שוקן השתלטו על השקמה (מקומון בת-ימי)

סלוניק

New member
תקשיב קופיקו

אני לא הולך לתת לך להתחמק מהנושא. אם אתה לא מתכוון לחזור מהטענות שלך, רצוי (מאוד) שתתן איזושהי טענה נגדית.

אני גם לא שם על ערבוש כמוך

אולי אתם בשמאל רגילים לכפות את עצמכם על עם שלם ולאנוס אותו לחיות לצד עם מרצחים, אבל כשזה מגיע לויכוח של אחד על אחד אתם די אפסיים, ומתעצבנים על חוסר השליטה כי זאת תחושה שאינכם רגילים לה.

סלוניק

New member
מה עם הנתונים לטענה?

אני באמת לא מתכוון לוותר לך על זה. אתה יכול אולי להגיב בתשובות פופוליסטיות אבל רק תשרת את המטרה שלי - טענת שהנתונים לפיהם מקור ראשון הוא בעל תפוצה נמוכה מעיתון 'הארץ' הם מפוברקים. אני ממתין לנתונים סותרים או להוכחה כלשהי.

StrengthHonor

New member
תזרוק לו נתונים וסגור את הנושא

מחרתיים הוא ידרוש אותם מחדש (עצה שלי לשמור בפייבוריטס) הנה מאמר: http://www.imninalu.net/myths-pals.htm

StrengthHonor

New member
מקור ראשון נוסד בשנות ה90

הארץ נוצר מאיזה עיתון מעורב שהיה פה בשנות ה30 ............................

pelegs

New member
"חדשות מן הארץ הקדושה"

שאח"כ הפך להיות "חדשות מהארץ", ורק בסוף, איכנשהו החל מאמצע שנות ה-20 הוא נקרא "הארץ".

../images/Emo45.gif רק מהיום..

בוואלה "רק אחמנידיג'ד יביא את השלום" "לנתק את החשמל בעזה?פשע מלחמה" מעריב "כפר בני בלואולה (או איזה כפר שלא יהיה) ניצחו את צה"ל" ואגב בכתבה הזו עברו כל גבול.. כל הקשורים..בכפר הזה כל הזמן היו הפגנות שלא מעט מהן היו אלימות בין פעילי שמאל קיצוני (אגב פעם ראשונה שראיתי כתוב שמאל קיצוני בעיתון) וערבים לבין צה"ל..והיו לא מעט חיילים שנפגעו מההפגנות.. ועכשיו בג"צ הורא להעביר משם את גדר ההגנה (שמראה כמה ביזיון המוסד הזה ובטח בעקבות התקדים הזה הבוגדים שבשמאל יראו שמצליח להם אז ימשיכו בהפגנות אלימות)..בלי קשר שזה יעלה כמה מיליונים להעביר משם את הגדר.. קיצר זה הכותרות בתקשורת ממה שקראתי (וואלה ומעריב
) ובטח יש עוד מספיק בשביל למלא שעת קריאה בהארץ (עוד עיתון שמאלני קיצוני) אגב יש עיתון אחד שנותן קצת תקווה "ישראל היום".. עיתון שאמור להיות ציוני עוד לא קראתי אותו אבל ממה שקראתי עליו.. איזה יהודי צרפתי נראה לי בין העשירים בעולם שמע על התקשורת הביזיונית בארץ ורצה לעשות עיתון ציוני..

