טירוף
"רק אחמדינג'אד יביא שלום" - נראה לך שזו כותרת רצינית? לא ברור לך שזו פארודיה על קמפיינים סטייל "רק שלרון יביא שלום"?... "לנתק את החשמל בעזה?פשע מלחמה" - למעשה, זה "ניתוק החשמל לעזה - פשע מלחמה?", וזה מאמר שמעלה את הדעה כי זוהי פעולה בלתי-חוקית (אני מסכים, אגב). בדיוק כמו שיש מאמרים שמעלים את השאלה האם סירוב פקודה לפנות ישובים זה בסדר או לא (ואגב, דווקא ב"הארץ" היה מעקב במשך כשנה אחרי משפחות מפונים). קראתי את הכתבה במעריב, והכפר הוא בלעין (כפר מקסים אגב, עם תושבים מאד חמימים ונחמדים). דווקא אני ראיתי בכתבה חד-צדדיות לצד השני, כאילו הפלסטינים הארורים ניצחו את צה"ל הצודק והמסכן, שנאלץ להתמודד עם אלימות נוראה נגדו (אפילו בצבא הודו שמספר פעמים הם הפעילו יחידות מסתערבים שיתחילו בידוי אבנים כדי שיהיה אפשר לפזר את ההפגנות. לפני שהישראלים באו, מתו 12 איש וילד בהפגנות האלה מאש צה"ל, את זה איכשהו שכחו להזכיר שם). ממש רחוק מהמציאות. לא ברור לי מה "שמאלני קיצוני" בכתבה הזו. ואחרון חביב - זה שאיש עסקים יהודי, אפילו ימני, מקים עיתון בארץ, זה לא בגלל שהוא חושב שמצב העיתונות פה חרא ו"שמאלני" מדי. זה בגלל שהוא רוצה להרוויח כסף והולך על נישה שעובדת בכל העולם - עיתוני חינם שמרוויחים הון מפרסומות.