את לא הבנת אותי וחבל,יש מגמגמים בכל
מקום ובכל מקצוע. גם צרצייל היה מגמגם ויש זמרים מעולים (פוליקר) המגמגמים ואינם פוחדים להתראיין לרדיו. הבעיה היא שלך ושלך בלבד כי מי שיצטרך להתמודד כל יום עם כיתה של 40 תלמידים, עם הורים מנוולים שיאשימו אותך בפני משרד החינוך כי ילדם המתוק נכשל בגלל שקשה לו להבין את המורה המגמגמת. אם את מוכנה למאבק שימשך כל חייך, מאחר וגימגום במידה זו או אחרת נשאר לכל החיים(זאת האמת,כל השאר סיפורים). את תשתלמי בחיי משפחה ובטיפול בילדיך מאחר והמתח ירדוף אותך. איני מנסה להרפות את ידיך.את בפרשת דרכים, את בחורה עם רצון חזק מאד ועם אתגר קשה,אני משוכנע שתצליחי אבל כפי שכתבתי,תשלמי,לבדך, בעצמך,את המחיר כל יום כל ימי חייך. ומה הוכחת? שאת מורה? האם זה שווה? למה את מזלזלת בראיית חשבון? את תהיי רואת חשבון מוצלחת ותקבלי לטיפול משרדים ומפעלים גדולים שירצו אותך כי את טובה!!! האין זו הצלחה? כרואת חשבון מוצלחת תוכלי לאפשר לעצמך רמת חיים גבוהה פי 100 מאשר מורה!! הסטאטוס החברתי שלך יכול להיות גבוה יותר!!! גם כרואת חשבון תהיה זקוקה ליכולת דיבור, אולם הדיבור לא יהיה המוטיב הראשי והעיקרי כמדד להצלחתך. ד"א, כיום רואי חשבון לומדים גם משפטים ואז בכלל השמים הם הגבול. אבל אם האתגר שלך בחיים לדלקם לכיתת ילדים צעקנים שירים של סופר או פרק בהיסטוריה זכותך. כאמור, אלה הם חייך, אני כותב לך רק בגלל שרצונך העז הוא חיה נדירה בימינו ומצאתי לנכון להגיב. תשמעי דעות ממספר אנשים, תחשבי הרבה ואז תחליטי. מה שלא תחליטי,אני משוכנע שתצליחי.