שוקיים הודו ביין

חבל


שלום
היין צובע. אבל לא בסגול
הכל יוצא כהה, וספוג ניחוחות.
ממה יכל ההודו לספוג טעמי לוואי מלבד היין?
בצל, גזר וטימין.
להבנתי היין שבחרת עשוי להיות מקור הבעיה. האם טעמת אותו לפני?
מאחר והין הוא מרכיב הטעם (מלבד המלח שיש בהודו בארץ) הרי שהוא חשוב למדי. אני השתמשתי ביין מזן קברנה סובניון שמקורו בצ'ילה. פשוט היה במבצע, אבל הוא יין טוב.

אפשר עם שעועית ירוקה במקום הבמיה או עם אפונה.
 
אצלי לרוב חמרי הגלם באיכות גבוהה

כולל ובמיוחד היין הוא תמיד איכותי ולא מקולקל.
ברור שטעמתי את היין לפני.
ההודו שלי מצרפת ולא מישראל
לא יודע, לך זה יצא צבע אחר לגמרי
 
טעם לוואי של מה?

שלום
היום לצהריים אכלנו מההודו ומהבמיה ויצא מצויין.
טעמים טובים, מרקם, שלוב...השוק הודו הוא בשר יותר קשה משוק עוף, אבל עדיין
יחסית יצא ממש רך ועסיסי. במיוחד הנתכים הפנימיים.

הדבר היחיד שצובע זה היין.
האם הכנת בעבר תבשיל עם "שוקיים הודו מצרפת"?
האם יצא לך לבשל בעבר עם אותו סוג יין?
 
למעלה