מסכים, היו תוכניות שאמרתי: מי יילך הביתה היום?! כולם טובים במידה רבהבעונה 7 היה הרבה אקשן היה ספישלים טובים
עונה מותחת מאוד
קרבות מרתקים
מסכים?אם בסדר לשאול
באמת היה מדהים הביצוע שלה ל"לא קל"היהודים כמה רוני הייתה מדהימה שם הביצוע הכי אהוב שלי שלה כנראה
לא נכון, לא שנאתי את ישראל. היום אפילו אני חושב שהוא מהטובים שהיו בעונה 6 לצד לי בירן וכרמל אקמן. אבל אותה עונה לא היתה טובה כי היו הרבה ביצועים לא טובים וחלשים ומתמודדים לא מרשימים כמו: מעיין ח'גבי, ביריגיטה וכסלר ורותם כץ.ועונה 6 בעייניך לא הייתה מרתקת כי בטח לא היית חסיד ישראל בראון או שטועה....
feldman89
בחיים אני לא מבין מה יש לך נגד אוהד ועידן. שני אומנים מהממים עם קולות מרתקים וביצועים מקסימים. תהיי לי בריאה.גולבי הייתה בלתי נשכחת.
חבל גם שנעלמה.
אבי חבבתי
שרגאי כבר אז לא חבבתי כידוע.
עמדי יותר סביר בכוכב הבא לא נפלתי גם.
עם כל הכבוד, גם את עושה לי קטעים כאלה כמו אתמול על בועז מעודה. לכן אמרתי את מה שאמרתי. לפעמים את טיפה מגזימה עם המסקנות.אוהד לא אהבתי כי העדפתי את גולבי מתחרה חזק שלה.
מאוד מובן .
חייכתי בעיקר לביצועי גולבי הכי נהנתי. רציתי שתנצח בענק.היו לה ביצועים בלתי נשכחים.
שוב שגראי לא מתרומם בעיני. אין משהו נגדי לא הסגנון
לא חייבת לאהוב כול אחד כמו עמדי.ואין לכול דבר בדיוק הסבר.
עונה טובה בהחלט. הזוכה מבחינתי זה דוד לביא ואחריו אורטל אדרי.עונה 9 גם הייתה מענינית לפי דעתי ברמה היו מתמודדים מסקרנים.
ונעלמו גם נראה לי וחבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.