שושבינות, עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kipik

New member
גם לי יש שושבין בן 5...

איך אתם מלבישים אותם? משהו מיוחד?

לימיב

New member
אמממ...

האמת היא שלא חשבנו על זה וזה לא חשוב לנו כל כך
אני אסמוך על ההורים שלהם שילבישו אותם יפה- לא חשוב לי אם הם ילבשו אותו הדבר

לימיב

New member
תודה

האמת היא שבאמת לא חשבתי על האופציה להלביש את השושבינים עד שקראתי את השרשור הזה
אבל דעתי נשארת אותו הדבר- שילבשו מה שבא להם, העיקר שלא יפילו את הטבעות.

veredtered

New member
לי יש 4 אחייניות וכולן תהיינה שושבינות

ואם בת דודתי מאנגליה היתה מגיעה לחתונה גם בנה היה שושבין. ופתאום באמת חשבתי שלא שאלתי את האח של בן הזוג - יש לו 3 בנים - אבל הכי קטן בן 8 - נראה אם הוא ירצה להצטרף. לא חושבת שיש בעיה בכמות - ילדים קטנים זה דבר חמוד, מצטלם טוב, מה רע... ורד

אני חושבת שזה לא נורא

אם יצטרפו עוד 2 בנות יש 2 מקדימה ו2 מאחור. מגניב כל המרבה הרי זה כיף

An at

New member
אין שום רע בארבע שושבינות, ובכל זאת

אנחנו, לשני האחיינים הבוגרים יותר, נתנו תפקיד של "בלונאים": הם הלכו וחילקו (מתוך סלסלה עם עיצוב דומה לזו של השושבינות, אבל "גברית" יותר
), כמה שניות לפני החופה, בקבוקים של בועות סבון למי שעמד לאורך השביל, ואחר כך רצו ולקחו זר של בלוני הליום לבנים שהם העיפו עם שבירת הכוס. בלוני הסבון יצאו נהדר בתמונות, את בלוני ההליום אני לא יודעת מי ראה (חוץ מבתמונות), אבל הם בכל מקרה הרגישו חשובים. איך לא ירגישו כאשר הם קיבלו "תדריך מיוחד" ממנהל האירוע?

barya1

New member
קרה לי אותו מקרה

גם אותי דודה של החצי תפסה לפני החתונה וביקשה שילדיה יהיו השושבינים. אז מה שהיה הוא שבן הדוד של החתן הלך לפני החתן וזרק מסלסלה קונפטים מנצנצים ובת הדוד והאחיניות שלי (4 במספר) הלכו לפני ופיזרו עלי כותרת. היה ממש נחמד. אין חוקים בעניין השושבינים שהרי הוא מנהג ששאלנו מתרבויות אחרות. לפי דעתי לא כדאי להתעקש על זה. כמו שראית מסיפורים אחרים מוצאים פיתרון ונותנים לכולם, ובמיוחד לקטנטנים, תחושת שותפות בחתונה שעושה טוב לכולם ותעשה טוב גם לכם.

אם כבר בשושבינות עסקינו..

יש לי שאלה.. אמא שלי רוצה שאחותי הקטנה תהיה שושבינה והחצי רוצה שהשניה תהיה בת דודה שלי.. עד כאן אין לי בעיה כי האמת שלא ממש משנה לי מי תהיה השושבינה שלי.. הבעיה שלי היא... אין שמלה לבנה.. חח נשמע פיגור לגמרי אבל אמא שלי קבלה לפני כמה חודשים (לפני שחשבנו להתחתן) שמלה מדהימה בצבעי אדום וקרם.. אמא שלי ישר יעדה אותה לחתונה שלי השמלה אגב.. לא מהארץ.. וכך יוצא שא'.. השושבינות לא יהיו לבנות.. ב' השושבינות לא יהיו תואמות כי מאיפה נשיג עוד שמלה כזו???

המלצות כלליות לבגדי שושבינות

אני חושבת שיצא לי לראות עד היום המון חתונות. רק בחלק קטן היו שושבינות, אבל כמעט תמיד יש ילדות קטנות.... מה שעושה ילדה מאושרת (לא את כולן, אבל הרוב) - זה להתלבש כמו נסיכה קטנה...ועדיין לשחק ולהשתולל.
אז- לא משנה הצבע... משהו שהילדה פשוט אוהבת...
כן משנה שאפשר יהיה להמשיך לרוץ ולהשתולל עם כל שאר הילדים והילדות שהגיעו...
שזה אומר, אורך שמלה שלא יעבור את הקרסול
אחרת נופלים כשמנסים לרוץ וגם צריך להחזיק כל הזמן את החצאית שלא תפריע ללכת.... וגם רוחב שמלה שמאפשר לשבת ולרוץ חופשי, לא מיני ... ולא נפוח מידי.... ולפעמים זה מטופש, יצא לי להיות בחתונה שלא היתה אף שושבינה רישמית, אבל היו 7 ילדות שהגיעו עצמאית עם כל מיני שמלות לבנות לא נוחות ולא בגודל של הילדות....

veredtered

New member
גיסתי מניו יורק קנתה ל-4 האחייניות את אותה

השמלה - באתר הזה. מכיוון שמוטיב החתונה הוא לבן וורוד, וגם לי בשמלה יש וורוד, זה נראה לי מתאים. מקווה שלא יהיה להם חם או קר בשמלות... ורד

תודה לכולן על התגובות

הוחלט לבסוף שהיא תהיה נושאת הטבעות ביחד עם בת דודה נוספת והן יצעדו לפני ההורים או אחרינו. הדודה כבר נעלבה שהתשובה המיידית לא הייתה כן...אז בכל מקרה יצאתי רעה, אוף!

היי

אנחנו מתחתנים בעוד יומיים, וגם לנו יש 4 שושבינים. 2 בנים, 2 בנות. הגדולים אצלנו מביאים את כרית הטבעות לחופה, והגדולים מפזרים פרחים. כל זה קורה לאחר הכניסה של ההורים, ולפני הכניסה שלני יחד. בהצלחה

למעלה