=| שוק

SShiRaS

New member
...

שתפסיק לקטול כל חרק שסוטה 2 מטר מהדעות המקובעות שלה כולן פה כיבדו את הדעות שלה לפני כן ודי נמאס לקבל תשובות כאלה אם באסטד יצטרכו סניגור הם יודיעו לה..

DougDoug

New member
מוזר...

לפי דעתי זה דיי מגעיל מה שהוא אמר אבל לפחות הוא הודה שזה היה לא כל כך בסדר ותגידו מה צ'ארלי וג'יימס אמרו?

fight star

New member
חחחחחחח

אוווששש... מתוקות שלי... אתן קורעות! רק רציתי להגיד את זה... הפסקת אשששש!!! פאוווו אאהה.. טופ, אין לי כל כך מה להגיד על מה שמאט אמר כי באמת אין לי מושג באיזה טון הוא אמר את זה, ואני בטוחה שיש לו לא מעט מעריצות מכוערות, ואני גם בטוחה שזה לא ממש דבר יפה להגיד... אבל,כל עוד אני לא מכירה אותו אישית והוא לא אומר את זה לי בפנים.. שיהיה ובקשר לג'יימס הממממהמם!!! מללללללאאא אנשים מתים עליו (נראה לי עכשיו הרבה יותר מבהתחלה) ואי אפשר ממש לקבוע למי יש יותר מעריצות. מה שבטוח זה ש...אאא.. הוא מקסים ומהמם ומתוק ואיי לאב הים! יפיי... סיימתי!

אממ

בקיצור לא היה במקום מה שמאט אמר... ולא נחזור על זה חמישים פעם... וברור שאוהבים את ג'יייימס! הוא חמודי והוא בערך הכי מוכשר בלהקה !

fight star

New member
אכן כןןןן....

אין צורך לחזור על זה... (למרות שהרגשתי צורך עצום, סו וואת?
)חחחחחח וזה היה ראיון שלהם מלפני כמה זמן שאפילו שמתי לו לינק פו בפורום... שאלו איזה שאלה ורק מאט ענה עליה. יאללה, נעבור הלאה.

DougDoug

New member
אז מה שאלו אותם?

אם לא שאלו אותם את זה אז מה שאלו אותם ומה הם ענו?

למעלה