חבל
שלום
היין צובע. אבל לא בסגול
הכל יוצא כהה, וספוג ניחוחות.
ממה יכל ההודו לספוג טעמי לוואי מלבד היין?
בצל, גזר וטימין.
להבנתי היין שבחרת עשוי להיות מקור הבעיה. האם טעמת אותו לפני?
מאחר והין הוא מרכיב הטעם (מלבד המלח שיש בהודו בארץ) הרי שהוא חשוב למדי. אני השתמשתי ביין מזן קברנה סובניון שמקורו בצ'ילה. פשוט היה במבצע, אבל הוא יין טוב.
אפשר עם שעועית ירוקה במקום הבמיה או עם אפונה.

שלום
היין צובע. אבל לא בסגול

ממה יכל ההודו לספוג טעמי לוואי מלבד היין?
בצל, גזר וטימין.
להבנתי היין שבחרת עשוי להיות מקור הבעיה. האם טעמת אותו לפני?
מאחר והין הוא מרכיב הטעם (מלבד המלח שיש בהודו בארץ) הרי שהוא חשוב למדי. אני השתמשתי ביין מזן קברנה סובניון שמקורו בצ'ילה. פשוט היה במבצע, אבל הוא יין טוב.
אפשר עם שעועית ירוקה במקום הבמיה או עם אפונה.