Emo79.gif

שלא תשכחו מי באמת שואל את השאלות בפורום הזה
חג שמח
. מה אתם רוצים לשטוף מכם? מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? מאיפה הייתם רוצים ללכת? "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?" קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? ממה כבר אין לכם דרך חזרה? לְמה אתם נאמנים? מאמינים באמונות טפלות? מה השטן שלכם
? קרה לכם פעם אסון? מה לא מוסרי בעינכם? נסעתם פעם באמבולנס? מה מוציא אתכם מריכוז? איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? באיזה צד אתם מקווים להיות? למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"?

תלמדי להיות נאמנה כמו עורב.

מה אתם רוצים לשטוף מכם?מחסומים מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר?לשתות שוקו על הבוקר.מספיק עם זה כבר...באמת... איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? יש כמה..:) מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות?ווואו המון..רק בצבא התחלתי להעריך את חשיבותה של ה"שנייה"...זה הרבה זמן...אפשר להספיק בזה הרבה דברים... מאיפה הייתם רוצים ללכת?משביל האבנים הצהובות "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?"-ממש לא..כשאני מבטיחה משהו..אני גם מקיימת אותו. קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו?כן!מעצבן! איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם?לא הכרתי אותה.. ממה כבר אין לכם דרך חזרה?לא מחפשת דרכים לחזור.. לְמה אתם נאמנים?למשפחה,לחברים,לבעלי חיים... מאמינים באמונות טפלות?רק כשיש יום ממש רע מה השטן שלכם ?הפחד. קרה לכם פעם אסון?לא בדיוק ובהקשר לשאלה לפני הקודמת (טפו טפו טפו) מה לא מוסרי בעינכם?הרבה מאוד דברים.. נסעתם פעם באמבולנס?לא (טפו פטו טפו-טוב אז אולי קצת אמונות טפלות) מה מוציא אתכם מריכוז?כל דבר! זה מה שקורה כשיש ADD...זה מטריף. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע?"בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב..." "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה)אין מה להוסיף. גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר?חלילה באיזה צד אתם מקווים להיות?הצד עם החלון.יותר נחמד להעביר ככה נסיעה. למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? חחח -"ה-רונה"... לקחת אוויר,להרגע,לא להלחץ,לא להתצבן..וללכת..פשוט...ללכת...

תמרוש5

New member
P:

מה אתם רוצים לשטוף מכם? מחשבות שאי אפשר לשלוט בהן. מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? וואו.יותר מדי,הרגלים רעים. איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? אהבה. מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? לנשום. מאיפה הייתם רוצים ללכת? מפה. "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?"סוג של. כשאני מבטיחה דברים לעצמי הרבה יותר קל לי להפר. קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? אהא. ובכלל,יותר מדי דברים שאי אפשר להבין. איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? ענבלי
אני לא אחפור יותר מדי,אבל היא שינתה אותי לגמרי,ואומנם לא הכרתי אותה אבל המוות שלה השפיע עלי ברמות שלא חשבתי שמישהו שלא הכרתי יכול להשפיע עלי. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? מדברים שאמרתי. לְמה אתם נאמנים? לדעות שלי. מאמינים באמונות טפלות? משתדלת שלא,אבל יש כמה. מה השטן שלכם ?פפ. היקשרות לאנשים. קרה לכם פעם אסון?יש מצב. מה לא מוסרי בעינכם? התעללות בבעלי חיים. נסעתם פעם באמבולנס?אהא. ביום כיפור,עפתי מהאופניים ושברתי חצי גוף
מה מוציא אתכם מריכוז? מחשבות. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע?שילה פרבר-אסור זה אסור. "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) לא יודעת. גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר?לא נראה לי. באיזה צד אתם מקווים להיות?בצד שצד? למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? להירגע,גם כשסופרים את הזמן ומנסים להחליט דברים,ולתת לאוויר לצאת,לא להחזיק יותר מדי.

רציתי לענות סלקטיבית אבל בסוף יצא הכל.

