כל מילה בסלע.
א אמיתי בשארי New member 6/2/12 #22 שלי HW-ג'וניור דוס סאנטוס,ולאסקז בגלל הצניעות LHW-מאצ'ידה,אבנס MW-? WW-קונדיט,דיאז LW-פרנקי אדגר בגלל הלב FW-אלדו BW-ראנן בראו לוחמים שהם לא אהובים עליי אבל מעריך אותם מאוד כלוחמים אנדרסון סילבה אין צורך להכביר במילים ג'ון ג'ונס נלחם כל שני וחמישי
שלי HW-ג'וניור דוס סאנטוס,ולאסקז בגלל הצניעות LHW-מאצ'ידה,אבנס MW-? WW-קונדיט,דיאז LW-פרנקי אדגר בגלל הלב FW-אלדו BW-ראנן בראו לוחמים שהם לא אהובים עליי אבל מעריך אותם מאוד כלוחמים אנדרסון סילבה אין צורך להכביר במילים ג'ון ג'ונס נלחם כל שני וחמישי
א אמיתי בשארי New member 7/2/12 #26 הוא כרגע לא פעיל בגלל זה לא כתבתי אותו , זה ש-GSP הוא מקום ראשון זה פשוט אבל שכחתי מישהו שאני אוהב וזה ב-נ-ד-ו
הוא כרגע לא פעיל בגלל זה לא כתבתי אותו , זה ש-GSP הוא מקום ראשון זה פשוט אבל שכחתי מישהו שאני אוהב וזה ב-נ-ד-ו
ק ק ו ל ו ר ב י New member 6/2/12 #24 באמת אחד הלוחמים הכי שלמים, טכניים ונחושים בספורט שעד היום לא קיבל את הכבוד המגיע לו.
D drorm5 New member 7/2/12 #28 דמיאן מאיה לפני שהוא התחיל להתאמן עם וונדרלי ולחשוב שהוא מתאגרף... אם הוא יורד ל-170 וחוזר לג'יו ג'יטסו - זה כמו חלום רטוב!
דמיאן מאיה לפני שהוא התחיל להתאמן עם וונדרלי ולחשוב שהוא מתאגרף... אם הוא יורד ל-170 וחוזר לג'יו ג'יטסו - זה כמו חלום רטוב!