שון קינגסטון ב-
אנשים

Orange Sky

New member
חח תראי מה עשית שיר, רק בגללך הם לא באו!

שזה יהיה לך על המצפון!!XD

sweet shir

New member
חחחח לא נכון! אם כבר בגללי הם היו באים כי הם

היו חושבים "אוו יש בנות משעשעות שם"!!!! XD או שהיו חושבים "אמאלה". אחת המהאפשרויות D: (עוד אפשרות היא שהם בכלל לא הסתכלו על זה. אפשרות סבירה ביותר.)

Orange Sky

New member
הם בטח היו חושבים....

שיר?!?!? המטורפת הזו שחושבת שאננחנו הומואים אחד עם השני?!?!?! לאאאא בואו נברח מישראללללללל איכסס דאגי תפסיק לגעת בי שם כשאני מנסה ל..אווו דאגיייייי ~שיר אנחנו בדרך~ XDD

דיינהDana

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifמקפליי מופיעים OFTR בלייב../images/Emo36.gif

+ ראיון בתוכנית בוקר של GMTV http://uk.youtube.com/watch?v=eiCtia_mauc חחח איזה חמוד הארי חחח :] וזה לא הראיון עם השאלות שכבר ראיתי שהעלו ב-3 חלקים זה משו אחר (אני מקווה שכבר לא העלו את זה לפורום ואם כן אז סורי :] )

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טום הורג אותי XDDDDDDDDD

עם ה"או או אוווו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דני לא הימם אותי הפעם עם הקול שלו |צקצק| XD וסעמק שיוריד את הכובע הזההההההההההההההה #^%$#&*&$%*)@ ודאגי כלכך יפה *______* אבל הוא כל שניה מתכופף וזה מציק
איזה אפקטים שמו עם הDARK חחחח
ועכשיו על הריאיון: גם הארי ממחזר חולצות?! O: אה והשיער שלו אכן מכוער =.= לדאגי יש פוני, הוא כזה חמוד עם השיער הזהD: וול, תודה לך, נהניתי לבקר את הופעתם מקפליי XD

just orr

New member
../images/Emo45.gif התלתלים שלו יפים מה הוא רוצה? ><

[דני ^ אם יצאתי לא ברורה XD]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאיזה כושל. :|

מה הקטע עם הרקע? מה עבר על הקול של דני? וטום?! הוא נראה כמו איגואנה ג'ירפית. ובקטע שדני לוחש..... גאד כמה שזה קשה לי לומר.... הוא יצא מזה פייג X___X כישלון.

sweet shir

New member
התגעגעתי ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום עשה פרצוף-אורגזמת-ליאן XDDDDD ~אפחד לא יבין, לא נורא~ הופעה מממש טובהD: וגאד, הם נראים מעולה! ממש! דאגי, וואו
ואפילו טום!! ודני! (חוץ מהקטע שהאף שלו רק גדל וגדל מיום ליוםXDDD) הארי עדיין אדם לוין :( נסלח לו רק כי הוא סקסי. פפפ. ~סורי על החפירה. מלעשות שהם מושלמים ואני בהתקף אהבהXD~ תודה על הסרטון! D:

just orr

New member
כפרעליהם../images/Emo23.gif

הם נראים שם ממש טוב, ואהבתי את ההופעה ^^ דאגי
בהיתי בו חצי מהזמן XD וכמובן שהם משעשעים כרגיל
תודה דיינה :)

ZivMusic

New member
דני הפך להיות מהאנשים האלה

עם הראש הקטן והגוף הגדול XDDD והקול של דני לא היה חתיכי כמו תמיד OO" טום מתלהב מהמיקרופוןXD ודאגי והארי סתם סקסיים
ותודה
חח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדנידנדיני

הוא כל כך נראה מוזר חחחחח אני רוצה אוות צעיררררר שובבבבבב חמודים כאלה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDD טום../images/Emo6.gif

ב LIGHT SPEED.. השני, דני עושה את ה"עמידת כח" בסקול אוף רוק

../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif מישהי יכולה להעתיק את הכתובת

של הסרטון של מקפליי שהם הולכים על החלוקים והמשקפיי שמש.. וכאילו הם מתאגרים וזה?D:

למעלה