מה אתם רוצים לשטוף מכם? את כל מה שמפריע להתקדם. מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? עישון עישון עישון
[יום רביעי בלי.] איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? בעיקר כל מה שקשור בכעס. ובדברים ש[אם לצטט את רעות] "כבר לא
". חחח מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? חחחח להיות בעץ ההוא
מאיפה הייתם רוצים ללכת? ע"ע השאלה הקודמת. "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?" משהו כזה. קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? קרה לי בערך מה שהשיר מתאר. עם הדלת
ובכלל. קטעים כאלה שאתה עושה דברים שאתה לא מאמין שאתה עושה, שנראים לך מטורפים, ותו"כ חושב, רגע, זאת בכלל אני? איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? מה קשור עכשיו? אמ, הייתי קטנה. בדיעבד זה עצוב נורא. ומדכא משהו. אבל הדרך היחידה שזה השפיע עליי היא שהייתי ב10 שנים והיה מדהים. ועכשיו נורא מפריע לי שאין עוד. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? מכל מה שכבר היה. רק מעכשיו ומאח"כ עוד יש. לְמה אתם נאמנים? לעצמי ולמה שאני יודעת שנכון. משתדלת להיות. מאמינים באמונות טפלות? משתדלת שלא
מה השטן שלכם? אלוהים
חחח קרה לכם פעם אסון? לא משו רציני. מה לא מוסרי בעינכם? הרבה דברים. נסעתם פעם באמבולנס? לא חושבת
מה מוציא אתכם מריכוז? כשאני מאוהבת. או אחרי פרידה. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? זה! בגלל השאלון
"כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) כן. לגמרי. אנושי מדי... גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? לא בדיוק. כאילו, הגונב מגנב וזה. באיזה צד אתם מקווים להיות? לא אכפת לי, רק לא לסבול יותר מדי. בלע. למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? היא שמה לזה מילים מצויין, למה אני צריכה? חח... בדיוק למה שזה אומר. לנשום בספירה לאחור, זה הזמן שיש לך עד שאת קמה והולכת. ואז את הולכת.

מיץ פזי

New member
אני מתנחמת באנושי..

מה אתם רוצים לשטוף מכם? | חוסר שקט מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? | שערות. פינצטה. איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? | לרצות אנשים שאי אפשר להשיג.. מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? | לפתור בעיות תנועה ושאר איכסה כזה חח מאיפה הייתם רוצים ללכת? | מהבית חח די הספיק לי :) "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?" | לא בהכרח. אפשר לקיים גם הבטחות שמבטיחים לעצמנו עם עצמנו. לא צריך להרגיש חובת קיום כלפי מישהו אחר דווקא כדי להרגיש חובת קיום בכלליות. קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? | כן.. ע"ע הרגלים רעים איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? | רק אני לא הבנתי מה הקשר? הוא לא ממש השפיע עלי חוץ מזה שזה עצוב וטרגי.. לא הכרתי את המכשפות וגם עכשיו לא ממש.. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? | משתדלת לא לעשות את הדבר שלא יהיה לי ממנו דרך חזרה.. לְמה אתם נאמנים? | לחברים שלי. לעצמי. מאמינים באמונות טפלות? | לא באמת מה השטן שלכם ? | ביקורת עצמית קרה לכם פעם אסון? | כן מה לא מוסרי בעינכם? | אלימות. התעללות.. נסעתם פעם באמבולנס? חח לא מה מוציא אתכם מריכוז? מחשבות מחשבות מחשבות איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? תמיד ששואלים את השאלה הזאת פתאום מתחילים להתנגן לי אלף שירים בבת אחת.. אז לא יודעת. אבל עכשיו פתאום אני חושבת על "אהבה חדשה" של אבישי כהן "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) | מה יכול להיות אנושי מדי? גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? | לא נראה לי באיזה צד אתם מקווים להיות? | כדאי לחוות את שניהם למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? | לנשום.. 10..9..8..7.. לפני שעושים משהו אימפולסיבי ופשוט לעצור ולחשוב על זה.. ואם צריך אז פשוט להסתובב וללכת.

