שונאת את קלי היא גורמת לי קיא

niranat

New member
וסתם תמונה כי מתחשק לי

חחחח זה קורע אותי כל פעם מחדש
+
=

gali2100

New member
תודה!

למה העיפו אותה? היא יפה.. את קלי היו צריכים להעיף..

niranat

New member
קלי מאוד השתפרה

התמונה של הפרק של אתמול הייתה התמונה הכי טובה שלה עד עכשיו, היא מאוד השתדלה להשתפר והיא גם הצליחה אז השופטים חשבו שיש בה פוטנציאל. חוצמזה שלדעתי לטוקרה הייתה תמונה יותר גרועה משל ג'ניפר, אבל זה כנראה לא מה שהם חשבו... אני שונאת את האהבה לטוקרה, דאמט! היא סתם שמנהה
יעני היא חמודה והכל, והיא גם מצטלמת לא-רע, אבל בוא נגיד שג'ניפר וליאה יותר טובות ממנה... ואולי גם אחרות.

לא מסכים אני לא חושב שזה פייר

למשל אותו יום שהם עשו את התצוגת אופנה היא לא ראתה כלום מיסכנה היא יכלה ליפול וזה היה הרסני מאוד בישבילה חוץ מיזה היא צדקה שהיא אמרה שהיא רוצה להתחיל מאפס כי היא לא היתחילה מאפס כי היא לא רואה בלילה

Dark Force

New member
../images/Emo46.gifאווה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אווה היא הכי יפה שם
אין לי ספק שאמנדה גם יפה, אבל האופי שלה הורס ה-כ-ל. ודווקא בפרק האחרון ממש התחלתי לחבב את קלי, היא חמודה והיא משתדלת- וזה עדיף על האמנדה הזו שלא עושה כלום ויוצא לה בקלות.

niranat

New member
אני שונאת את האופי של אמנדה, אבל >>

בסופו של דבר, דוגמנית על לא צריכה להיות נחמדה אלא לצאת טוב בתמונות, להראות טוב, לדעת ללכת על מסלול, להיות אחת שיש לה כמה מראות [יעני אחת שיודעת להיראות כמו "המורה" וגם כמו נערת ליווי וגם כמו נסיכה וכמו הכל...] והיא צריכה לדעת למכור - אופי זה בכלל לא פונקציה... זה אולי יכול לעזור ולקדם, אבל זה לא הכרח.

אבל

אבל אמנדה היא גם לא משהו יפה...... יש לה כמה תמונות שהם בסדר.... וראיתם איך היא מסתדרת ורואה טוב מאוד בלילה וביום, מילא בלילה היא אמרה שהיא ראתה את המסלול בגלל הנצנצים, אבל היא אמרה שביום היא חצי עיוורת, והיא לא חצי עיוורת ולא בטיח, היא סתם מנפחת. אולי יש לה מחלה אבל לא צריך להגזים אם זה, ודרך אגב מי שרוצה לראות אתר של המנצחות בכל העונות (עם הרביעית) זה האתר: http://www.upn.com/shows/top_model/index.shtml ולא נראה לי שזה ספויילר כי לא אמרתי מי מנצחת, רק אמרתי שזה האתר של המנצחוות, אז מי שלא רוצה לדעת שלא יכנס.

niranat

New member
אי אפשר להירשם לטופ מודל 5

כי זה AMERICA's next top model רק אמריקאיות יכולות

למעלה