pelegs

New member
טירוף

"רק אחמדינג'אד יביא שלום" - נראה לך שזו כותרת רצינית? לא ברור לך שזו פארודיה על קמפיינים סטייל "רק שלרון יביא שלום"?... "לנתק את החשמל בעזה?פשע מלחמה" - למעשה, זה "ניתוק החשמל לעזה - פשע מלחמה?", וזה מאמר שמעלה את הדעה כי זוהי פעולה בלתי-חוקית (אני מסכים, אגב). בדיוק כמו שיש מאמרים שמעלים את השאלה האם סירוב פקודה לפנות ישובים זה בסדר או לא (ואגב, דווקא ב"הארץ" היה מעקב במשך כשנה אחרי משפחות מפונים). קראתי את הכתבה במעריב, והכפר הוא בלעין (כפר מקסים אגב, עם תושבים מאד חמימים ונחמדים). דווקא אני ראיתי בכתבה חד-צדדיות לצד השני, כאילו הפלסטינים הארורים ניצחו את צה"ל הצודק והמסכן, שנאלץ להתמודד עם אלימות נוראה נגדו (אפילו בצבא הודו שמספר פעמים הם הפעילו יחידות מסתערבים שיתחילו בידוי אבנים כדי שיהיה אפשר לפזר את ההפגנות. לפני שהישראלים באו, מתו 12 איש וילד בהפגנות האלה מאש צה"ל, את זה איכשהו שכחו להזכיר שם). ממש רחוק מהמציאות. לא ברור לי מה "שמאלני קיצוני" בכתבה הזו. ואחרון חביב - זה שאיש עסקים יהודי, אפילו ימני, מקים עיתון בארץ, זה לא בגלל שהוא חושב שמצב העיתונות פה חרא ו"שמאלני" מדי. זה בגלל שהוא רוצה להרוויח כסף והולך על נישה שעובדת בכל העולם - עיתוני חינם שמרוויחים הון מפרסומות.

../images/Emo6.gif

תמיד אם תחפש דברים תמצא אותם.. ובגלל זה אני דיברתי על עובדות ופחות על מה שכתוב בכתבה..ורק דבר אחד נכון רשמת שהכותרת הייתה "פשע מלחמה?" ובכל מקרה בכל הכתבה הם מדברים על כמה נוראי זה (פשע מלחמה עלק למה לירות טילים על גני ילדים זה לא פשע מלחמה? כולה מנתקים חשמל שאנחנו צריכים לספק להם..אם הם רוצים מדינה עצמאית אז מה הם בוכים אם אנחנו מפסיקים לספק להם את החשמל) לנתק את החשמל מעזה ואיזה פשע מלחמה זה..ובשום מקום שם לא כתוב שזה דעה אישית או משהו בסגנון אלא כתבה כמו כל כתבה.. ובכמה שנים שאני קורא בוואלה בחייםםםם לא ראיתי לא כתבה בסגנון הזה על הקאסמים ולא בכלל כתבה מהסוג הזה על משו מילא לא ימני אבל אפילו עם דעת מרכז אין הכל שמאל וברק אחמנידג'אד יביא שלום.. לא התכוונו למשהו סאטירי דיברו על זה שהוא עושה תיווך בין חמאס לפתח "כפר מקסים אגב, עם תושבים מאד חמימים ונחמדים" חחחחחחח אני אופתע אם תגיד (בלי לשקר
) שתחלאס היית שם דיי לזיין בשכל איך אני אוהב שהשמאל תמיד אומר את זה על כפרים ערביים שאומרים שהם יידו אבנים או משהו בסגנון בלי שהם בכלל היו באזור ודיברתי על הכותרת קודם כל (חצי מהאנשים שקוראים את הכותרת קוראים את הכתבה עצמה :\) שהיא "תושבי כפר בלעין ניצחו את צה"ל" שהכותרת הזו מבזה הם אומרים שכפר בישראל ניצח את צבא ההגנה לישראל

