שופט נולד- כוכב נולד הישן

feldman89

Well-known member
עונה 5 מתקרבת לסיומה והפעם תוכנית חצי גמר א'

6 ביצועים(שיר קצבי ושיר שקט) ו3 מתמודדים על כרטיס אחד לגמר
1. חן אהרוני- להיות לבד
2. אליסה שפרגה- חצבים פורחים
3. מארינה מקסימיליאן- וידוי
4. חן אהרוני- שלוש בלילה
5. אליסה שפרגה- מלאך
6. מארינה מקסימיליאן- ברוש

מי הייתם מדיחים? את מי הייתם מעלים לגמר? מוזמנים לדרג ולציין את הביצוע הכי אהוב הפעם
ואיזה שופט הכי צדק

feldman89

Well-known member
אז ככה:

לא הייתי מדיח אף אחד, כנראה חצי גמר הכי טוב בהיסטוריה של כוכב נולד. חן, מארינה ואליסה היו ראויים מאד שלושתם לגמר!
והדירוג שלי לביצועים המושלמים:
1. מארינה- וידוי ציון: 10
2. אליסה- מלאך ציון 10
3. חן- להיות לבד ציון: 10
4. אליסה- חצבים פורחים ציון 9:5
5. מארינה- ברוש ציון: 9.5
6. חן- 3 בלילה ציון: 9.5

הודחה לצערי אליסה ואני חייב להגיד שזאת ההדחה שהכי הכאיבה לי בהיסטוריה של כוכב נולד(חוץ מחובי סטאר אולי בעונה 7). ממש לא פייר
שופט שצדק: צביקה פיק מאסטרו- היחיד שדירג את אליסה ראשונה ובצדק

ady18

Well-known member
לא כזה השתגעתי על וידוי
אם בסדר לומר
לא היה ביצוע שהפיל אותי

ady18

Well-known member
דווקא וידוי היה יותר דרמטי קצת טיפה חבבתי המקור יותר טוב.
עדין ....
ולך לא מדי תיאטרלי שוב?

feldman89

Well-known member
דווקא וידוי היה יותר דרמטי קצת טיפה חבבתי המקור יותר טוב.
עדין ....
ולך לא מדי תיאטרלי שוב?
אין דבר כזה, אני מת על תיאטרליות. זה חלק מלהיות אומן. מארינה היא אחת המתמודדות הטובות ביותר בכוכב נולד. ברוש, היה קצצת פחות מרשים ועדיין הבדה בדה שלה הצליח לעבוד עליי. היאזמרת שגם יודעת להופיע ולתת שואו ואני אוהב את זה. אם הגמר היה חן- מארינה- אליסה זה היה גמר מושלם. בועז לא משתווה אליהם

feldman89

Well-known member
ידעתי שאתה שונא בועז ...
בניגוד אלי.
אל תגזימי, אהבתי ביצועים שלו אבל הוא לא משתווה למארינה- נדב- אדיר- חן- אליסה ושלומי. זאת האמת הוא ברנש עצי כמו שאמרו: קצת חסרה לו כריזמה ולתת הופעה.

ady18

Well-known member
ושאלה מסקרנת כמה עקבת אחרי מרינה אחרי הכוכב הבא או כבר פחות?

feldman89

Well-known member
ושאלה מסקרנת כמה עקבת אחרי מרינה אחרי הכוכב הבא או כבר פחות?
האמת רק בחמש בשנים האחרונות התחלתי לעקוב ולהתעניין בה. יש לה שירים מעולים בעברית. לפני כן, פה ושם ידעתי פחות. היא וחן אהרוני היחידים ששרדו את החיים שאחרי כוכב נולד וממשיכים לעשות מוסיקה ולהופיע. זה רק מראה שלא תמיד מי שזוכה מקום 1 הוא הכי טוב. בועז מעודה זכה בגמר אך נעלם וזה רק מוכיח שלאט הגיע לו לזכות על פני מארינה שהיא באמת יודעת להופיע ובגמר הגדול ראו את זה.

feldman89

Well-known member
גם במיי זה קרה ותבאסתי נורא
פה אני לא מצטער בדיעבד שרוני זכתה, רוני דלומי נתנה ביצועים מושלמים בחצי גמר ובגמר והיא רק השתפרה עם השנים וכבר בכוכב נולד היא הצליחה להיפתח ולתת ביצועים שובי לב. אמנם אני אהבתי מאד מיי פיינגולד אבל לדלומי הגיע לזכות והיא הצדיקה את הזכייה הזאת לגמרי כבר באותה שנה.

feldman89

Well-known member
והנה אחד השירים שבו יש משהו אחר וקשוח ברוני, אני זוכר שכאן אהבו אותו בפורום

זמרת מיוחדת

feldman89

Well-known member
בעונה 7 היו לי הרבה פייבוריטים ולדעתי הגמר היה צריך להיות: מיי פיינגולד- חובי סטאר- רוני דלומי ולירן דנינו. עוד מתמודדים שאהבתי: אמור עמוסי, ראם כהן, עומר אדם(למעט הביצוע הגרוע ל"את ואני"), פאולה וללשטיין וולדי בלייברג. אה וגם מורן מזוז היתה טובה

נערך לאחרונה ב:
למעלה