לא התכוונתי שתכין דווקא את המתכון שלי,
כי הבנתי היטב את קטע הפחמימות. אבל אני גם מכינה לפעמים משהו דומה, רק משוקי הודו וירקות. בעיקר כשאין לי גריסים.
ועכשיו, עוד מעט אכין את זה, וחסרים לי כמה מהמרכיבים שרשמתי. אז לא נורא, אשים מה שיש. גם בא לי היום הרעיון להוסיף שורשי סלרי (כרפס) ופטרוזיליה, ולא היה אצל הירקן. אז התנחמתי בצרור שמיר. אולי אשים קצת ממנו בתבשיל.
אין לי גרעיני דלעת ולא קישואים בבית - אז לא. לא חשוב.
לעומת זאת, אקח את הרעיון שלך (שגם אני משתמשת בו הרבה, אבל כאן שכחתי), להוסיף יין.
בתנור אני כמעט לא משתמשת, כי הוא מההתחלה לא בסדר, ואופה כל כך לאט, שלא בא לי.
מה זה ברזה?
בקשר להודו וטורקי והודים ואנידיאנים, גם אני חשבתי על כך לפעמים, שזה באמת מוזר.
אם התבשיל שאכין ימצא חן בעיני, אולי אצלם ואשלח תמונה. נראה.