שוקיים הודו

אתה בכח מנסה להמשיך את השירשור האדיוטי הזה?

להיחסם על מה? האם מותר לי להביא עו"ד לפני שאעמוד מול כיתת היורים? למי עלי לפנות, לקים ג'ונג און?
או שמא בכדי להוכיח שיש לך צעצוע שנקרא מחיקון ואתה לא "סתם גולש" אלא "מנהל"?
ואל תאלץ אותי להוכיח שבגלל שאתה יכול לחסום IP אז אתה יכול לסתום פיות. הדרך היחידה שלך לסתימת פיות היא לשבת כל היום מול המחיקון ולמחוק הודעות עד בלי סוף. אז במחילה הפסק לאיים ודע סוף סוף להפסיק שירשורים אידיוטיים בלי לעמוד על הזכות הילדותית של ה" מילה האחרונה"
ועכשיו במחילה אני חייב לטוס לשדה התעופה אז אני משאיר אותך לבדך עם הצעצועים.
 

dani666

New member
אתה אמיתי ? "נדב הבשלן" כתב תגובה מנומסת ומאירת ...

... עיניים.
&nbsp
מוכן לציין היכן תגובתו לא "מכובדת" ו/או "פוגענית" כדבריך ? לדעתי לךא תוכל להראות זאת ובמידה וצדקתי - הרי אתה הוא זה שמעיר בצורה פוגענית ולא מכובדת.
 

חנהפ

Active member


תהיה חזק...
 

מיכי 10

Member
מעניין אותי איך אפשר לעשות שווארמה בבית... לא ידעתי.

אני קניתי היום גריסי פנינה, והוצאתי להפשרה שתי שוקי הודו, כדי שאוכל לבשל מחר את המתכון שהבאתי בתחילת השרשור הזה.
הוא אומנם חורפי, וכנראה שיהיה חם בשבת. אבל לא נורא, העיקר שיהיה טעים. :)
 


שלום
בהצלחה. שלי עדיין במקפיא...
פשוט עוד לא נגמרו הפלפלים והמרק...
סופ"ש נפלא
 

מיכי 10

Member
חשבתי שבגלל שעדיין לא החלטת

באיזה מתכון לבחור. או שלא סגרת עדיין את התוכנית הקטנה שהיתה לך בראש לגבי ההכנה.
אבל נכון: עדיף שקודם שייגמרו הפלפלים והמרק, לפני התבשיל החדש.

תודה, וגם לך סופ"ש נעים.
 
תודה, לא תודה

שלום
כתבתי בתחילת השרשור שיש לי בעיה עם פחמימות בגלל רמות הסוכר.
לכן, לא אוכל להנות מהמנה שאת מציעה. בכל אופן, תודה.
יש גם את נושא חומרי הגלם, שאני מעדיף לא לעשות שוב קניות לטובת השוקי הודו. יש גם שוני במרקם, מראה (וטעם) בין שיטת הריכוך שלך: בישול בנוזל
לבין צליה בתנור, אחרי בישול בנוזל (יין). ברזה הפוך?

מצחיק שהעוף נקרא אצלנו הודו, בעוד שאצל האמריקאים הוא נקרא טורקי.
כמובן ששם האידנדיאנים (המקומיים, לא אילו שהגרו מהודו) נקרים הודים (אינדיאנים), ואילו ההודים שהגרו נקראים שם הודים מזרחיים (East Indians).
לא יתכן שהם יאכלו הודי (אינדיאני) לחג!

סופ"ש נפלא
 

מיכי 10

Member
לא התכוונתי שתכין דווקא את המתכון שלי,

כי הבנתי היטב את קטע הפחמימות. אבל אני גם מכינה לפעמים משהו דומה, רק משוקי הודו וירקות. בעיקר כשאין לי גריסים.

ועכשיו, עוד מעט אכין את זה, וחסרים לי כמה מהמרכיבים שרשמתי. אז לא נורא, אשים מה שיש. גם בא לי היום הרעיון להוסיף שורשי סלרי (כרפס) ופטרוזיליה, ולא היה אצל הירקן. אז התנחמתי בצרור שמיר. אולי אשים קצת ממנו בתבשיל.
אין לי גרעיני דלעת ולא קישואים בבית - אז לא. לא חשוב.
לעומת זאת, אקח את הרעיון שלך (שגם אני משתמשת בו הרבה, אבל כאן שכחתי), להוסיף יין.

בתנור אני כמעט לא משתמשת, כי הוא מההתחלה לא בסדר, ואופה כל כך לאט, שלא בא לי.
מה זה ברזה?

בקשר להודו וטורקי והודים ואנידיאנים, גם אני חשבתי על כך לפעמים, שזה באמת מוזר. :)

אם התבשיל שאכין ימצא חן בעיני, אולי אצלם ואשלח תמונה. נראה.
 
בבקשה

בהצלחה

הקובץ המצורף מחומר הלימוד בבית ספר לטבחות
יש בו את כל השיטות, מציע לך להוריד ולשמור.
בהצלחה ושבת שלום
 

מיכי 10

Member
איזו הפתעה! תודה רבה רבה, מיכאל.


הורדתי ושמרתי, כעצתך. אין לי זמן לקרוא עכשיו, כי "השבת בפתח - ואני במתח".

אז רק הצצתי קצת, בינתיים.

את התבשיל של שוקי ההודו עם הירקות וכל השאר, פתחתי עכשיו. בישלתי במשך למעלה משעתיים. צריך אולי רק שעה וחצי, שעתיים, אבל הלכתי קצת לנוח בינתיים.
צילמתי, אלא שזה לא נראה יפה במיוחד, אז לא אשלח. לעומת זה, אני בטוחה שיהיה טעים מאד.

שבת שלום, ושוב תודה על הקישור, :)
מיכל.
 
למעלה