שונות...

• פותח הנושא yaka
  • פורסם בתאריך

אלף אפל

New member
גם אצלי הוא לא עבד, אבל...

כששלחו לי את הקובץ בהתחלה כשפתחתי אותו הוור דהיה נתקע, אבל זה בגללי ובגלל המחשב שלי, אבל אח"כ נכנסתי לאימייל ממחשב אחר ויותר טוב והקובץ עלה טוב בלי בעיות

Sern

New member
אני משתמש בוורד 97 כמדומני, אבל

הכי טוב יהיה להעביר את זה לHTML. הכי בטוח. תודה. ארם.

אני מקווה שזה עוזר

הבעייתיות עם קובץ HTML היא עם צירוף התמונות המשובצות בו. להלן קובץ RTF. אם זה לא יעבוד, ננסה גרסה יותר פרימטיבית - אנא אשר הצלחה.

Sern

New member
צר לי,

הקובץ ריק. הוא הגיע עם סיומת לא מוכרת, ושיניתי אותה לRTF, אבל קיבלתי קובץ בלי תוכן. אולי הבעיה אצלי? ארם.

נסיתי ואין שם

וההסבר שיש פה מסובך מדי באנגלית...נו באמת, אף אחד מכם אף פעם לא תפר לבד גלימה? בטוח יש פה מישהו!

Sern

New member
הסבר מהיר

תמדדי את עצמך מהכתפיים עד קצת מתחת לברכיים. תוסיפי עוד שלושה ארבעה סנטימטר. תחתכי חצי עיגול ברדיוס של המידה הזו. אז במרכז הקו הישר של חצי העיגול, תחתכי עוד חצי עיגול (מספיק גדול כדי שתוכלי להכניס שם את הראש שלך). יש גלימה. ברדס: יותר מדי מסובך כדי להסביר בטקסט בלי תמונות.
כל ההסבר הזה קצת באוויר למען האמת. אין לי תמונות שיסבירו, לצערי. בכלליות זה הבסיס. אני הייתי מסתובב קצת ברשת ומחפש הסברים (אין עדיין הסברים בעברית, אבל יש אנשים שעובדים על זה עכשיו. אלאנור?) ארם.

גלימה חיצונית.

גלימה חיצונית היא הדבר הראשון והפשוט ביותר לביצוע. את חייבת להבין, שזה לא תורה מסיני, ושיש המון מרווח פעולה. אין אפשרות ממש לטעות - אז אל תפחדו לנסות. זה כיף . כמתואר בציור, ניתן לעשות זאת במספר דרכים. חצי עיגול - (באדום) קצוות מעוגלים (בכחול) או אפילו מרובעת (בשחור). המשתנים בציור:
h - גובה הגלימה. נתון מדוד על האדם הלובש: מהכתפיים עד מתחת לברך. ניתן לעשות גלימות ארוכות יותר, או קצרות יותר - לפי המראה המבוקש. "כן|W - רוחב הגלימה. הנתון נע בין 70% מהגובה(מה שיוצר גלימת סופרמן שאינה עוטפת את הלובש) לפעמיים הגובה (מה שיוצר הרבה כפלים ומראה כבד). לאחר הגזירה, יוצרים אמצעי סגירה בפינות החצי-עיגול הקטן שמיועד לצוואר. אמצעי סגירה יכולים להיות:
סיכה גדולה (ומעוטרת) שתחזיק את שני הקצוות (הכי קל, אך לא תמיד נוח)
שרוך בכל פינה (גם כן מאד פשוט)
לולאה בצד אחד, וכפתור בצד שני
שני כפתורים גדולים, וחוט עם שתי לולאות, או אפילו שרשרת. וכיוצא באלה. למתחילים - רצוי לבחור בד שאינו מתפורר לאחר גזירתו, כך שניתן להימנע מלתפור שוליים. אם כל זאת יש צורך בשוליים - למתחילים אמליץ על הגזרה המרובעת (שלא עושה בעיות בתפירה) - מקפלים בין חצי סנטימטר לסנטימטר מהקצה, ותופרים לכל אורך השוליים (קיפול כפול למהדרין).

5נדב

New member
או! אושר!

*מנסה להציץ לתוך השרוול של אושר* מה עוד אתה מסתיר שם?

TIS

New member
מאיזה מרחק לירות את החץ?

האם יש עוד שיטות לבדיקה?

the off player

New member
נו טוב

תגיע עם הקשת ביום שישי לרכבת ותשאל מישהו. אלדד לדוגמא ובטוח יש שם עוד שמבינים בזה. האף של רבי, לדוגמא. אם תגיע לאחד מאירועי האחווה בוודאות תמצא שם שכזה. שגיא.

TIS

New member
כמובן שבאחווה ידעו לבדוק, אבל...

אני רוצה לבדוק את המתיחה לפני משחק של האחווה, כדי שאוכל להשתמש בקשת תקנית ולא יחרימו לי אותה...

TIS

New member
הקפצה - צה - צה

הקפצה - צה - צה אני קינג קינג קינג אני קינג קינג קינג מה??????

מתיחה של קשת.

מתיחה של קשת היא המשקל שהיא יכולה להרים כתלוי מהמייתר בהימתחה לאורך של חץ. לוקחים 9 ק"ג. (9 חבילות קמח/סוכר/מלח/ליטר-חלב או 6 בקבוקים של 1.5 ליטר וכו´) מאגדים אותם ביחד ויוצרים מתלה. מרימים את הקשת בצורה מאונת ממקופ האחיזה, כשעל המייתר תלוייה חבילת -9 הק"ג. אם הקשת נמתחת לאורך חץ לפני שהחבילה עולה לאוויר - הקשת כשירה. אם החבילה עולה לאוויר לפני שהקשת נמתחת לאורך חץ - היא פסולה. אורך חץ לצורך העניין - 80 ס"מ.

למעלה