שונות...

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך

yaka

New member
מישהו יכול לעדכן אותי../images/Emo92.gif

שלום אנשים! לא הייתי באתר הזה לפחות חודשיים? אז מה חדש? האם יש פעיליות ומשחקים חדשים בתקופה הקרובה??? מישהו יכול לעדכן אותי?

TIS

New member
איך בודקים מתיחת קשת?

איך אני בודק מה משקל המתיחה של הקשת שלי? אני רוצה לוודא שיאשרו לי את הקשת בסאגה ולא הבנתי איך בודקים את זה.

אולי אני לא בפורום הנכון

כי אני לא ממש בקטע של משחקי תפקידים, אבל אני ממש רוצה גלימה כזאת כמו בשר הטבעות עם כובע ושרוולים. אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כאלה או להסביר לי איך אפשר לתפור כאלה?

מאמר נפלא על אמנות לחימה במד"ב

מאמר נפלא על אמנות לחימה במד"ב ופנטסיאה. מומלץ ביותר.

אלף אפל

New member
הוראות להכנת גלימה

בזמנו לפני הסאגה כששאלתי בפורום העמותה (פרסומת סמויה) איך להכין גלימה אז מישו בשם: אלעד קורה שלח לי את הקובץ הזה... חשבתי שזה יתאים למדריך לשחקן. הבעיה היא, לעניות דעתי, שלמרות שזה מאוד מפורט הכל באנגלית ובמושגים לא מובנים וזה די מסבך את הכל. לכן אם יש מישהו שמבין במושגי תפירה או שירצה לתרגם זה יהיה עוד יותר טוב אבל שבינתיים תכניסו את זה למדריך לשחקן

NacroMittler

New member
אני מחפש אנשים מב"ש

כדי להקים איזה שהוא אירגון באר שבעי (זה לא ממש הוגן שבכל חור בארץ יש ארגון עם קהילה של משחקי תפקידים ורק בב"ש אין
) אז כל באר שבעי שיגיב כדי שלא נהיה מקופחים
!

Umrug

New member
../images/Emo123.gif

Shoot an arrow in the direction of a concrete wall. If it doesnt reach the wall - you should consider using another weapon. If it reaches the wall and then falls to the ground - it´s OK. If an arrow struks in - you should probably weaken the bow. o Stam. I´m bored. o

אלף אפל

New member
אם באמת איכפת לך

אז תעשה קמפיין קטן, תתקשר\תשלח אימייל לאנשים מהגילדה תדבר איתם, תפרסם הודעה שתה מחפש אנשים מבאר שבע בכל הפורומים של מ"ת (ויש הרבה) תנסה לשאול אנשים מהבית ספר או לגייס חברים ולהסביר להם מה זה..

sparrow_ml

New member
לחיפושך...

אני לא בדיוק באר שבעי. אני אתודעי שלומד בבאר שבע. גר במעונות שם ואם תוכל לפרט לגבי כוונותיך יהיה נחמד. נ.ב. 1.קבוצה די גדולה של רוסים פתוחת אירגון באיזור באר שבע וסביבתה. יש להם מחסן שהם מתכוונים למלא בחומרים להכנת ציוד. אולי נוכל להצתרף אליהם. 2. הגילדה זה באמת רעיון טוב

NacroMittler

New member
זה בידיוק מה שאני עושה!

אני מחפס בגילדה (שלחתי הודעה לאיזה 20 איש!), כתבתי הודעה בפורום של דימונס ובפורום הזה (לצערי רק לאחרונה התחלתי ממש להכנס לזה אז אני לא מכיר הרבה אז בזה אתם יכולים לעזור) והרעיון של הקבוצה של הרוסים שאמרת נשמע לי טוב!

Sern

New member
אם הקובץ היה עובד

היתי שמח לתרגם. מישהו יכול אולי להמיר את הקובץ לHTML? כי משום מה הוורד שלי לא ממש אוהב אותו. ארם.

למעלה