שוקולד באגדות

סיפור מהמם

קראתי היום בעיתון העירוני של בית שמש "תמורה " את הסיפור הזה מילה במילה עם החתימה שלך בסוף הסיפור. סיפור מהמם ומרגש במיוחד היום לאחר הפיגוע בירושלים.

מיטללל

New member
*דוגמית*

princess of love כתבה בפורם שוקולד עדכון מוצלח במיוחד לסיפור היפהפייה הנרדמת... היפיפייה הנרדמת-הגרסה השוקולדית נכתב מחדש ע"י-דפנה- princess of love הזמן:לפני הרבה הרבה שנים בארץ רחוקה, היו מלך ומלכה. נולדה להם בת. המסיבה להולדת הבת. המלך והמלכה מדברים עם שלושת הפיות, הגיע הזמן לחלוקת המתנות. ורדינה ניגשת ולוחשת ברכה: "לנצח יהיו לך חיים מתוקים כמו שוקולד חלב כחלונה רוכנת ולוחשת באזנה: "ילדתי, יפה תהיי כמו פחזנית שוקולד מתוקה כתומנטה השמנמונת ניגשה אל העריסה ואז הופיעה במקום ליקריציטה, המכשפה הרעה. "תינוקת, כשתגדלי ובת 16 תהיי, שוקולד תאהבי עד מאוד, ובים הולדתך בדיוק תטעמי חטיף שוקולד, ותמותי!!! זעקה עברה באולם והמכשפה נעלמה. המלכה החלה לבכות חרישית וכתומנטה אמרה את ברכתה: "ארכך את הקללה ילדתי הקטנה, קרמבו מוקה תאכלי, ולשנת 100 שנים תירדמי. אז יבוא נסיך וישחרר אותך מקללת המוות הזו. כך עברו להם 16 שנים, המלך ציווה לסלק את השוקולדים ממדינתו, ולכן כל אזרח במדינה סבל לפחות פעם אחת מהתקף חוסר שוקולד- לכן המלך החזיר בלית ברירה את השוקולדים. 16 שנים עברו. בממלכה שמחה גדולה, טבחי הארמון מבשלים את מיטב מאכלי השוקולד המוכרים יותר ופחות, הנסיכה מאושרת וגם הפיות. בערב, כולם מקושטים, חגיגיים, שמחים. הנסיכה לוקחת פרוסת עוגה עשירה בקרם שוקולד, מקרבת את החתיכה לפיה, שמה בפה ו.... נופלת. "הצילו! הבת שלי! תצילו אותה! בעלי! בעלי! עזרה! מישהו!" הפיות שלפו את שרביטיהן, הרימו את הנסיכה במהרה ולקחו אותה למגדל הגבוה ביותר. הן שמו במשקה השוקו המסורתי של הממלכה סם לשינה מכושפת למאה שנה. פתאום בבת אחת כולם נרדמו. מאה שנים עברו להן, וכל הנסיכים מכל הארצות ניסו להציל את הנסיכה האהובה, אך ללא הועיל. עד שיום אחד הגיע האחד. נסיך החלומות, האביר על הסוס בצבע חום שוקולד. הוא החל לטפס לראש המגדל לחפש אותה. ואז, הנסיך עמד בפתח החדר. הוא ראה את היפיפייה שוכבת על המיטה, עיניה עצומות, מסביבה עומדות הפיות: ורדינה, כחלונה וכתומנטה שומרות עליה. ליד המיטה היה שולחן קטן, עם פרח באגרטל. הוא קרב אליה, רצה לנשקה על שפתיה, שפתיים דובדבניות שכאלה.... הוא רכן, כמעט שנגע בשפתיה ואז- אז הוא ראה אותה. טבלת שוקולד בטעם האהוב עליו כל כך. הוא קם במהירות, חטף את החפיסה, פתח אותה מהירה, וטעם. אווווווו זה היה כל כך טעים..... הוא כל כך נהנה עד שאת הנשיקה הוא שכח ולדרכו מיד הלך......

מיטללל

New member
ואולי אולי תכתוב משהו לבד?

עידן תתטפלי בחברי הפורם שלך! מה זאת השינת חורף הזאת? :)

