שוס של סוש בקלאב הוטל אילת

שוס של סוש בקלאב הוטל אילת

קודם כל תודה לאחותי שנתנה לנו שבוע בקלאב הוטל בחינם. שנית- אם היא תציע לי שוב, לא נראה לי שאקח... פשוט, מיום א עד אתמול נפשנו במלכודת התיירים/נווה מדבר/וגאס למרודים, אילת. ליתר דיוק המרכז של אילת נמצא באמצע חדר האוכל של הקלאב הוטל, בין יוסקה לאמאשל יעקוב מהוועד. לא טסנו לאילת. ירדנו באוטו. שמונה מזוודות, שני הורים עצבניים , חמישים סנדויצ'ים ושלושה ילדים. במהלך הנסיעה הירהרתי לי (והיה לי המווווון זמן לזה) בסיבות, שבעצם אילת היא כל כך אטרקטיבית, שהרי היא,ותסלחו לי על הישירות והבוטות -בסך הכל חור. בדימונה הבנתי שזה עתה ראיתי את העץ האחרון שלא נקרא נווה מדבר על שמו , בירידה לכיוון ים המלח נזכרתי שפחד גבהים יכול להיות לא רק במטוסים,וכשהגענו לקילומטר המאה ואחת, וכשהקטן גמר להקיא, באה לי התובנה, ההארה האולטימטיבית ,שהסיבה לפופולריות של אום רשרש המשודרגת היא עצם העובדה שהיא שוכנת אחרי נסיעה מסוייטת של חמש שעות. שהרי, כל מקום, אחרי שאתה רואה אבנים במשך חמש שעות רצוף, כל מקום היה נראה כמו וגאס, או לפחות פאטה מורגנה של וגאס. וזו הסיבה שבמלון שמכיל 700 חדרים, כל חדר בחישוב פשוט 17 אורחים (מותר חמישה אבל מדובר בארץ) מתרכזים להופעה בערב בערך 500000 איש כאילו היה מדובר בפיל קולינס לפני שני עשורים ועשרים קילו. וההופעה? חבורת הזמר של הביצפר בתוספת סאונד גרוע ופרטנציות להיות כוכב נולד. ואנשים מהופנטים, כל האולם לבוש על א פאייטים, ריבים על מקום טוב ביציע, כולם באים שעה מראש לתפוס מקום, ויושבים מתוחי צאוור כתרנגולים. וגם הלהקה.כל חברי הלהקה גם מתוחי צואר ושרים כתרנגולים וכולם מחכים למפיק שיגלה אותם כבר. ובינתיים? איזה השקעה הם נותנים בתלבושות! כל נחלת בנימין,ואני מדברת אתכם על הרובע של החתונות,בערב אחד. הבת שלי היתה מרותקת. אה, אל תחמיצו את הפארודיה על הויוה/דיווה (או שזה הדבר האמיתי?) עם הנוצות הובי ממועדון הילדים. הלאה- אוכל? כל השבוע אכלנו בחדר, את השימורים שסחבנו מהבית (אין תנור, רק מיקרוגל) בסוף השבוע כבר הייתי ג'נקית של אננס משומר. ואז, ואז קיבלנו מהמלונאי הממולח בלובי במלון הצעה שאין לסרב לה לאכול במסעדת שימאקוזה או משהו כזה.לפי המלצתו וברושורו נאותנו להזמין למסעדה מקום מראש איזה מזל! התורים האילתיים האלו. כמה הופתענו שכשהגענו היו במסעדה המגולפת רק בודהה שמנמן מברונזה ואנחנו. הביאו לנו ספינת סושי, שהיא כנראה ספינת השוטים כי שלמנו 400 שקל על החויה היפאנית הזו, שלא תחזור. שזה 40 שקל למלח. חרקירי. למה הבודהה שמנמנן כזה? לא יודעת, אולי כי הוא אוכל את השאריות. שניה אחרי שהלכנו משם, וסאבבנו בידינו כל הצוות עלה על אזרחי. אבל מה? הראינו לילדים את הגבול עם מצריים, ואת הגבול עם ירדן, ואת הגבול עם סעודיה... וחזרנו מהמסעדה עם ילדים מסוייטים ("אמא, אם יש שלום אז זה אומר שכבר לא יירו עלינו..) היה איזה יום שהם הלכו עם אב'שלהם לעיר המלכים. גם אני הייתי הולכת אבל המחיר כניסה למלכים בלבד, בשיטת הכל כלול.פושטי עור! אוכלים אפילו את הראש של הבת שלי (מתועד).. היה עוד יום שבילינו במצפה התת ימי האטרקציה מספר אחד באילת,לדעת כרישי השיווק של המקום. חוץ לאטרקציה מספר אחת באילת יש אטרקציה מספר שתיים בדמות גמל להשכרה. מי שלא שב מאילת עם תקריב של גמל, רצוי לועס,לא מילא את כל ה"וי"ים בטופס .בילנו איתם שם כבר לפני שלוש שנים באטרקציה מספר אחד, אבל הם לא זכרו את זה, אולי בגלל שהאטרקציה מספר אחד הוא בסך הכל כמה אקוריומים שבהם משוכנים כמה כרישי שיווק ותותחי אמזונס (עכביש אחד וכמה ביבי תנינים) בחברותא עם זהרוני נינג'ה. וכולם מסתובבים במעגלים, בתסכול, ומפנטזים על הפנסיה, באיזה נווה מדבר ירוק עם קזינו, ודקלים, ומלונות פאר ו...
.

