שוקן השתלטו על השקמה (מקומון בת-ימי)

StrengthHonor

New member
שוקן השתלטו על השקמה (מקומון בת-ימי)

תודה לאל שיש את גל גפן עוד בכל אופן , שמתי לב לאחרונה להרבה כתבות אנטי ציוניות או שמאלאניות פשוט בעיתון שלא היו בו בכלל דעות פוליטיות מדיניות קודם והם דחפו את זה לשמה... ואחרי כחודש מה אני רואה? העיתון התחיל להתבלט כעיתון מקבוצת העיר...

goldy

New member
אל תיקנה את העיתון

זה המעט שאתה בתור יחיד יכולעשות.

StrengthHonor

New member
זה נדחף לדואר

אין מה לעשות... חבל פעם קראתי את כל העיתון הזה... היו שמה דברים מעניינים מאוד בזמנו , מדור מחשבים יפה עוד בשנות ה90

goldy

New member
זרוק אותו לתיבת "דואר שגוי"../images/Emo91.gif

ליד סוכנות הדואר הקרובה למקום מגורייך יש תיבת דואר (ירוקה במיקרה שלי) עליה כתוב "דואר שגוי". בד"כ כל מיני חשבונות לא מעניינים. ההיתה צריך ליראות מה קרה שם כשמר"צ שיגרו לכל עם ישראל את הסכם ז'נבה. מזל שיש שם רחבה גדולה אחרת היה אפשר לישחות שם
.

StrengthHonor

New member
ספר

נשמע לא רע....... חוץ מזה כל יום רביעי ללכת לשמה בגלל 2 כתבות שמאל זה (לפי ציטוט של איינשטיין) חוסר שפיות.

goldy

New member
ומה עים שינאת הלא זהה להם?

תיהיה בטוח שהם מחדירים את מישנתם גם בעקיפין.

StrengthHonor

New member
מה?

לא הבנתי אבל אם אתה מדבר על קסנופוביה (של מי? אל מי) ברור שהם מחדירים את זה , לכל מקום מחדירים את זה היום... אני החדרתי "דעות פוליטיות" בספר מחזור של היסודי בכיתה ו' אם חושבים על זה lol

StrengthHonor

New member
יוזמת ז'נבה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9D_%D7%96%27%D7%A0%D7%91%D7%94 לדעתי היה צריך להצית את תיבת הדואר המסכנה הזאת שסיפרת עליה על כל העלונים בנוסף לכל זה...

kapoya

New member
השמאל משתלט סופית על אמצעי התקשורת

והעיתונות. צריך לעשות רוויזיה, גם הכתב הימני ביותר שיכנס לטלוויזיה ולעיתונות יהפוך גם הוא לשמאלני, אם לא בדעותיו אז בכתבותיו כי זה מה שמכתיבים להם. אין מה לעשות, צריך לחיות עם זה לבנתיים. בנתיים, פשוט זרוק את העיתונים האלה לפח.

goldy

New member
תן לי לנחש

אתה מצביע למי שמוביל בסקרים רק כדי שהקול שלך לא ילך לאיבוד.

kapoya

New member
לא, הצבעתי לחי"ל

אל תמלא טוטו השבוע כי עם ניחושים כמו שלך תישאר בלי בית.

goldy

New member
../images/Emo67.gif

ואני חשבתי שאתה קודם מיתרגל לבעיה, אח"כ היא נוצרת...

StrengthHonor

New member
חי"ל , לא חבל

עדיף להטות את המרכז הפוליטי ימינה בכוח במקום להצביע לקיצוניים שמילא לא מקשיבים להם ובמציאות בכלל יעניקו מנדט נוסף למי שהשמאלאנים (מילת גנאי בעצמה , אין צורך להוסיף עוד) יצביעו

סלוניק

New member
תגיד

מה מנע ממקור ראשון (למשל) להפוך לנפוץ או מוצלח ברמה של הארץ?

מי אמר שהוא אינו כך,טמבלול?

תראה לי נתונים, סטיסקאות, וסקרים שמראים שהעיתון מקור ראשון הוא פחות מצליח מעיתון הארץ. עד אז תשפיל מבט ותרכין ראשך כאשר אתה לא מגבה את עצמך בעובדות.

סלוניק

New member
אופס

לפעמים זה יכול להיות ממש לא נעים לקפוץ עם האשמות, הא? ""מקור ראשון" התקדם בשנה האחרונה ל-3.8% חשיפה בסקר TGI האחרון, שהם 135 אלף נחשפים מכלל הציבור בישראל, בעוד ששנה לפני כן עמד העיתון על 115 אלף נחשפים. לשם המחשה, 3.8 האחוזים של "מקור ראשון" הם קרוב למחצית מ-9.1 האחוזים שלהם זוכה עיתון "הארץ" באותו סקר." אופס.

סלוניק

New member
אתה טוען שהנתונים מפוברקים?

הכתבה מ-2004 (שלמה בן צבי רכש את ערוץ 10 בסוף 2003), והסתברותית, הסיכויים שהתפוצה של מקור ראשון עלתה מאז במעל ל-200% היא קלושה. יש לך נתונים שסותרים את מה שהצגתי?

למעלה