שום שיר לא מתנגן לי בראש

מיץ פזי

New member
אוקי ממש עבר את הגבול

סבבה לך שיש לך הומור ציני ושחור אבל די עד כאן את רוצה לכתוב בדיחות שואה כל היום תצטרפי לאיזה פורום הומור שחור או משהו. אני בתור מנהלת לא מוכנה שתכתבי עוד "ניתוחי שירים" שכאלה. אני פשוט לא מוכנה שיהיו הודעות כאלה כאן. זה לא מצחיק זה לא מכובד וזה פשוט לקחת את השיר ולהרוס אותו. והודעה הבאה כזאת שתיכתב אני פשוט אמחוק.

elad2081

New member
לא נראה...

קודם כל רונה מלכה.. דבר שני לדעתי " מתנגשת בעץ לשנייה שאין ממנה דרך חזרה...." זה דימוי לדפיקה על הדלת בבית של האהבה שלך... שהיא נגמרה והיא כבר לא טובה אבל כל אחד חוזר אליה או מתגעגע אליה מתישהו והדפיקה בדלת באה להראות כאילו שבעותה העת היא מבינה את הטעות שבדבר .. אין משהם דרך חזרה..

רעוּת

New member
זהו, גם אני ראיתי את זה ככה,

שכאילו, מי שמתנגשת בעץ זאת היד (העץ של הדלת, בהנחה שהיא עשויה מעץ ולא מפלדלת
) אבל מעבר לזה עולם האסוציאציות שלי דפוק ומעוות, ופרויד היה חוגג עלי

fullbutproud

New member
חג שמח

מה אתם רוצים לשטוף מכם?רגשות אשמה מיותרים מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר?ישירות.תמיד זה מזיק לי. איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן?מיניים מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות?לנשום מאיפה הייתם רוצים ללכת?מהבית כמובן "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?"אולי קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו?כמובן איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם?חייה,המוסיקה שלה ואמירתה,הם אלו שהשפיעו עלי! ממה כבר אין לכם דרך חזרה?ממי שאני,וטוב שכך. לְמה אתם נאמנים?לעקרונות שלי מאמינים באמונות טפלות?לא{טפו טפו טפו חמסה שום בצל..} מה השטן שלכם ?דיעות קדומות קרה לכם פעם אסון?סוג של מה לא מוסרי בעינכם?כל מה שנעשה בכפייה נסעתם פעם באמבולנס?כן אבל לא בתור חולה... מה מוציא אתכם מריכוז?חפירות איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע?אהיה מקורית,10 שניות. "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה)אוקיי גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר?מטאפורית גנבתי באיזה צד אתם מקווים להיות?שאוהב ונאהב למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"?לזה שנקבל אותה כפי שהיא בכל המובנים

