שוקלים איפה ללמוד?

המממ

בוודאי שכן. כולם רוצים להרגיש רצויים. מה שמטריד אותי שלא ירצו אותי גם ב - 3 האחרות... איך הלך לך?

morancho1

New member
כמוך- כמוני

גם אני מתה מפחד שלא יקבלו אותי באף מקום.. אבל החלק ההגיוני זועק.. באמת שהסיכוי לזה לא גבוה.. את באמת חושבת שב-3 מקומות לא ירצו לקבל אותך למה,את כזאת גרועה? :) תראי, מנסיוני ברדיפה אחרי ב"ש, אני יכולה להגיד לך שאין קשר! בין סיכוייך להצליח ברפואה בשאר המקומות, לבין אם כן או לא קיבלו אותך בראיון בב"ש.. הראיונות שם הם שריריים, בנויים במידה רבה על כימיה עם המראיינים ובמלא משתנים שונים ובלתי מדידים.. אנשים רבים שלומדים כעת שנה שניה במקומות אחרים ואף אנשים שהיום רופאים זוכרים לשמצה את הראיון..אז אני במקומך הייתי לוקחת את זה בערבון מוגבל. מאוד. לגביי- אין לי מושג איך הלך, אני כל הזמן משחזרת תשובות שעניתי..חושבת אולי לא הבינו אותי כמו שרציתי..ומה יכולתי לענות במקום..אבל זה דבילי ולא מוביל לשום מקום..אז במקום זה אני מעבירה את הזמן בעיסוק בדברים שאולי לא יהיה לי זמן אליהם אחר כך..ממליצה לך לעשות אותו הדבר..המחשבות לא עוזרות בשום דבר:(

...

אני לא מאמינה. תמיד שאני קוראת את התגובות שלך בפורום את נראית לי כמו ה"מועמדת האידיאלית" - תמיד אמפטית, הגיונית, מנוסה וחכמה, חביבה, מנומסת, מתנדבת מד"א... לא הייתי חושבת בחיים שאיזה שהיא אוניברסיטה לא תקבל אותך. הם סתם טיפשים שם. באמת בערבון מוגבל (או מערבון מוגבל?!). אני בטוחה שתתקבלי. אם את בחיים כמו שאת כותבת, את אידיאלית לזה, באמת... מה שמוזר הוא שדווקא אצלי בראיון לא היה שום דבר חריג... את התשובות אני אפילו לא זוכרת.

morancho1

New member
רק היום

כשהייתי אצל רופאת השיניים שלי, שתמיד מתעדכנת מה קורה עם ה"מרדף של מורן אחרי רפואה", סיפרה לי על הראיון המזוויע שהיה לה בב"ש! עכשיו את צריכה להבין..היא רופאה פרטית-רופאת ילדים מרוב שהיא חמודה ומרגיעה ומדהימה..פשוט הרופאה המושלמת..האנשים הכי היסטרים מגיעים אליה..(אני ממש לא היסטרית אבל בגלל שהיא רופאה מעולה הגעתי אליה)...והיה לה ראיון מזוויע! אז איך תסבירי את זה...אין שום קשר! בין הצלחתך כרופאה לבין ראיון בב"ש. אם הרופאה המדהימה הזאת, זוכרת אחרי כל כך הרבה שנים כמה קשה היה לה הראיון, כנראה שהשיטה לא "מושלמת" כמו שהם חושבים.. האמת היא אי אפשר לדעת למה לא עברת, ואת יודעת מה? זה לא צריך לעניין אותך. שמעתי ממישהו שלא עבר כי כששאלו אותו איזה רופא הוא רוצה להיות ואמר כירוג..הם התחילו להתקיל אותו בשאלות..יענו זה לא מסתדר עם גישתם של ה"רפואה קהילתית" וכדומה. תודה רבה על הפירגון החיובי מצידך:) זה ממש מעודד בימים אלה... אני מקווה שמתישהו שנעשה מפגש פורום נוסף נוכל להיפגש ולהכיר "על אמת"
אל תשכחי להינות כמה שיותא עד "גזר הדין"...

שווה לעשות מפגש;

ככה יום לפני ה - 15. שהמתח עולה "להתפרק" היכנשהו. לגבי גזר הדין - אני בטוחה שנהנה גם לפניו וגם אחריו. וגם אם הוא יהיה שלילי... אי אפשר לקחת מאיתנו את ההנאה מהחיים. זה בסיס ברמה מסוימת בשביל להיות רופא.

morancho1

New member
להינות כדי להעביר את הזמן..

עדיף מאשר לכסוס ציפורניים. (למרות שאת זה עושים בכל מקרה)..

morancho1

New member
הגיעו ציונים של מו"ר בדקת?

לגבי מיפגש נשמע סבבה רק שאין לי כוח לארגן עכשיו אחד..

morancho1

New member
לכי לבדוק מצחיקה:)

אני איבדתי את האסמכתה (על הקבלה של התשלום למור)...תבדקי...יהיה בסדר:)

למעלה