שונאת

וואלה10

New member
מקווה שהרוב הולך עליהם

למרות שאני יודע שזה נכנס לחשבון שלה . לא חסר להם כלום , בריאים ויפים , מצידי שתמשיך לקטר שקשה לה .

גם אני מקווה

אני יודע בוודאות שלא חסר להם כלום. הנ"ל לא שייך לעובדה שלדעתי נשאר לה 'דמי כיס' מהמזונות שאני משלם. ...אבל זה לפי החוק 'הצודק'... אין מה לעשות.

kleo patra

New member
בתור אישה

שמקבלת מזונות בעבור שני ילדים - 90% מהמזונות שהוא משלם הולכים על הילדים.

הגרוש שלי אמר לי בשבוע שעבר

"אין בעיה אז אני אממן לך את הלימודים", אחרי שביקשתי ממנו לסגור את החוב שיש כי אני רוצה לסגור את תיק ההוצאה לפועל שפתוח (לטובתו!). הוצאתי בשנה שעברה 20,000 ש"ח(!!!) עבור טיפולים לבן הגדול שלי מהכסף שאין לי. אני לא מבקשת ממנו כסף ללימודים, לא מבקשת ממנו כסף לבילויים ואפילו לא כסף לפסטיגל (שהילדים לא יראו השנה ותאמינו לי שזה לא יקרה להם כלום), אני מבקשת רק חצי מההוצאות שמעוגנות בהסכם בהתחשב בעובדה שיש לנו ילד אוטיסט. אני למדתי לא להתרגש ממנו ולמדתי שאם הוא רוצה להיות תקוע במסכנות שלו ובאומללות שלו על גרושה נקמנית ומגעילה שרק חושבת שהוא כספומט, אז שיהנה. מי אני שאקח ממנו את כל הכיף

מה שמפתיע בסיפור הזה

היא העובדה שהוא מתעלם מהצרכים של הבן שלו. בין אם זה באמצעות חוסר השתתפות בעלויות או בכל דרך אחרת, העובדה הנ"ל פשוט הזויה. אני טוען שהורים כאלה 'משלמים' בסופו של דבר בעתיד - ביחס שהם יקבלו מהילדים כשאלה יגדלו.

ואני טוען שאתה אדם רשע וקר לב

זה בטוח נכון לפי צורת השיפוט הכוללנית והאכזרית שאתה מסוגל להפיל על אנשים שאתה כלל לא מכיר.

ומה אתה עשית עכשיו?

אצל שמ"מית אני מכיר לפחות את הסיפור כי היא חברה שלי. ...ואני טוען שבין האזניים יש לך מקסימום קש במינימום של מקום. כמאמר האמרה, כנראה שלך אין דאגות. יומטוב

זה רק היה להמחשה בשביל שתרגיש את צורת השיפוט

שאתה מחיל על אחרים ויפה שאתה מכיר אותה ואת הסיפור זה עדיין לא שם אותך במקום של השופט של האבא של הילדים שלה. ואם אתה כן מתעקש לשפוט כנראה שלך יש תסביך אלוהים משל עצמך. אתה כן צדקת בדבר אחד יש דברים שחוזרים על אנשים חזרה. שנאה או אהבה חוזרים לאדם חזרה יום אחד. אז כמאמרך וכמאמר פותחת האשכול וכל מי שרוצה לשנוא שיבושם לו.

מי אתה בכלל

שתמחיש לי דברים כדי שארגיש? אבל זו הדרך היחידה שאתם מכירים. תסתכל בתגובה השניה שלי אליך - שיטוט קצר הסביר לי הכל אודותיך ואודות שכמותך. שיטוט קצר שלך אחרי יסביר לך על אודותי.

אגב...

אחרי שוטטות קצרה מאוד, הבנתי כמה דברים. למשל למה שונאים את היהודים... למשל מי הם אלו אשר ממאיסים את הדת... וכו'

ליאהה

New member
במקרה שלי - צודק.

לאבא שלו לא אכפת בכלל ואכן זה יתנקם בו בסופו של דבר.

אפשר לדעת

אולי לא בוודאות, אבל בינינו, חוץ מהמוות מה באמת וודאי בעולם הזה... רואים את הילדים, מה יש להם, מה הם מקבלים וכו' הדברים האלה מספיקים כדי לדעת לאן הכסף, או רובו, הולך.

ומצד שני

היתה לי שיחה על הנושא עם המטפל שלי לפני כמה חודשים. ברור לי לחלוטין שאם הגרושלי לא ישלם מזונות מי שייפגע בראש ובראשונה תהיה אני. הילדים שלי ייפגעו רק במקרים של מחסור מאוד קיצוני. כלומר - גם אם הוא לא ישלם הוא לא יראה את הפגיעה בילדים בצורה מיידית.

kleo patra

New member
זה כמו שהגרוש שלי

התחיל להגיד שהוא רוצה להוריד מהמזונות שהוא משלם כי הוא לא עובד עכשיו (כן כן גם הוא צומצם
) אמרתי לו סבבה- קודם אתה תמכור את הג'יפ החדש שלך לפני שתוריד לי מזונות. אז הוא התעשת מהר מאד ושינה נושא- אני בעד ל "נפנף" ולאיים במקומות שכואבים להם. במקרה הזה שלו זה ה ג'יפ שלו.
אני אישית לא מתרגשת....

זה כנראה מה שגורם

לגברים לא להתאמץ לשלם - אבל רק בתנאי שהם יודעים שמולם עומדת אישה שתחסוך מעצמה למרות שמדובר במזונות לילדים.

מיתי

New member
לי ולגרוש שלי יש הסכם...

הוא לא משלם מזונות. אבל... (אבל גדול) הוא משלם כל מה שקשור בבנות (חינוך, בריאות) ובתור אישה אני אומרת, שמזונות צריכים להיות לגופו של ענין. כלומר, אם יש גרושים (כמו רבים שאני מכירה) שלוקחים אחריות מלאה על גידול הילדים, אין כל סיבה שישלמו מזונות מלאים, הרי הילדים חצי מהזמן איתם.

מיתי

New member
לא מצליחה להבין אבות כאלה...

ואבות כאלה, צריכים לשלם כפליים.

|אייקון של משתחווה|-כמו ב-../images/Emo86.gif

כל מקרה לגופו - של הכנסה ושל זמן ואיכות שהות של הילדים. אם אישה תוביל את המהלך הזה, יהיה לנו קל יותר.

למעלה