טוב...
שלב א' : כמו כולם, הכרתי את Another Break In The Wall ויצא לי לשמוע אותו פה ושם. שלב ב' : דוד שלי, תימני חמוד, קנה מערכת סטריאו לראשונה לפני 9 שנים ושנתיים-שלוש לאחר מכן קנה את כל הדיסקים של פינק פלויד(גילה את נפלאות הטכנולוגיה, ולא הרבה אחרי שאני גיליתי...), וסיפר לי המון סיפורים עליהם, ואיך שכשהוא היה צעיר הוא היה מכור קשות למוזיקה שלהם. יצא לי לשמוע קצת DSOTM (בלי לדעת את שם האלבום) כשהייתי אצלו, אבל לא ממש התחברתי, אולי קצת ל- TIME . שלב ג' : לפני 6 שנים התחלתי ללמוד בישיבת הסדר עם מישהו שהיה חזק בעסקי המוזיקה בכלל, ופ"פ בפרט. הוא הסביר לי שפ"פ זה לא רק החומה וסיפר לי על WYWH ועל DSOTM . שלב ד' : ב ו ם ! ! ! לפני 5 שנים, אני נמצא בעמדת תצפית (הייתי במודיעין שדה, למי שזה מעניין אותו...) על גבול לבנון, מסתכל על חיזבאללונים מכוערים, ואז השותף למשמרת שם במערכת את האלבום האלמוני (שיותר מאוחר הפך לאלמותי...צחוקים איתי, הא? אל תתייחסו, סתם עייפות...) מבחינתי: WYWH . 3 בלילה, קור כלבים, שקט שסיכה נופלת יכולה לחתוך, SOYCD מתחיל...מאותו רגע אני יודע ששום דבר ממה שהגדיר את המוזיקה שלי לא יהיה אותו הדבר. נסחפתי לגמרי והאזנתי בשקיקה לשאר האלבום. ההמשך לא היה חזק כמו ההתחלה, אך מאוחר יותר הבנתי את המשמעויות והתחברתי מאוד גם לשאר האלבום. שלב ה' : לפני שנתיים וחצי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון, מפנק את עצמי ברדיו-דיסק MP3 של Pioneer , ובעוונותי הרבים דוחס באופן זנותי את רוב השירים של פינק פלויד לדיסק MP3 אחד, באדיבותו של דוד שלי (ר' שלב ב' ) . יש לציין שהוא מתנגד לעניין, אך החליט לאפשר לי מהסיבה הפשוטה שאולי הילד יגדל ויבין מה זו מוזיקה טובה, ואז יקנה את האלבומים... אני מתחיל לשמוע אותם כל נסיעה לאוניברסיטה, תוך כדי מירור החיים לנספחים שלי ברכב(שהעדיפו מוזיקת גלגל"צ, כוכב נולד, וכו' ..), מתחיל להקשיב למילים, מתחיל להתעניין בכמות גדולה יותר של שירים מבלי לדעת אפילו את השמות... שלב ו' : לפני שנה וחצי , לאחר האזנות מרובות ורכישה של DSOTM , WYWH , THE WALL , ו- AHM , פ"פ מתאחדים ב- LIVE8 , אני מקליט ומצטמרר בסולו השני של Comfortably Numb , ויודע שהייתה כאן עליית מדרגה, ושזו הלהקה מספר אחת שלי, בהפרש ניכר מהאחרות. אני מתחיל לקרוא המון באינטרנט, מגלה את הפורום המדהים הזה, ולוקה סופית בפינק פלויד מאניה. לא הרבה אחרי, אני רוכש את, DIVISION BELL, ANIMALS , MEDDLE, PULSE DVD , ו- POMPEI. פ"פ מלווה אותי גם בקשר שהיה לי ובפרידה לא פשוטה שחוויתי בסופו, ומהווה למעשה פס קול של החיים המאוחרים שלי.. אני מתחיל לנגן אותם גם בגיטרה - לא ממש רציני. אולי בעתיד... שלב ז' : ההופעה של רוג'ר ווטרס. אין מילים, לא היה צריך בכלל לדבר לאחר מכן, לא היה צריך לעשות כלום, רק להירדם קצת באוטו עד שיחלפו הפקקים ולהידפק עם פול מועדי ב' בקיץ. הראש לא היה במקום בערך שבוע-שבועיים. שלב ח' : לא, זה עוד לא קרה... פינק פלויד מתאחדים בלונדון, ואני הולך להיות שם! נקווה ששלב הזה יהיה מציאות כמו קודמיו. * אם שרדתם עד כאן, בראבו עליכום! לילה טוב!