אימם

New member
פשוט נהניתי לקרוא../images/Emo6.gif

ברור מדוע הפכת את זה למקצוע
מה שלומם אימך? שנה טובה והרבה בריאות!

חבל שסבלת אבל מזכיר לי את הבילוי

שלנו שבוע שם לפני 3 שנים כמעט אותו דבר. בגיוון קצר שניסינו גם את מלכת שבא וחזרנו עם ילדה אחת בטראומה עד היום.

ממה היא היתה בטראומה?

דווקא מבחוץ נראה לי מלון מדהים.איך הוא? את יודעת? אני כמו הטיפוסים האלה שקונים נעליים ואחר כך חייבים לחרוש ת'עיר לראות איזה נעליים הפסידו...

מדובר על ההצגה ולא על מלון

יש שם במתחם למטה הצגה באולם סגור עם חושך וזה מתחיל עם הדינוזאורים ולא יודעת את ההמשך ילדה שלי בת 10 לא שרדה אפילו את המצגת הראשונה של ההצגה וברחה משם בצעקות שבר החוצה. לא מוכנה לנסות ולא לשמוע אפילו שהכרטיסים שלא נוצלו יכולים להיות מנוצלים ולא משנה מתי נגיע שוב לאילת להצגה הזו שוב כאשר היא תגדל קצת.

אה, זה בסדר.. אני כמעט ברחתי בצעקות

מההצגה בקלאב הוטל. פשוט אי אפשר היה לצאת בגלל הדוחק.

שמחה! ועוד לא הפכתי את זה למקצוע

סתם משתעשעת ברעיון... אמא שלי ככה ככה. היום למשל, ביטלה את בואנו, אין לה כוח.
ותודה רבה רבה גם לך!!

גילור

New member
שיוווו הגם את ברוטוס??? ../images/Emo6.gif וואלה

היה שווה לשים תמונה שלי בפורום...כל השבוע כותבים לי פה מחמאות!!! וואלה שווה!

הגזמת. כאילו לא ידעת אבל זה מביך

כזה להגיד כאלו דברים, אנא אערף עוד יחשבו שיש לי נטיות. והאמת היא, תמיד נורא נמשכת לפנים יפות,לא משנה מאיזה מין.. אולי בגלל שאני מאיירת.

../images/Emo3.gif קבלי עוד תגובה מתייפייפת....

