=| שוק

=| שוק

איזה מגעיל מאטטט!!! שאלו אותו (את כולם) אם הוא היה שוכב או מתעסק עם מעריצות שלו והוא אמר שלא!!!! כי הן כונפות! (כעיקרון הוא אמר "אם היית רואה איזה בנות מחכות לי מאחורי הקלעים היית מבין" אבל אותו דבר~!!!!!!) איזה מאניייק! בזכות המעריצות האלה הוא מתפרנס והוא מפורסם והוא עושה את כל מה שהוא הכי היה רוצה לעשות! אולי הוא צודק אבל הוא לא צריך לומר את זה! ד-ו-ח-ה

blink me1

New member
יואו!!!! איזה זין! יצא קקה!!!!

אימאלה ואני עוד חשבתי שהם אנשים טובים.... וואו אני גם בשוק.... מה צ'רלי וג'יימס אמרו??

13 u S t 3 D

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק אותי זה מצחיק????????????????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DawnR

New member
חחחח

עוד אחת שפירשה את זה לא נכון. זה כמה שרשורים פה אחורה......הוא לא אמר את זה ברצינות. וחוצמזה - גם אם כן - זה מצחיק! וצ'ארלי לא אמר שהוא לא סובל את כל הקטע הזה שיורדים לו לחיים? ולג'יימס לא היו בעיות נחיתות? כל אחד והקטע שלו....ועדיף להיות ישר ולהגיד את האמת...

blink me1

New member
אם הוא חושב ככה אז הוא חרא!

סבבה שיחשוב שהם מכוערות תחת מגעילות להקיא...אבל קצת כבוד למה שהוא מפרסם!! כמו שזו מקודם אמרה המעריצים ( וזה בעצם מעריצות!! ) הם אלו שמקדמים אותו.....וגם צ'ארלי עיצבן אותי אבל זה עוד נורמאלי ואין לי שמץ מה את מדברת על ג'יימס..

DawnR

New member
אממ.....

היה על זה שרשור.....מאט לא התכוון לזה ככה..אני כבר לא זוכרת איך הציטוט בדיוק הלך....אבל זו הייתה בדיחה. הוא בכל מקרה לא יצא עם מעריצה, לא חשוב אם היא יפה או לא. חוצמזה שיש לו את הולי. לג'יימס תמיד היו תסביכי נחיתות שהמעריצים אוהבים אותו פחות... כאילו, בנאדם! אתה באחת הלהקות הכי מפורסמות בבריטניה, תתגבר על זה! בנות סוגדות לרגליך אז אל תצא מניאק ותגיד ש"אף אחד לא אוהב אותי". זה פשוט צבוע. הממ...זהו. אני מגנה בחירוף נפש על כבודו של מאת'יו. לבנאדם יש נפש מושלמת.

הוא לא צחק!

הוא לא צחק הוא אמר כאילו אחרי זה :" נאי יודע שזה דבר נורא לומר ובטח לא יהיו לי יותר מעריצים" לאיודעת לדעתי זה ממש דוחה לומר כזה דבר על מעריצות שבזכותן הוא מצליח ומרוויח. אבל שיאמר מה בראש שלו...זה דעתי

SShiRaS

New member
אז מה אם ג'יימס אמר את זה

הוא עדיין כ"כ חמודדדד חחח.. לכל אחד יש רגשי נחיתות איך אתן משוות את זה בכלל למה שמאט אמר? מאט היה פשוט מגעיל גם אם זה היה בצחוק.. הוא צריך לשלוט בעצמו.. וג'יימס גם אם הוא אמר שלא אוהבים אותו או מה שלא יהיה מראה שהוא לא לוקח את המעריצים כמובן מאליו ויורד עליהם כמו מאט..

