בדיוק! XDD פעם אהבתי את השירים האלה יותר =/
ה ה א ל י מ ה XD New member 30/10/07 #42 Home is Where The Heart../images/Emo99.gif כמובן שאני מאוד אוהבת גם את Down By The Lake כה? ^___^
M McSon of Busted New member 30/10/07 #43 חחחח חולה על אלה שמציינות שהן אוהבות את השיר השני, כאילו יש לו רגשות או משהוXD *לא מכוון ישירות אלייך, סתם חשבתי על זה!* XD
חחחח חולה על אלה שמציינות שהן אוהבות את השיר השני, כאילו יש לו רגשות או משהוXD *לא מכוון ישירות אלייך, סתם חשבתי על זה!* XD
ה ה א ל י מ ה XD New member 31/10/07 #56 חחחחחחחחח כןכן אני יודעת שזה נשמע מפגר, אבל אני מרגישה שאני חייבת להגיד את זה, גם אם זה לא מעניין אפחדXDD
חחחחחחחחח כןכן אני יודעת שזה נשמע מפגר, אבל אני מרגישה שאני חייבת להגיד את זה, גם אם זה לא מעניין אפחדXDD
L loli kiss New member 30/10/07 #45 ../images/Emo23.gifHome Is Where Ther Heart ../images/Emo23.gif דפנטלי .. כאילו DBTL קופצני כזה וקיצבי יותר אבל לHIWTHI יש נשמה .. כאילו המילים הרבה יותר דומיננטיות ! אגב , מישהי יכולה להעלות בבקשה את DBTL?
../images/Emo23.gifHome Is Where Ther Heart ../images/Emo23.gif דפנטלי .. כאילו DBTL קופצני כזה וקיצבי יותר אבל לHIWTHI יש נשמה .. כאילו המילים הרבה יותר דומיננטיות ! אגב , מישהי יכולה להעלות בבקשה את DBTL?
M mcfly danna New member 30/10/07 #46 ווקשה... סורי שזה יצא לא קשור.. לא נורא.. http://www.sendspace.com/file/w2ihcb
C Charley XD New member 30/10/07 #52 Home is Where The Heart ../images/Emo23.gif אממ יש לי שאלה ... הארי שר שם ? בקולות רקע כאילו ?