רעוּת

New member
../images/Emo26.gif

ההקשר הוא "מתנגשת בעץ לשנייה שאין ממנה דרך חזרה". זה סתם תמיד מזכיר לי
אני כה מורבידית

chen1litvak

New member
אבל היא התנגשה בקיר!

אוף אני שונאת כשאני שומעת אנשים שאומרים שהיא נהרגה כי היא נתקעה בעץ! קיר! קיר בטון! נמוך! אבל קיר בטון! אוף אני צריכה להשלים שעות שינה

רעוּת

New member
העץ הוא מטאפורה לקיר ../images/Emo46.gif

זה לא נשמע טוב בשיר להגיד "מתנגשת בקיר לשנייה שאין ממנה דרך חזרה". כאילו, מי מתנגש בקיר לעזאזל (שאלה רטורית, נו
) להתנגש בעץ זה יותר טרגי ופואטי. או שאלה סתם האסוציאציות המורבידיות שלי
עזבו, אני יכולה למצוא פה גם קישורים לשואה
.

רעוּת

New member
יש קישורים יותר ברורים מזה ../images/Emo6.gif

רשת= גדר תיל עיר נמל ריקה= לקחו את כל היהודים והערים היו ריקות
. צי שוקע= מטאפורה לאימפריה הבריטית שכוחה היה מבוסס בעיקר על הצי שלה, והיא שלטה בעזרתו בכל העולם במאה ה-19 ומלחמת העולם ה-2 מסמלת את שקיעתה הסופית. לקשור רצונות= שוב, מטאפורה ליהודים. נאמנה כמו עורב= חסידי אומות עולם. לנשום בספירה לאחור= כאן מגיעה בדיחה ממש שחורה על תאי הגזים שאני אצנזר
10 שניות= כנ"ל שמעתי את היד שלי דופקת על דלת= גסטאפו. מתנגשת בעץ לשנייה שאין ממנה דרך חזרה= המדיניות של היטלר. הוא היה מנהיג לא רציונלי בעליל, כל ההתנהלות האימפולסיבית והלא אחראית שלו שדרדרה את העולם למלחמת העולם ה-2, והכל נבע מכל ההפרעות אישיות הסדיסטיות שלו. שטן= מטאפורה לנאצים. מוסר= דילמות מוסריות שחופרים עליהן במסע לפולין. אמבולנס= לפני תאי הגזים הם היו משתמשים באמבולנסים ומשאיות
. שום שיר לא מתנגן לי בראש= על משקל "אין פרפרים בגטו". או בגטים, לפי הבילויים. "אני מתנחמת באנושי"= יכול להיות שנאמר בציניות, כי הרי אושוויץ לא באמת היתה פלנטה אחרת, הזוועות בוצעו ע"י בני אדם, ועל כן אי אפשר באמת להתנחם באנושי. אלא אם כן היא שוב מתכוונת לחסידי אומות עולם. כולם גונבים מישהו ממישהו אחר= היו מקרים של גנבות של אוכל וכו'. אותו אוכל הוא מטאפורה לחיים, כי מי שגנבו לו את האוכל בעצם היה יכול למות מזה, ואז גנבו אותו למישהו אחר. ומקווים תמיד להיות בצד שצד= תחשוב על זה, מבחינה פילוסופית, אותו נאצי היה יכול להיוולד יהודי, ולהיפך. באיזה צד בכלל עדיף להיות? הרוצח או הקורבן? גם להם יש בעיות נפשיות של דור שני ושלישי

chen1litvak

New member
אמג את חייבת להשמיע את השיר לשמולק

ואז לתת לו לקרוא את מגילת השואה של רעות ואני חושבת שישמצב שהוא יחבב את רונה! ואני בעד לעשות ניתוח שואתי לכמה שיותר שירים! לכו תדעו מה נגלה......

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לנשום בספירה לאחור... את איומה.

למעלה