ד ג י

New member
שלגיה

הנה שלגיה בסגנון קצת שוקולדי פעם פעם לפני הרבה שנים חיו להם מלך ומלכה, המלך והמלכה היו עצבים מאוד בגלל שלא היה להם ילד, אך יום אחד נכנסה המלכה להריון ולאחר תשעה חודשים נולדה למלך ולמלכה ילדה, הילדה הייתה יפה מאוד שערה שחור כשוקלד מריר לבישול (נו מה אני מומחה בשוקולד??) ועורה לבן כשוקולד לבן ולכן נקראה שלגיה, לצערו הרב של המלך מתה אמה של שלגיה, אל המלך מצא לעצמו אישה חדשה, האישה הייתה נחמדה לשלגיה אך כאשר המלך מת גילתה אמה החורגת של שלגיה את פניה האמיתיות ואת לבה הקר והמר כמו שוקולד מריר, המלכה אהבה במיוחד לדבר אם בובה של ארנב משוקולד ולשאול אותו "ארנב ארנב מי היא האישה היפה בממלכה?" לרוב הארנב היו אותה "את מלכתי" אך פעם אחת ענה הארנב "שלגיה היא היפה בממלכה" המלכה התרגזה מאוד, לא יתכן שלא היא תהיה היפה בממלכה ולכן שלך את הצייד המלכותי להרוג את שלגיה. יום אחד כאשר שלגיה הלכה ביער ארב לה הצייד המלכותי, הוא חכה שהיא תתקרב אליו ואז קפץ אליה עם סיכון בידו "הצילו" שלגיה צעקה והציד נרתע, "אני לא יכול" הוא אמר לשלגיה, "אתה לא יכול מה?" היא שאלה "זאת המלכה" הוא המשיך "היא אמרה לי להרוג אותך, אבל אני לא יכול לעשות את זהף ברחי שלגיה ואני אביא למלכה לבבות שוקולד קטנים" שלגיה נבהלה מאוד אך ברחה, שלגיה ישנה בחוץ ביער נפוחדת עד מאוד. כשקמה שלגיה כל החיות היער היו מסביבה היא הסתובבה וראצה קן נטוש של ציפור, היא לקחה את הביצים שבקן ושברה אותם אבל היא גילתה שאלה לא היו ביצים רגילות אלה היו בצי הפתעה (נו אלה משוקולד של קינדר) ביומה השני היא המשיכה לטייל בעיר ומצאה בית קטם, היא נכנסה לבית "אמזה בלאגן" היא אמרה כשאר נכנסה לבית המבולגן, היא עלתה בגרם מדרגות קטן והדיעה לחדר עליון בבית, היו בו שבע מיטות ואלה שמות: "מרירי" "אפייה" "לבן" "צ'יפס (מלשון שקולד צ'יפס)" "בונבונירה" "טובלרון" ו"חלב" שלגייה שהייתה עייפה מאוד לא חשב הרבה והלכה לישון על כל שבע המיטות לפתע שמעה שלגיה קולות "היי הו היי הו אכלנו שוקולד רק עלית היה נחמד היי הו היי הו" ולפתע נכנסו שבעה גמדים לחדר "מה את עושה כאן" בעל כובע שחור כמו שוקולד מריר "רק רציתי לישון" שלגיה אמרה בתמימות "בוא נהרוג אותה" אמר הגמד "לא לא אני אאפה לכם" שלגיה אמרה "תאפי לנו" הגמד חזר אחריה "גם עוגות שוקולד?" הוא שאל "גם עוגות שוקולד עוגיות שוקולד צ'יפס"היא אמרה להגנתה "טוב נו" הם אמרו וכלם הלכו לישון בינתיים בארמון הראה הצייד את לבבות השוקולד למכלה המרוצה, המלכה השמחה הלכה אל בובת השוקולד שלה ושאלה "ארנב ארנב מי היא האישה היפה בממלכה" "שלגיה" אמר הארנב "לא יכול להיות שלגיה מתה" המלכה אמר "שלגיה לא מתה" החזיר לה הארנב "היא גרה בבקתה ביער עם שבעה גמדים" הסביר "אם כל אני אהרוג אותה המלכה אמרה, היא ירדה על מרתפה האפל ושם הכינה שוקולד עם קרונפלקס מורעל והפכה את עצמה לאישה זקנה. למחרת בבוקר קמו הגמדים לריח של עוגת שוקולד, הם אכלו לארוחת הבקור שלהם עוגת שקולד חמה ששלגיה הכינה שתו שוקו ולאחר מכן הלכו לעבודה שלגיה ישבה חה בבית הגמדים מכינה גלידת שוקולד ביתית כאשר לפתע נשעמה דפקה על הדלת "מי זה?" שלגיה שאלה "מוכרת שוקולד" אמרה המכשפה הרעה בקול זקן (עיסקת חבילהמראה + קול), שלגיה קמה ופצחה את הדלת "האם תרצי לקנות קצת שוקולד ילדתי?" המלכה בתחפושתה "בוודאי, כבר נגמר לי וזה חוסך לי ללכת לעיר כדי לקנות" אמרה שלגיה "נסי את השוקולד עם קורנפלקס תוצרת בית" אמרה המלכה "הוא הטוב ביותר שלי" שלגיה לקחה כדי לטעום מהשוקולד שתי שורות ואכלה, לפתע החלה שלגיה להרגיש סחרחורת היא התבלבלה ונפלה על הריצפה מעולפה בצעקה חזקה, המלכה צחקה צחוק מרושע, היא לא שמה לב לשבעת הגמדים שהגיעו מאחוריה, היא הסתובבה וראתה אותם, היא החלה לברוח אך הגמדים תפסו אותה והפילו אותה מצוק, שלגיה נשארה מוטלת על הריצפה והגמדים עשו לה קבר מזכוכית כדי שיוכלו לראות את העור בצבע השוקולד הלבן שלה והקיפו אותה בפרחים משוקולד. יום אחד עבר נסיך באזור וראה את קברה היפה של שלגיה, הוא התקרב אליה ושם בפיה שוקולד עם סוכריות קופצות שלגיה פקחה את עיניה והלכה עם הנסיך על ממלכתו והם חיים באושר ועושר חיים מתוקים במו שוקולד עד עצם הום הזה הסוף

למעלה