pelegs

New member
אבל הכפר באמת ניצח במאבק

למעשה, באופן חלקי ביותר, הם בטח לא יטרחו ליישם מהר את החלטת בג"ץ, כהרגל הישראלי. גם במקומות אחרים בג"ץ אמר שיש להזיז את הגדר וזה לא קרה כל-כך עדין. בכל מקרה, כותרת כזו דווקא אמורה לעורר זעם בקרב הקורא הישראלי - שהרי מה פתאום כפר פלסטיני מנצח את צה"ל הגדול והחזק? לנתק חשמל לאוכלוסיה של 1.5 מליון איש (!!) באיזור הצפוף בעולם, בגלל שפועל שם ארגון טרור שיורה עלינו טילים זה אכן פשע. בפעם שעברה שעשו את זה ירי הטילים פסק באופן זמני, ובינתיים בזמן הנתק מתו חולים בבתי חולים, והאוכלוסיה הענקית בשטח הצפוף בעולם סבלה קשות. כאמור - להפסיק את ירי הקסאמים זה לא הפסיק לטווח הבינוני אפילו. אגב, אם היית מקבל בעיתונות ובתקשורת יום יום דיווחים על הרוגים פלסטינים בעזה, שלא ע"י חמאס, במשך החמש-עשר שנים האחרונות בלבד, בניגוד למה שקורה בעיתונות וזה כמעט יום יום דיווחים על זה שיורים טילים על שדרות - כנראה שהדעה שלך היתה מתעצבת לכיוון השני (ולא, הירי על שדרות פסול מאד מבחינתי - החד צדדיות בטיעונים הורגת אותי). ברור שנוא הכתבה "רק אחמינג'אד" הוא על התיווך, הכותרת קשורה לנושא הכתבה מן הסתם, וזה לא מונע ממנה להיות צינית. כמעט כל יום בעיתון יש כותרות כאלה - זה נקרא פיקנטיות. "כפר מקסים אגב, עם תושבים מאד חמימים ונחמדים" - כן, הייתי שם. כן, יש שם אחלה פלאפל מקומי ב3 ש"ח למנה. כן, התושבים שם נהדרים. כן, אני וחברי חטפנו מכות ורימוני הלם וגז מחיילים (אנשים שאני מכיר גם חטפו כדורי גומי ואפילו אחד שנאלץ לעבור ניתוח בראש בעקבות זה). בוא נגיד שלא סתם כשעשו לי תחקיר ביטחוני בצבא, רצו לזמן אותי לתחקור נוסף "בקשר להפגנות שבהן השתתפת"... (בתקופה הקצרה שהייתי שם, למרות תיכנוני לצאת משם, החליטו משום מה שהתפקיד שאני מיועד אליו מצריך סיווג "סודי ביותר"
) ...הבחור הצרפתי הוא איש עסקים מוצלח, אם הוא כזה עשיר. ואתה יודע מה משותף לאנשי עסקים מוצלחים, שעושה אותם לכאלה? - הם לא מזלזלים באף הזדמנות כלכלית.

אה עכשיו הכל ברור

אתה איש שמאל קיצוני שנלחם בצבא ששומר לו על התחת אוי לא נזרק אליך רימון הלם בזמן שרבת עם ילדים בני 19 שמסכנים את החיים שלהם בשביל שתוכל לכתוב בפורום הזה? צריך לחורר אותכם עם כדורי גומי לא פגיעה ברגל אחרי שזרקתם אבנים על ילדים בני 19, בוגדים. אתם חטפתם מכות מהחיילים? אחח כמה היית מת שזה יהיה נכון.. מה לעשות אם זה היה אמת התקשורת כמו תמיד הייתה חוגגת על זה וגם אם חטפת כאפה פה ושם מגיע לך הרבהההה יותר.. אין לי בעיה עם אנשים עם דעות שמאלניות יש לי גם חברים כאלה אבל גם הם מכבדים חיילים ויש הבדל בין להגיד מה שעושים לפלסטנאים זה לא בסדר וכל השטויות האלה.. לבין ללכת לשם ולהלחם יחד עם הפלסטינאים נגד צבא ההגנה לישראל.. זה בגידה במדינה לא פחות מאשר נתינת מידע סודי לאויב מה ההבדל בין נתינת מידע מודיעיני לאויב..לבין להפוך לפשוט חייל אויב שנלחם לצידו נגד המדינה?! אומנם הראשון עושה יותר נזק למדינה אבל שניהם על אותו עיקרון. ועל מה אתה מדבר אלוהים ישמור? כמה אנשים מתים בעזה לא בגלל חמאס? גם בישראל מתים עשרות אם לא מאות אנשים ביום בלי אשמת אף אחד.. או שהתכוונת באשמת ישראל? לא משנה כמה מתים.. אתם יכול להאשים בזה רק את עצמכם (בכוונה כתבתי אתם.) נו באמת המשפט האחרון בדיחה כמו כל מה שאמרת לגבי זה.. יעני אתה לא מאמין שיש כזה דבר יהודי ציוני? וואלה מובן לגמרי אחרי מה שאמרת בחלקים הקודמים..