הרסת אותי! אני יושבת וצוחקת כאן בקול רם. את פשוט מצליחה לכתוב את מה שכנראה כולנו מרגישים שם! את ענקית!

למה מתייפיפת? ../images/Emo12.gif

דבשי, שתדעי לך שניסיתי להיכנס במלון לאינטרנט. יש שם עמדה אחת עלובה עם אינטרנט מהיר יעני, שכל הזמן מתנתק. רק כדי להתעדכן. בסוף ראיתי בעיתון ופשוט ירד לי טונה מהלב.שמחה !וכמובן ממשיכה להחזיק!!!

תיאור מציאותי מאד

במקום לוותר על אילת בפעם הבאה, אני מציע לזכור את החוויות ולצפות לבילויים בהתאם. אם מחפשים קצת ים, שמש ושקט, אילת מתאימה. אם מחפשים מלון מפואר ובידור כהלכה, אילת מתאימה, רק צריך להזהר באיזה מלון מזמינים, איזה חדר מקבלים מה ה-"דיל" וכו'. אגב, גם בדרך לאילת לנוסעים ברכב יש המון אטרקציות לילדים ולמבוגרים כאחד, רק צריך להערך מראש עם רשימה של מה נמצא איפה, כמה עולה וכו', ואז ברגע שמרגישים שמפלס הכיף במכונית יורד, עוצרים במקום, מביטים בנוף, מטיילים, מכייפים ורק אז ממשיכים. לגבי נופש עם הילדים, המלצה: לינה כפרית ולא חדר במלון. המחיר קצת יותר זול, אבל מקבלים שליטה מלאה (מטבח, אמבטיות, מיטות וכו'), ולא תלויים בחדר אוכל. נהניתי מאד ממה שכתבת, רק קצת כואב הלב על כל ההשקעה שאכזבות רבות בסופה. מילא, לפי התיאורים נראה שמעכשיו החופשות שלכם יכולות רק להשתפר

אני לא מבין גדול בנופשים אבל יכול

לנסות ולהמליץ על מקומות בהם התאכסנו עם הילדים. אני אתפלא מאד אם במי ממקומות אלה יש עוד מקומות פנויים לסוכות, הם כולם נפלאים וכדרכם של מקומות נפלאים, השמועה עוברת מהר מפה לאוזן ומיד המקום נתפס לזמן רב מראש. אנחנו תמיד נוסעים ש"לא בעונה" ואז קל יותר למצוא מקום. בבצת: "שביל החלב" באמירים: "זיו און" ו-"און בר" בכליל בגליל: .... אח... שכחתי את שם המקום (יש להם 3 מבנים שונים שבהם הם גרים ולפי האורחים הם מפנים את המבנה ע"פ הביקוש... אוירה מעניינת... אבל ממש מרגישים שם בקצה העולם) חד-נס בגולן: "אצל ציקי" קרוב לכנרת (אבל לא בחוף) ולא צימר אלא בית הארחה: ביישוב אלומות. אני יכול לפרט על כל מקום ומקום.... אולי אפילו תמצאי מה שכתבתי וצילמתי על המקומות אם את יודעת להשתמש בחיפוש בפורום (אני לא מצליח אף פעם זה לא ממש עובד עם הדפדפן שלי).

guykush

New member
הנה עוד תגובה מתלקקת לה

טלי סוף סוף הבנתי מה כ"כ קסום בלראות את אילת מרחוק לאחר 4 וחצי שעות של נהיגה מתישה. דרך אגב זו הסיבה שאנחנו מעדיפים לטוס. אבל יש בעיה עם זה כי מנהל הבנק שלנו לא אוהב כשאנחנו טסים. כרגיל העלית חיוך על פניי, תענוג לקרוא את כתבייך. ביי גיא

יש לך קשר עם המנהל בבנק?../images/Emo2.gif

לי רק עם הטלר.
הבעיה שאני פוחדת מטיסות פחד מוות. עם טיסות (ולאלתים הן די זולות) זה ממש לא נורא. כמה זה, שעה טיסה?

למעלה