שוקלים איפה ללמוד?

morancho1

New member
שוקלים איפה ללמוד? ../images/Emo22.gif

התפרסם מאמר ובו דירוג אוניברסיטאות לפי דירוג סטודנטים. בכל מקרה האשמות לא הלפנות אליי- אני לא כתבתי את המאמר..

kontsy

New member
מישהו יודע אולי...

איפה אפשר לראות את התוצאות המלאות? הבחירה שלי (אם אתקבל לאנשהו) כבר די ברורה אבל זה מסקרן...

morancho1

New member
תשובה:

תוצאות של מו"ר (טכניון ו/או תל אביב)- באתר של המרכז הארצי. תוצאות של ב"ש- באתר אינטרנט של האוניברסיטה במידע למועמד. במקביל הם גם ישלחו את התשובה בדואר. ירושלים- שולחים SMS לפלפון שלך. בכל מקרה!! תוצאות יגיעו לקראת אמצע-סוף יולי. אז אין שום טעם לדבר על תוצאות כבר מעכשיו, אחרת עד שנגיע לאמצע יולי כולם כבר יהיו על סף התמוטטות עצבים כי "לא התקשרו אליהם עדיין"... אמצע-סוף יולי לא דקה אחת לפני.

rannosha

New member
אתר המכון

תבדקי פה, זה האתר של המכון "מעל הממוצע" שמדבר על דירוג האוניברסיטאות לשנת 2006 ,מימין יש לינקים לכל מיני מקצועות כולל רפואה!!! האתר המקורי של מכון הייעוץ הוא : derug.co.il

rannosha

New member
לא שמתי לב שכבר מצאתם

אני דווקא קניתי את הספר שלהם שנה שעברה!! אז מבחינת הפקולטות באה ראשון בן גריון(75.1) אחריה העברית(71.8), טכניון(70.4), ת"א(68.2), עברית(רפואת שיניים) עם 63.7 והדירוג היה לפי המרכיבים: לימודים,יוקרה,שירות,תנאים,חברה, כך שלכל מרכיב ניתן ציון ואחר כך שקללו ציון כולל.

kontsy

New member
../images/Emo6.gif לא נורא, אי אפשר שלא...

שלחתי לך הודעה אתמול, קיבלת?

morancho1

New member
הודעה אישית? לא חושבת

שקיבלתי. אתמול האינטרנט שלי לא זז אז יכול להיות שמחקתי את זה איכשהו בטעות..תוכלי לשלוח לי שוב?

natalysh

New member
וואי, פעם ראשונה שלא כתובות לגמרי

שטויות בכתבות הללו.

../images/Emo45.gif אחלה מחקר

מה שהם כתבו על כלכלה נכון להדהים, ובכלל הסכמתי עם רוב דיעותיהם על האוניברסיטה בכללי (רק חבל שיצאנו פחות טובים מהמרכז הבינתחומי, לא מוסיף לנו כבוד).

morancho1

New member
די...

עצם העובדה שהתקבלת בכלל לכל המקומות האלה אומרת עלייך הרבה...מה את רוצה שכו-לם יקבלו אותך? זה כמעט בלתי אפשרי. אי אפשר שהאופי שלך יתאים ל4 גישות שונות אנחנו מה שאנחנו... יהיה טוב אל תדאגי..יש לך סיכויים טובים:)

למעלה