5cihh

New member
נו באמת גט אובר איט

הוא לא צחק אבל הוא לא אמר את זה בזדוניות הוא אמר את זה כאילו בלי לחשוב שזו תשובה כנה! מה אתן רוצות שישקר? הם באסטד והם אמיתיים וזו עוד סיבה לאהוב אותם! והוא לא אמר שכל המעריצות שלו כונפות הוא אמר שאלו שמחכות לו מאחורי הקלעים ככה..ואז הוא קלט שהוא לא התבטא יפה והוא אמר כזה שזה "אה הוריבל ת'ינג טו סיי" ושעכשיו לא יהיו לו מעריצות יותר..ואז הוא אמר שגם אם יש מעריצות שוות זה יהיה מוזר להיות עם מישהי שעוקבת אחרייך זה הכל..יאללה כבר עלק הוא מגעיל איזו צביעות! לכל אחד יש ת'יציאות הפחות נחמדות שלו ומאטי הוא ג-ב-ר בחור זכר הלוו?! הוא כולה אמר מה שכל גבר חושב הוא לא ילך עם מישהי בגלל שהיא נורא נחמדה אליו..ככה החיים
ודי אתן לא מכירות אותו אין לכן זכות להגיד מגעיל ועוד שניה אחרי שאמרתם כמה הוא מושלם..די שקט וצ'רלי וג'יימס לא נשאלו על זה..ושניהם תפוסים חזק גם ככה..בלס דם

blink me1

New member
וואי את פשוט מעצבנת

יש לך כל הזמן בעיות עם מה שאומרים אנשים שלא חושבים כמוך הא?? הרבה הגיבו פה אבל את חייבת להגיב במין כזה טון מגעיל... לדעתי זה מגעעעעעיל מה שהוא אמר ואם לא טוב לך אז תגיבי כמו גדולה ולא בדיבור כזה מעליב...( לא שנעלבתי ממך או משו אבל מרגיז ) ולשאר הפורום...חחחחח זה מזה מצחיק שלג'יימס יש ריגשי נחיתות.... ורגע זה לא נכון שמעריצים אותו הכי פחות? לא שזה ממש משנההה אני סתם שואלת...צ'ארלי ראשון...מאט..ואז ג'יימס לא? סתם בשביל ידע כללי אני עדיין לא חושבת שיש לו מה להתלונן...

סתיוית

New member
מסכימה איתך

הלוווווווווווווווווווו הוא לא מושלם והוא בכל זאת גבר בן 21! (מילה נרדפת לחרמן) אפ פעם לא שמעת ידיד שלך אומר "איכסה בחיים לא הייתי יוצא איתה" ומצביע על אחת מכוערת?! אותו הדבר מאט.

blink me1

New member
לא שהיא זאת שמקדמת לו את הקריירה!!!

סבבה הוא בחור בנאדם! אמרתי כבר שיחשוב מה שהוא רוצה זכותו וזה לגיטימי אבל מה הוא כזה טיפש להגדיד את זה בעיתון?!?! זה פשוט דפוק!

SShiRaS

New member
טוב חלאס אפשר לחשוב ש

מאט מצמיד אקדח לרקה שלך עכשיו לא מתאים לי טון הדיבור שלך אז תרגיעי נמאס לי כבר מההתנשאות הזאת שלך.. אזמה אם הוא אמיתי? יש גבול [ובואי לא נשכח שלא שמעתי את סוף הציטוט] והגיע הזמן שתלמדי את קצת מה זה ריסון עצמי כי אולי אחרות יתנו לך לדבר אליהן ככה אבל לא אני עצבנת אותי כהוגן עכשיו זה לא שאני מתאבלת על מה שהוא אמר או שאני הולכת לנדות אותו זה היה דבר מגעיל להגיד נקודה

SShiRaS

New member
לא

אל 5cihh שחושבת כנראה שהיא מיוחדת יותר מהיתר פה ושכולן דביליות אם הן מתנגדות לה.. ניוזפלאש-את לא תמיד צודקת. [5CIHH]

DesertRose7

New member
שמעו..

אולי זה באמת לא היה יפה מצידו להגיד את זה.. אבל לא היינו שם.. לא שמעו מה היה לפני ומה היה אחרי.. ובגלל זה אנחנו לא יודעים באיזה טון זה נאמר.. אתן קראתן את זה פה.. ויכולתן לדמיין את זה בכמה טונים שונים.. אולי הוא צחק? אולי הוא כעס? או הוא סתם חלם?? ובגלל זה אני לא חושבת שאנחנו יכולות לשפוט אותו כל כך מהר! וחוץ מזה.. הוא בן אדם.. לכל בן אדם יש את הפליטות פה שלו.. קורה.. ולכו תדעו איזה מעריצות היו שם באותו זמן? קיצר.. כל עוד לא היינו שם מההתחלה ועד הסוף.. אני לא חשובת שנבין מה היה שם באמת!

למעלה