רעוּת

New member
.Get off the cross we need the wood

מה אתם רוצים לשטוף מכם? את הלכלוך |OCD| מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? לרחוץ ידיים 30 פעם ברצף. סתם, אני מהזה לא OCD
איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? לא יודעת. איזה שאלה מעצבנת מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? לרוץ לעץ, להתנגש בו, ולחזור. מאיפה הייתם רוצים ללכת? כרגע? מהבית של ההורים. אמג עד מתי פרעות תשרי תשס"ט
"הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?"
אפילו פחות קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? אהא. לפעמים אני לא יודעת להגיד "לא"
בעיקר לעבודות למיניהן
או דייטים. אוף
איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? לא כלכך השפיע |דדאינסייד| אני בעיקר זוכרת שזה היה ראש השנה והיינו אצל סבא וסבתא (
) ואח שלי אמר משהו על זה שזה עצוב. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? מדברים שאמרתי להם "כן". או "לא". וואטאבר. לְמה אתם נאמנים? חברים, עקרונות מסוימים (אלא אם כן ישלמו לי הרבה כסף
) מאמינים באמונות טפלות? לא מה השטן שלכם ? אוקטובר. זה כאילו, חודש שלם של PMS שבסופו המוות
קרה לכם פעם אסון? אני לא אוהבת את המילה הזאת, היא כה מלודרמטית. אבל היו כמה דברים לא נעימים
מה לא מוסרי בעינכם? לנטוש
נסעתם פעם באמבולנס? לא שזכור לי מה מוציא אתכם מריכוז? אם אני לומדת, אז כל דבר. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? עטור מצחך, כי ניגנתי אותו קודם בכשרון כה רב
"כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה)
ניטשה הקדים את זמנו. גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? לא נראה לי באיזה צד אתם מקווים להיות? לא יודעת. גם להיות בצד שצד זה לא משו, נראה לי. למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? אני חושבת שראיתי יותר מדי האנטומיה של גריי או משו כזה, כי זה עושהל יאסוציאציות ל"count back from 10 for me" לפני שמרדימים את החולה לניתוח
אבל באופן כללי, אני חושבת שזה כזה, לקחת אוויר ולספור אחורה לפני שעושים משהו שצריך לעשות, כמו ללכת מאיפשהו שעושה לך רע, אבל זה עדיין לא כזה קל ללכת משם, בגלל הפחד והנטייה להרס עצמי. ועכשיו זה גם עושה לי אסוציאציות ללספור אחורה למשהו רע שיודעים שעומד לבוא, ואי אפשר למנוע אותו. אבל לא נראה לי שלזה היא התכוונה

horse 1212

New member
רק כי זה שיר מצוין וענבלי כאן

(אני גלי, נעים מאוד) מה אתם רוצים לשטוף מכם? חלק מהאגו שלי. מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? כסיסת ציפורניים, תמיד להגיד את המילה האחרונה. ועוד ועוד הרגלים איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? רצונות שאין סיכוי שיתממשו, כמובן. מה אתם יכולים להספיק ב-10 שניות? לנשום וללכת :) מאיפה הייתם רוצים ללכת? ממקומות שלא עושים לי טוב. "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?" ללא ספק. כמו לרובנו. ברור שהבטחה לעצמך מחזיקה מעט מאוד זמן... קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? כמובן. איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? וואו, השפיע המון. אני לא אפרט יותר מדי, אבל ענבל כאמנית השפיעה עליי מאוד וכך גם המוות שלה. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? ממעשים שעשיתי, וחבל שעשיתי. לְמה אתם נאמנים? רק לחתול שלי. מאמינים באמונות טפלות? יש לי כל מיני אמונות ביני לבין עצמי (למשל: אם אני לא אדרוך על העלה הזה עכשיו אז... , אם אני לא אכניס שלושה צעדים עד למדרכה אז... וכד'.) מה השטן שלכם ? שבתות ושבתונים
. קרה לכם פעם אסון? אסונות קטנים כל הזמן. מה לא מוסרי בעינכם? הרבה דברים שאני עושה. נסעתם פעם באמבולנס? לא. (וטוב שכך.) מה מוציא אתכם מריכוז? נגיד כשאנשים מסיימים לפניי מבחן אז אני נורא נלחצת ומתחילה לצאת מריכוז. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? מה תאמרי של יזהר אשדות. "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) אכן. גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? בערך... באיזה צד אתם מקווים להיות? בצד שדג. (וגם בצד שדגים אותו לפעמים.) למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? זה די אישי ומורכב. בעיקרון לחשב מעשים ומילים.

גוזלה

New member
"...דיברנו על מוסר..."

