היי טורי מאסטר- אני לא רופאה ויחד
עם זאת עושה רושם שיש לך דלקת במפרק שורש כף היד. אם את עובדת שעות בהקלדה, או מבצעת פעולת רישום והיד מונחת הרבה שעות ביום באותו מצב זה מאד ברור שיתפתחו כאבים. התופעה שאת מתארת מזכירה לי את התלונות של שחקני הטניס שדה וטניס שולחן. אני בבסיס שלי מורה לספורט ומכירה את התופעה. ראשית אין מה להכנס ללחץ. מכניסים את כל היד לכערה ובה מי מלח ומים חמימים. החום עוזר לדלקת טיפה להתרכך ולזרום ולהשתף כפסולת ע"י הדם. הרי דלקת מראש היא מלחמה של כדוריות דם בפולש מכל סוג שהוא: חידק או וירוס. אני מאמינה שיש כאן המון הצעות נוספות איך להתגבר על דלקות. דלקת באופן כללי היא לא מה שהוא רע אלא זו הוכחה שהמערכת של הגוף עובדת בצורה הכי טובה שיש- קוראים לה מערכת החיסון של הגוף. פשוט יש לעזור לה להתנקות. הגוף שלנו היא המכונה הכי משוכללת עלי אדמות ומכונה זו יודעת גם לטפל בעצמה. לדעתי האישית, השמוש בכל צמחי המרפא והשמנים האתרים הוא על מנת לעזור למערכת לתפקד מהר יותר וטוב יותר עד להחלמה. לדעתי רופא קונבנציונאלי, לא כל כך ידע מה לאבחן אצלך... הוא ישאר ככה וככה, יתן בדיקה כזו או אחרת ורק על סמך תוצאות הבדיקות יגיע למסקנה אם בכלל ויתכן שהכל יעלם בנתיים... מה שכן אם תוך שלושה ימים הכאב לא עובר יש מקום לבקש בדיקת דם, זה הכל... לדעתי האישית אם יש כאן התכווצות שריר היא חולפת תוך שלושה ימים. תהיי בריאה