שוס של סוש בקלאב הוטל אילת

סליחה, אבל מנסיון...

מבן גוריון לאילת במטוס בוכנה (דאש7 של ארקיע והדגם התואם לו של ישראיר) שעה טיסה. אולי לפעמים יש טיסה בבואינג (נדמה לי שבוטל בשנים האחרונות) ואז זה יכול להיות 40 דקות...

אין מה לומר...

את מצליחה להגיד בקול רם, את כל מה שאנחנו חושבים בשקט... כל כך נעים ומצחיק לקרוא את מה שאת כותבת. קולח ופוגע בול!!! כל הכבוד
המשיכי לשעשע אותנו

אורית ג.

New member
../images/Emo45.gif הגיע הזמן להפסיק לדבר עם אחותך

אני מתערבת שהיא ידעה על זה מראש. ואם קצת הייתי חושבת לבד... אולי היית מגלה הכל לפני שהיית מנסה את זה. כמו שאומר הפתגם : לא צריך לאכול את החר& כדי לדעת שהוא מסריח. בפעם הבאה טלי : רק תל אביב. עדיף לישון על ספסל בתל אביב באשר במלון סואן שכזה באילת.

אחותי מותק, והיא בילתה שם הרבה

ותכלס, בשבועות הנכונים זה מלון די מתאים למשפחות. אבל הלרדת/לעלות לאילת זה נורא מיגע. וכן, כבר היינו שם. אבל אני מספיק קרובה לבילוי כדי לזכור את כל הח---א ולא מספיק רחוקה ממנו כדי לאמץ גישה נוסטלגית.

../images/Emo6.gif

האמת המלון הזה נראה לי המוני ומסוייט במיוחד. אני מאלה שמטורפים על אילת, מגיעים לשם ונהנים יותר מבחו"ל, וכשאני ארזה אז בכלל... אחת מהמטרות אחרי שאני ארזה, שמעתי גם שצריך לעשות דיאטה וספורט - אני עוד מפנימה
זה הבריכה באילת, רק מה שבאמת חשוב זה המלון ולא חסרים שם אחלה של מלונות. צחקתי, תודה
יעל

../images/Emo6.gif

את יודעת כמה כיסויים /צעיפים/ ובדים הבאתי בשביל, שחלילה,טפח מפולקעותי לא ייחשף ברבים? אחרי יומיים, כבר ממש לא היה לי אכפת. שבעים אחוז מהנשים שם צלוליטיות כמוני.

ככה באמת הרגשתי. ענקית

יוסרו לאלתר המראות הענקיות באמבטיה! צריך להתקין במלונות מראות כמו בחנויות בגדים! גם מהפיגורה צריך נופש!

היא גדולה היא גדולה היא גדולה../images/Emo6.gif

לא דיברת על מזג האויר, אאל"ט. חבר שלנו אומר שההתרעות לסיני היו פוליטיות כדי להעביר את התיירים לאילת. כנראה שהוא צדק

דווקא מהבחינה הזו היה די מזל

מזג אויר די נעים. למרות שרוב הזמן התמזגתי. וחבר שלכם מה-זה-צודק!

falou

New member
תזמון זה הכל בחיים

עשיתי את אילת מכל הכיוונים, מלישון באוהל על החוף ועד סוויטה ברויאל ביץ', מדירה שכורה עם חברים ועד לינה בפרוייקט דיור יוקרתי, משינה במחנה צבאי ועד שינה אצל חברה שלי (כן, היתה לי חברה אילתית...), וכן, גם באכסניית נוער הייתי. מחופשה של ים וריקודים, דרך חופשה של ג'אז בלילה ושינה ביום, חופשה של שינה בלילה וצלילות ביום ועד חופשה של מלונות יוקרתיים ומסעדות גורמה. הייתי עם משפחה, חברים, משפחה וחברים, חברים ומשפחה, חברים של אחרים, משפחה מורחבת, מצומצמת, אפילו את הילדה שלי עשיתי באילת... דבר אחד אני יכול לאמר בבטחה, אסור לסוע לאילת כשהיא עמוסה אלא אם אתה נמצא במתחם מבודד. אחרת - קטסטרופה. וזו כל התורה כולה.

ענבל30

New member
../images/Emo45.gif אילת נהדרת בעונות הלא-עמוסות

אני אוהבת את אילת, אבל בהחלט לא בעונות העמוסות, ואת זה למדתי עוד בשרות הצבאי שלי שם, בחיל הים.

ואלה? אז תכתוב מדריך מפה לאילת

(אילת בשכבות או משו) יכול להיות מדליק. ואם את הילדה שלך עשית באילת, סימן שלא הכל רע. ותברר אם לא מגיע לכם את המלון שעשיתם אותה לכל החיים.

Shampile

New member
אין עלייך - פשוט ענקית ../images/Emo6.gif

מה אני אגיד לך? ניתוח מדעי מדוייק, שנון, מקסים וכל כך אמיתי. כל הכבוד על הכתיבה, אין מה לומר, יש לך את זה

למעלה