שוקל לשדרג את ה-TT3

ThinkTank

New member
שוקל לשדרג את ה-TT3 ../images/Emo7.gif

משתמש בעיקר ללימודים (אחסון ספרים של Skyscape), למוזיקה וגלישה מדי פעם. מישהו עבר ל-Treo לאחרונה? אולי הגיע הזמן לאיחוד עם הסלולרי? המלצות אחרות?

AYELET1

New member
אז למה אתה בוכה כל כך? ../images/Emo3.gif

נראה לי שקריאת SKYSCAPE על הטראו איננה נוחה כל כך מסך פיצפון

ThinkTank

New member
למה אני בוכה? 2 סיבות:

1. אני מחבב את ה-T3 שלי, אבל הוא מתחיל להראות סימני זקנה (וזה גם גורם לי לחשוב על הזדקנותי שלי) 2. אני לומד למבחני הגמר שלי כבר חודשיים, ולפניי עוד שלושה. לא צריך הרבה כדי לגרום לי לבכות בתקופה כזו

atzmony

New member
דעתי האישית אפילו שאין ברשותי עדיין

טראו גם ברשותי T3 המלך שמשרת אותי נפלא ועד עכשיו כסטודנט השתמשתי רבות בSKYSCAPE אך בעודי מתכונן לסטאז חושב אני כבר תקופה לא קטנה על לעבור למכשיר הנ"ל החסרונות שלו לנו הוא המסך הקטן הוא יותר קטן מהמסך של הT3 כשהוא סגור ... אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי קורא ספרים שלמים עליו אלא רק בודק מספר דברים תוך כדי העבודה השותפת לכן אני בעד למעט המחיר שלו שלא רוצה לרדת לתווך הסביר(כדוגמת הK JAM שצעיר מימנו בשלוש שנים כבר היגיע ל2300 ש"ח יד שניה )

y_g

New member
חברה תרגעו..

המבחנים מגיעיםם ועוברים, וכולם עוברים אותם בסוף. הסטאז' תהיה אחת השנים היפות בקריירה שלכם, הרבה לעשות ומעט אחריות. לגבי הטריאו - לי הוא שינה את החיים. כמי שמתמחה במקצוע כירורגי אני מבלה זמן רב בחדר הניתוח וזמן רב יותר במדי חדר ניתוח (שלהם, כידוע, 2 כיסים אפקטיביים). לסחוב פחות מכשיר משמעו הטבה משמעותית באיכות החיים ופחות מכשיר שיכול להעלם/ליפול. אם אין לכם שאיפות דור 3 - ה650 הוא הוא המכשיר הבא שלכם. בהצלחה בבחינות ותזכרו שהריסון הוא רק ספר, בחיים האמיתיים לא צריך לזכור את הטבלא בעמ' 2370. יריב

urib

New member
אני לא רוצה לנחש לאן

בחדר ניתוח יכול ליפול מכשיר ולהעלם ניפ/טאק......

ThinkTank

New member
תודה, עניין הכיסים במדי חדר ניתוח

הוא אכן בעייתי, וה-T3 עם שריון+נייד+ארנק+מפתחות וכו' גרמו לי לעתים קרובות לשקול השתלת כיס תת-עורי. אולי באמת אעבור לטריאו בסטאז', בינתיים יותר קל לקרוא את הטבלה מעמ' 2370 (שאותה לא אזכור לעולם, כנראה) על המסך של ה-T3. אני לא באמת מודאג לגבי המבחנים, אני פשוט מאוד לא נהנה כרגע. אבל צרת רבים, כמו שאומרים, היא נחמת טיפשים, ואני טיפש לא קטן. עכשיו אם מדברים על מדי חדר ניתוח, אולי נמצא שיטה אפקטיבית (חוץ מאחות מסתובבת) להשתיק נייד שמצלצל מתחת לסטריליים כשאתה רחוץ בניתוח? אם נרשום על זה פטנט, נעשה מיליונים.

y_g

New member
שמע, אם תתחיל ככה לא תגיע רחוק...

נראה אותך, מתמחה, מצליח להפעיל אחות בחדר ניתוח לתפעל עבורך טלפון. במקום זה, עשה מה שכולם עושים...תענה!!!
יריב

תנסה TX - גם מסך טוב יותר

גם סוללה טובה יותר וגם WIFI שבחלק מבתי החולים זמין. (וגם דק יותר ולכן קל יותר לנשיאה). אם אתה רוצה את המלך בסוללה ועם מסך טוב - קח את ה-T5 משה

gadi7

New member
ה T5 כיום יציב מאי-פעם בעבר (בדוק)

אבל ייתכן שעקב המוניטין הרעוע שיצא לו , תוכל לקבל מכשיר יד 2 עם כונן פנימי, מעבד חזק, מסך גדול יחסית בזול (אני לא מוכר).

amitp

New member
אם אתה רוצה את המלך בסוללה

ועם מסך טוב - קח 4700 (ראה תגובתי לנושא Skyscape).

amitp

New member
--->

אני מצטער, אבל אחרי שבדקתי את שני המכשירים (T3 ו-4700) למשך זמן רב לצורך עבודה עם התוכנות הללו המסקנה החד משמעית הייתה כי המכשיר העדיף לצורך עבודה הוא ה4700 (אפילו חובב טריאו ידוע מפורום זה (שקשה מאוד לכנותו חובב פוקט) השתכנע לאחר הדגמה קצרה באחד המפגשים שבמקרה זה מכשיר כמו הטריאו לא יכול לספק את הסחורה).

משה היקר מה שלומך? לדעתי עמית צודק

אי אפשר לחשוד בי בחיבה יתרה לפוקט (לפני זמן לא רב זנחתי את ה4700 לטובת UX50 היחסית מיושן) ובכ"ז מנסיוני כסטודנט לרפואה בשני המכשירים (T3 ו4700 כשנה עם כל אחד) לטובת התוכנות המדוברות 4700 עדיף.

ה-4700 הוא מכשיר גדול ומגושם

אין ספק שיש לו מסך הכי טוב בקטגוריה וגם זמן סוללה נאה אבל כל זה לא הופך אותו למחשב כף יד טוב. "בעל הבית" של המשרד שלי מחזיק ב-4700 וכל פעם שהוא מגיע לפה למשרדינו לספר כמה כסף עלה המזגן שהוא התקין לאחרונה במשרדינו
הוא מתלונן על המכשיר ועל כמה שהוא איטי - וכל פעם שאני מקבל ליידי את הגודזילה (כמומחה השכונתי לנושא..) אני חייב להסכים. אני לא שונא פוקט ואוהב פאלם - אני פשוט אוהב מכשירים שמספקים את הפשרה הטובה ביותר (אין מכשיר מושלם..) אבל, אם אתה כסטודנט (עוד לא סיימת??) טוען שה-4700 יותר טוב לרופאים לעתיד.. מי אני שאני יגיד אחרת? (ואין פה נימה של ציניות..) אגב, לדעתי אתה הבנת ("ראיתה את האור") שצריך מקלדת ולכן קנית UX50. אם הסתפקת בגודל המסך של ה-UX50 לדעתי ידידנו יכול לשקול ברצינות טראו 650. משה

למעלה