מה אתם רוצים לשטוף מכם? את העייפות מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? להתעקש להבין כל דבר. ולעומק. [יש דברים שעדיף סתם לקבל...] איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן? לחזור שוב ושוב ושוב. לא להרפות. מאיפה הייתם רוצים ללכת? מהתקופה. פשוט שתגמר כבר. "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?" אלא מה. אבל בגלל זה, אם אני באמת רוצה משהו, אני דואגת שיהיו המון עדים, ומכריזה עליה בקול, לכולם, שוב ושוב ושוב. קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? אני מניחה שכן... איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? לא השפיע... בזמנו לא הייתי חשופה למוסיקה שלה. נחשפתי אליה רק אחרי המוות שלה, אז לא השפיע עלי כלל. ממה כבר אין לכם דרך חזרה? מכל מניי מעשים טיפשים [יותר ופחות] שעשיתי בעברי [הקרוב והרחוק] לְמה אתם נאמנים? לחברים. בעיקר לחברים. הייתי רוצה להיות נאמנה לעצמי באותה המסירות לפחות. מאמינים באמונות טפלות? כמובן [טפו טפו טפו, נקישה בעץ, לא להדגים על אנשים אסונות, לא ללכת עם חבר/ה ושעמוד יחצה ביניכם... ועוד ועוד... ] מה השטן שלכם ? ...? קרה לכם פעם אסון? לשמחתי, אסון בסדר גודל שהייתי מכנה אותו אסון לא קרה לי אישית, אבל במעגל הטיפה רחב יותר- לצערי, איבדתי כבר שלושה מכרים וחברים מהעבר בתקופה האחרונה :/ מה לא מוסרי בעינכם? להגיד למשהו שמתכוון להתעטש "לבריאות", לפני שהספיק להתעטש. לפגוע באנשים חסרי כל, בעיקר בקשישים. זה מוציא אותי מדעתי! נסעתם פעם באמבולנס? כן, כשהתנדבתי במד"א, לשמחתי אף פעם לא בצד המטופל. מה מוציא אתכם מריכוז? כמעט כל דבר, רמת הריכוז שלי נמוכה מאוד. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? "שום שיר לא מתנגן לי בראש" [כשקוראים את השאלה הזאת, אי אפשר שלא תקפוץ השורה הזאת מהשיר להזמזם בראש... ] "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" (ניטשה) אנושי מדי. גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? לא. באיזה צד אתם מקווים להיות? בצד שצדים. למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? מעין זמן למחשבות. לא להיות פזיזים במעשים. לקחת רגע, לעצור שניה, לנשום עמוק- ורק אח"כ לקבל החלטות.

DeepThoughts

New member
אסוציאציות

מה אתם רוצים לשטוף ? את הרגליים.. ומחשבות כפייתיות מאיזה הרגלים הייתם רוצים להיפטר? מההרגל לא לעמוד במילה שלי איזה רצונות הייתם רוצים לקשור, לרסן?. אני בד"כ קושרת את הרצונות שלי מאיפה הייתם רוצים ללכת? . מאיפה שלא טוב "הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות...?. כן קורה לכם שאתם רואים את עצמכם עושים משהו, ולא מצליחים להבין למה אתם עושים אותו? זה מתקשר להבטחה של 10 שניות איך המוות של ענבל פרלמוטר השפיע על חייכם? כחודש אחרי זה והיתה כתבה במוסף הארץ על ענבל ונסענו כל המשפחה לאנשהו , ועשינו תאונה קטנה ואמא שלי כתבה את הפרטים של המכונית השניה על התמונה של ענבל. זה הזיכרון שיש לי ממנה ממה כבר אין לכם דרך חזרה? ממה שהיה לְמה אתם נאמנים? . מנסה להיות נאמנה לערכים שלי מאמינים באמונות טפלות? כן טפו טפו על עץ, וחמסה ותהילים ואסור שהנעליים יהיו הפוכות ולא לפתוח עין רעה.. מה השטן שלכם ? ...? אהממ לא יודעת קרה לכם פעם אסון? טפו טפו חמסה חמסה מה לא מוסרי בעינכם? לשקר בשם משהו אחר, נסעתם פעם באמבולנס? . לא מה מוציא אתכם מריכוז? . מחשבות איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? " the wrong girl- missy higgins "כמה מאכזב. כמה נורא. כמה אמיתי. כמה אנושי, אנושי מדי...?" גנבתם פעם מישהו ממישהו אחר? . לא! באיזה צד אתם מקווים להיות? בצד הטוב למה לפי דעתכם התכוונה הרונה ב"לנשום בספירה לאחור"? לחשוב לפני שפועלים

למעלה