שוקלים ללמוד בהדסה?

Regina Phalange

New member
שכחת לציין כמה דברים

א. זאת הודעה ממש נחמדה יחסית לבדרך כלל ב. ראו סעיף א'

Regina Phalange

New member
מממ

קשה לי לענות על זה כי לא הייתי בפקולטה עצמה כבר מעל לחודש, אבל עד לפני חודש זה היה בעיקר וירטואלי והרבה יותר גרוע

Veronica007

New member
ששש, ג'ני

איך את מדברת, אין לך חוש הומור!
(זה מה שהם טוענים אחר כך, יו סי)

Regina Phalange

New member
חח, מודה באשמה

ליאור שליין מצחיק אותי יותר (אגב, די מביך להודות בזה אבל "יא חתיכת מיוזין" הצחיק אותי הרבה יותר משאר ההודעה.. מצד שני, למה אפשר לצפות, אני עתודאית ו47% מהפקולטה נראית כמוני
)

Veronica007

New member
זה קצת עצוב

כי מי שכתב את זה ירה לעצמו ברגל... זה יכול היה להיות משעשע, אבל לא בפורום הזה

Regina Phalange

New member
להפך

אם מי שאת חושבת כתב את זה אז זה עוד איכשהו בסדר.. כי יש אנשים שיכולים להרשות לעצמם לרדת על מראה חיצוני של אחרים (עזבי שבאינטרנט זה לא לעניין), ויש את האנשים שמלקקים לאנשים האלה. (סיבכתי את עצמי אבל בטח הבנת)

Veronica007

New member
כן הבנתי

ועכשיו כדאי שנפסיק לדבר בקודים (אנחנו מפחידות את השאר) ונסכם: הדסה סאקס. לילה טוב לך מותק

Veronica007

New member
רק להבהיר-

מדובר תמיד באותם 2-3 "טרולים", זה לא ממש מייצג ומה שכתבתי היה (חלקית) בצחוק האמת אחלה פקולטה אם רק אפשר היה לסרס את אלה באנטומיה אז בכלל...

Veronica007

New member
ועוד משהו

גם אילו היה מדובר ברוב ההדסאים- לא יכולנו לדעת זאת לפני הלימודים, כך ששאלה כמו "אז למה הלכתן לשם" היא ממש-אבל ממש- לא רלוונטית.

morancho1

New member
בואנה זה ענק

"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא.."... שישקול ללכת לסטנד אפ. במוסד המתאים כמובן.

טוב

אם ככה אני שמח שהקומונה הטכניונית מתה בטרם עת, אחרת זה בטוח היה מדרדר לכך בסופו של דבר...

guyavhuji

New member
לזה הגעתי לבד.

מה שלא ברור לי זה למה את טוענת שזה מאפיין דווקא את הדסה. זה הכל.

Veronica007

New member
לא לא לא

אני לא "טוענת" שזה "מאפיין" את הדסה, אני *מקווה* שזה *קיים* רק בהדסה, אחרת אני לא הולכת לאף רופא שסיים את לימודיו בארץ...

סיון87

New member
wow

ואני שמעתי שהחבר'ה ב"הדסה" הכי מגובשים מבכל פקולטה אחרת.. אז שמעתי

Maias

New member
זה לא רק וירטואלי

כבר היה מקרה שאשכרה גנבו ממני פלאפון , בכוונה , נכון שהחזירו . אבל עדיין

למעלה