אגב החלק האחרון טמטמום

האיש העסקי היהודי הזה אמרו שהוא האיש מספר 7 או 9 לא זוכר (לא שזה באמת משנה חח) הכי עשיר..בעולם ככה שעיתון בישראל לא ישנה לו וזה בזבוז זמן.. אז זה ברור שהוא עשה את זה מדעות ציוניות אחרי שהוא קרא\ראה\שמע על התקשורת הביזיונית שיש בארץ

"כפר מקסים עם תושבים נחמדים"

לא מפריע לך להיות כזה לאומן עד כדי תמיכה ב"פלסטינים"? יש טעם בכלל להדיין עם שמאלן קיצוני כמוך? נובע מדבריך שאתה שייך לצד הימני לאומני פלסטיני שלשם השמאל ממשיך לצעוד מקום המדינה ועד היום.

סלוניק

New member
נו ברור, פלסטיני לא יכול להיות נחמד.

שמת לב אגב שמרוב התלהבות התפספס לך וכתבת "צד ימני לאומני פלסטיני"? אולי כן קיים עם כזה אחרי הכל.

לא התפספס, הכל מחושב ובלי טעויות

השמאלן שייך לצד הימני לאומני פלסטיני, וכבר עבר את הגבול של השמאל-קיצוני. פלסטיני יכול להיות נחמד, נחמד כשהוא מחלק ממתקים ברחובות לאחר כל פיגוע, הכי נחמד כשהוא מצביע לחמאס ואוכל את הדייסה שבישל, נחמד כשהוא מסתתר מאחורי מגן אנושי. יש הרבה דרכים שבהם הפלסטינים מוכיחים את נחמדותם.

סלוניק

New member
נו, ואני חשבתי שאין דבר כזה פלסטיני.

כנראה שאתה לא כל כך בטוח בעמדות שלך. אתה אומר בעצם, שאין לפלסטינים שום אספקט בחייהם מלבד איטבח- אל יהוד? אתה קצת תופס מעצמך, לא?

אין דבר כזה פלסטיני

אבל לפעמים צריכים לרדת לרמה הנמוכה ביותר, עד כדי שקר בשביל להסביר לבן אדם. כל חייהם מודגשים לשנאת היהודים, חלאות אדם, שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח.

סלוניק

New member
פשש!! אילו מטאפורות! אילו אלגוריות!

ביאליק טוקבקיסט לידך! (ביאליק היה משורר, וגם הוא כתב ספרים [גם על א"י]) כלומר, אתה מודה שהרבה פעמים אתה משקר בשביל לחזק טיעונים? זה קצת מאכזב, ציפיתי שתציג נתונים בכמה שרשורים.

ביאליק כבודו במקומו מונח

ותודה רבה, נעים לשמוע חיזוק כזה משמאלן שבדר"כ מצדד בטרור הערבי...אופס סליחה התכוונתי בהתנגדות. אתה חושב שאכן קיים עם כזה, ההסטוריה מראה שלא, אז צריך להתחיל מאיפה שהוא כדי להתווכח עם שקריך, לא כך.

למעלה