שושנה נפטרה...

Deanb

New member
יהי זכרה ברוך... היתה גדולה בהופעה

של הפרוייקט שאני ראיתי, פשוט גדולה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

המורה שלנו דיברה איתנו קצת עליה אתמול... איך שהיא בעצם מהווה את המדינה, הייתה פה מקום המדינה, והכל.... אני די בשוק כרגע.

betti10

New member
כנסו בבקשה

http://news.walla.co.il/?w=//859458 היום ישודר בערוץ 2 סיפורים על שושנה דמארי ז"ל. בין המספרים יופיע גם עידן.

betti10

New member
עידן מדבר על שושנה דמארי....

"החיבור ביננו היה בין מעריץ לבין זמרת דגולה", סיפר עידן רייכל, שדמארי שרה שני שירים באלבומו האחרון. בחודש הבא הם היו אמורים להופיע ביחד בהאנגר 11 בת"א. "היא היתה תותחית על. עולם התרבות הישראלי איבד את הזמרת הכי גדולה שלו. הרגעים האחרונים שלה היו הדרך הכי מכובדת שאפשר להיפרד ממנה. ישבנו כולנו סביב המיטה ושרנו ביחד עם הדיסקים שלה. בימים האחרונים ישבתי הרבה ליד מיטתה ודיברתי אליה, היו פעמים שממש יכולתי להרגיש שהיא מקשיבה לי".

willo1

New member
יו אני בהלם../images/Emo16.gif

הדלקתי רדיו והיה שיר של שושנה דמארי, אחרי שהשיר נגמר השדרנית אומרת 'וזאת הייתה שושנה דמארי שתישאר איתנו מעכשיו רק בשירים'. וואי הלם..
איזה עצוב..

limor761

New member
../images/Emo7.gif אבדה גדולה

יהי זכרה ברוך
שולחת המון חיזוקים למשפחה וכמובן לעידן

willo1

New member

אח"כ גם היה שיר של הפרוייקט ואמרו שזה הפרוייקט האחרון ששושנה עשתה..
ועוד הייתה אמורה להיות הופעה איתה חודש הבא..

Saffron

New member
../images/Emo16.gif אני לא מאמינה ../images/Emo29.gif

ראיתי אותה בשני מופעים, אחד של הפרויקט ואחד לזכר אהוד מנור. אני זוכרת שכל הקהל עמד על הרגליים ומחא לה כפיים, היא באמת זמרת גדולה. יהי זכרה ברוך.

actress

New member
עכשיו במקרה הצצתי בחלון וראיתי את

עידן הולך שפוף וממש מסכן כל דקה צלצול טל' , אנשים ניחמו אותו

parpar219

New member
כן...

הוא דיבר בבוקר ברדיו והוא בכה הרבה....בטח כל כך קשה לו.. אישה כל כך מרשימה ומיוחדת, כל כך הרבה כישרון... יהי זכרה ברוך

parpar219

New member
עידן דיבר ב10

עידן דיבר בערוץ 10 ב5....כל כך עצוב...הוא דיבר כל כך יפה למרות שהיה לו כל כך קשה...הוא בכה..וזה כל כך כואב לראות אותו בוכה...

betti10

New member
כן גם אני ראיתי

היו לו דמעות בעיניים. הוא ניסה להסתיר את זה בצחוק אבל ראו שהיה לו מאוד קשה. קשה...

למעלה