שורה תחתונה, מי הלוחם הפעיל האהוב עלייך היום?

yair_bar

New member
מנהל
שורה תחתונה, מי הלוחם הפעיל האהוב עלייך היום?

עד לא מזמן, שלי היה בי ג'יי פן. אבל הוא כבר לא הוא וכך נשארתי עם הלוחם שהכי מלהיב אותי היום - ניק דיאז. כשאני רואה אותו שולח את הקטלניות לגוף של היריב אני באקסטזה. מקווה מאד שהוא ינצח את קונדיט ולאחר מכן את GSP. אם לא זה יהיה די עצוב

YardenBu

New member
דיאז ממש חמוד

ובקטגוריית הבנות, כששתיים מהלוחמות שאני הכי אוהבת מחוץ למשחק אני מתנחמת בקאופמן ומקמן.

yair_bar

New member
מנהל
תכלס אם אני צריך לבחור גם לוחמת, אז אין ספק

נייט דיאז

moich

New member
יש שניים שעושים לי פרפרים בבטן לפני כל קרב

ג׳ון ג׳ונס- לא צריך ממש להסביר. דונלד סרוני- אומנם בקרב האחרון איכזב בצורה מטורפת, אבל הטכניקה שלו במואי טאי וג׳יו ג׳יטסו, והשילוב שלו בינהם הוא יותר ממדהים.

lionardo11

New member
במילה אחת ג'ון ובשתי מילים ג'ון ג'ונס.....

אתה אף פעם לא יודע מאיפה הוא הולך להכניע את הלוחם מולו ומתי.....כמו סרט מתח אבל עם סוף צפוי.

מרקו בי

New member
ללא ספק ויטור בלפורט

אפילו שהקרב האחרון שלו היה מכור (לא בגללו), עדיין הסיפור שלו מחוץ לזירה, העבר והעתיד שלו, ללא ספק לוחם ואדם מדהים, ונקוה שיקבל עוד הזדמנות על התואר, לא הספקנו לראות כלום מבלבד כמה סילבה מדהים בקרב בינהם.

LORSIN

New member
פרנקי אדגר

פעם ממש אהבתי את דמיאן מאיה ופרנק מיר.. היום יש בי סימפטיה.. אבל.. זנחו את הקרקע :/

sagivam1

New member
אז בגלל זה הדעה המוטה הבוקר...

תגיד שאתה שופט את הקרב נגד קונדיט בעיינים של אוהד... עכשיו הכל ברור.

greenstar

New member
אוברים ואנדרסון סילבה

גם פרנק מיר ודן הנדרסון ברשימה אבל דרגה מתחת

BT24

New member
אם GSP לא נחשב (ואני מסכים עם אודי, הוא לא פע

יל כרגע), אז הייתי אומר שג'ים מילר, פרנקי אדגר ופרנק מיר. מילר הוא פשוט לוחם קשוח, טכני ומרגש. אדגר קנה את עולמו אצלי בשני הקרבות האחרונים שלו מול מיינארד. פשוט יצא אלוף תרתי משמע. לפרנק מיר אמנם יש נטייה לנבול ברגעים חשובים ותספורת טיפשית, אבל הוא אדם אינטיליגנט, צנוע ולוחם טכני, והוא נוטה להתעלות ברגעים לא צפויים.

danielmo1

New member
ידוע שאני אוהד מכור

ויטור בלפורט, כל הסיפור שלו מעורר בי מחדש את האהבה הזו לספורט לא יודע מה יקרה כשיפרוש, אני רק מקווה שהוא יצליח במשימה שלו ויפרוש בלב רגוע בנוסף, וונדרלי סילבה, עד היום גורם לי לריגוש קל כשהוא עולה, אולי בגלל ההיסטוריה שלו ולמרות שהוא לא מה שהיה, עדיין רואה את צורת הקרב והעמידה ולא יכול לעמוד בפיתוי כמובן שיש עוד המון לוחמים שכשאני יודע שהם עולים לקרב אני מצפה לו בכיליון עיניים, כמו אנדרסון סילבה, ליוטו מצ'ידה, שוגון רואה וג'ו ג'ונס, אבל זה לא אותו דבר כמו עם בלפורט

sagivam1

New member
RAMPAGE

פשוט איש אדיר. ללא קשר יש המון כוכבים עולים בספורט, אבל עדיין מאז הניצחון על לידל ב-2003 זה עדיין ראמפייג'.

אני אוהב סגנון מסויים יותר מלוחם מסויים

אני אוהב לוחמים שהסגנון שלהם הוא משחק עמידה טכני ומשובח, לא חשוב איזה סגנון ממש אם זה אגרוף, MT, קרטה העיקר טכניקה גבוה וכמובן שיש להם BJJ ברמה מאוד גבוה בכדי לגבות את משחק העמידה ולנצל יתרונות בקרקע. אני פחות נהנה לראות שליטה בזכות יכולות אתלטיות או כח פיזי עדיף וכמובן שאני לא נהנה לראות LNP או משחק עמידה לא טכני בין 2 לוחמי קרקע. לכן קל לזהות לאיזה לוחמים אני אתחבר מבחינת סגנון לחימה. אנדרסון סילבה, חוזה אלדו, ניק דיאז, אנטוני פטיס, ליוטו מצ'ידה, אליסטר אובריים, אדסון ברבוסה, ג'וניור דוס סאנטוס ואחרים.

למעלה