רשום בשורת הפתיח
שלום
מניחים בתבנית את חומרי הגלם: שוקיים (5) גזרים קטנים חתוכים לחצאים (7)
בצלצלים קטנים מקולפים (10) וקורנית (עלעלים על הכל וכמה זרדים מעל.
שופכים לתבנית 1/2 בקבוק יין אדום יבש, מכסים ברדיד ולתנור שחומם מראש ל-230 מע' C.
אחרי 20 דקות מורידים ל-200 מע' C לשעה.
אחרי שעה מורידים את הרדיד ומחזירים להשחמה (מעלים חום ל-230 מע' חזרה.
אחרי הזהבה הופכים שהצד הזהוב יכנס ליין והספוג ביין יהיה כלפי מעלה.
אחרי הזהבה, מורידים לתחתית (כמעט) ונותנים לו זמן לצמצום הנוזל בחצי).
אל תגיד לי שרצית את המתכון לבמיה!