שושנה נפטרה...

willo1

New member
רואים שהוא עייף מת

העיניים שלו חצי עצומותך ואדומות.. כל הכבוד להם שהם באו להיות שם כל הזמן הזה.. הוא יצא ממש חמוד ומקסים מהכתבה הזאת

betti10

New member
בחדשות השעה 8

ראו את עידן ממש בוכה, עם דמעות, כולו אדום. ממש כואב הלב לראות אותו. הוא גרם לי להזיל דמעה. בכלל, קשה לראות גבר בוכה. יישר כוח.

איזה חמוד../images/Emo7.gif

הוא ממש התחיל לבכות בסוף

betti10

New member
חיבים לראות - עידן ושושנה

אם זה לא נכנס ישירות לוידאו, למטה יש לכם תמונה שהם ביחד. לחצו על התמונה. נ.ב: פיסה,חלק,פיסה,חלק... מצחיק.

Infinity AL

New member
כן...רואים שהוא היה ממש../images/Emo203.gif

עצוב...למרותש הוא הכיר ועבד איתה זמן כ"כ קצר הוא כנראה ממשך נקשר אליה.. הוא דיבר עליה ממש יפה וצדק בכל מה שאמר, שהיא סיימה את חייה בצורה מכובדת, והוא בכה, ניסה להסתיר אבל לא הצליח אבל לא צריך להסתיר...

יהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif

אישה מדהימה ומוכשרת הזמרת הכי טובה בעולם!!! כשעידן רייכל דיבר בחדשות וכשהוא התחיל לבכות בכיתי ביחד איתו זה היה כול כך עצוב....
יש לי שאלה...מישהו יודע אם הוא באמת ניפרד מחברה שלו?

betti10

New member
הלווית שושנה דמארי

ארונה יוצב על בימת התיאטרון הקאמרי החדש. טקס אשכבה רשמי יתקיים במעמד הנשיא קצב. טקס הקבורה יהיה פתוח לקרובים בלבד הזמרת שושנה דמארי, כלת פרס ישראל שהלכה לעולמה, תובא למנוחות ביום שישי בצהרים בתל אביב. ארונה יוצב על בימת התיאטרון הקאמרי החדש במשכן לאמנויות הבמה בתל אביב. ניתן יהיה לעבור על פניו מ-8:30 ועד 11:30. אחרי כן יתחיל טקס אשכבה רשמי במעמד נשיא המדינה, משה קצב. דמארי תיקבר בבית העלמין הישן ברחוב טרומפלדור בתל אביב. בגלל מגבלות המקום, יהיה הטקס פתוח רק לבני משפחה וחברים.

parpar219

New member
כנסו לאתר הרישמי

עידן כתב לשושנה מכתב פרידה...כל כך מרגש...

moshe asulin

New member
מכתב של עידן

הייתי רוצה שתידעי,שוש ההורסת שלי,שאני מכיר אותך מספיק טוב ולא אתפלא אם תיכננת את עזיבתך לפרטי פרטים. את ידעת שאת מוקפת בחברים,אנשי שלומך ואפילו מאהבים שלא זזו ממיטתך כל הלילות האחרונים האלו.וברקע נישמע שירתך, "כלניות" "אור" "ההלך" ועוד ועוד.. לא יכולתי לדמיין פרידה יותר מכובדת וראויה יותר מזו ולכן לא ירד לי החיוך מהפנים...אפילו דמיינתי אותך קורצת לי ואומרת שוב "אמרתי לך או לא? רק תלמד מימני ויהיה בסדר..." עזבת אותנו יפה מרגשת ואצילית. שוש,את זוכרת שאמרתי לך שאת לא צריכה להתעסק בכל מיני שטויות שהטרידו אותך בקשר להופעה שתיכננו בעוד שבועיים? אז זהו-שאני מצטער,ואני דווקא כלכך הייתי רוצה שנתעסק בזה עכשיו. ורציתי גם להגיד לך שאני אוהב אותך,יותר מכל הבנות בעולם.באמת עידן רייכל, מכתב שכתב עידן רייכל לשושנה דאמרי לאחר מותה.. המכתב המלא באתר הרישמי http://www.idanraichelproject.com/he/

למעלה