שושנת יריחו - רשלנות רפואית ?

• פותח הנושא SuRuK
  • פורסם בתאריך

SuRuK

New member
חשד להונאה

אשמח לייעוץ קל לגביי מכון כושר שנשרף (לפי המשטרה הוצת) לפני כחודשיים, המכון הפסיק עבודתו, אין מענה בטלפון של המכון אפילו לא תא קולי, המכשיר הסלולארי של בעל המכון סגור, לא שלחו הודעות על כך שהמכון בכלל נסגר, לא דאגו לעדכן כלל חוץ מדף תלוי על המכון "נחזור בהקדם", אין תקווה. עיתון מקומי ראיין את בעל המכון וטען כי בכוונתו להחזיר את המכון לקדמותו. ביצעתי תשלום דרך חברת האשראי, התשלומים נפרעו כבר.. מה אפשר לעשות כדי למנוע הונאה, לדוגמה שלא יברח עם הכסף. אודה לכל עצה וכן לדעת את זכויותיי.

האם אפשר לשאול כאן שאלה בענייני רכישת הדירה?

ואם לא,אני לא ממש רוצה להדחף...אשמח לקבל עיצה מעו'ד בענייני נדל'ן. הבעיה היא:חניית נכה בבניין!

ישראל1254

New member
איזה סוג עו``ד יש לשכור למלחמה על

אפוטרופסות מול שירותי הרווחה על אפוטרופסות על אחותי שסובלת מפיגור ורוצים לקחת מההורים המבוגרים שלי את האפוטרופסות וטוענים שגם אני לא ראוי. על הפרק כספים שאחותי מקבלת ועוד החלטות חשובות. האם להמתין לזימון למשפט או כבר עכשיו לאתר עו``ד מומחה לתחום, אם יש תחום כזה, כדי להיות מוכן לפנות אליו. עדיין לא זומנתי לבית דין... תודה!

פיתרון יצירתי למימוש פסק דין - במבוי סתום

שלום - זכיתי בתביעות קטנות נגד דיירת בשכ"ד לשעבר.אין לה חשבון בנק,אין לה רכוש,עובדת בסיוע לקשישים ופודה במזומן משכורתה,עוברת מדירה לדירה ויוצרת חובות.טיפוס שלילי וחוצפן. אין טעם בהוצאה לפועל,דיבור עימה לא מועיל,לא הופיעה לדיון בביהמ"ש,ואמרה לי - כסף לא תיראה ממני לעולם... מדובר בסכום לא גדול (כמה אלפים) אך בעיקרון ,הזלזול שלה ברשויות וחוסר מוסר מוחלט מאיץ בי את הרצון להצליח. האם רק "בעל גוף" יעזור ? אשמח לרעיונותיכם,כי מערכת המשפט והגביה בארץ - כושלים בנושא כואב זה לזוכים במשפטים.

חמד1

New member
שלום - האם ניתן לפנות למשרד הפנים עם כתב

תביעה מבית המשפט,כדי לאתר פרטי משפחתו של נתבע ,מה גם שהם ממזרח ירושלים ? בנוסף,האם משטרת ישראל תאפשר קבלת פרטים אודות הנתבע שטען שעבד אצלם ? תודה.

stamsem

New member
שלום

יש לי שאלה מאוד חשובה אני מבקשת ממי שעונה שיתן לי בבקשה תשובה מדוייקת אישה שגנבה זרע ויש לה כרגע ילד מגבר מסויים אים היא תובעת את הגבר למזונות היום לאחר כמה שנים ממתי היא זכאית למזונות בעבר כבר הוכח שהגבר הוא אכן האב. תודה למשיבים

blueman1

New member
הקלטה ללא ידיעת אחד הצצדים

אני נמצא בתהליכים משפטיים מול המעסיק שלי ואחד הסעיפים העיקריים הוא מול העובדה שהוא הבטיח לי שכר אחד וטוען שהוא הבטיח לי שכר אחר וכמובן בגלל שכל ההסכם היה בע"פ אני מנסה למצוא הוכחות, ורציתי לדעת אם אני מקליט אותו בלא ידיעותו או מצלם אותו בלא ידיעתו אם זה קביל בבית משפט ואם זה נחשב עבירה על החוק?? תודה רבה

שושנת יריחו - רשלנות רפואית ?

שלום רב , אני חייל משוחרר כשלוש שנים ו5 חודשים. בשירותי הצבאי נעקצתי על ידי זבוב החול קרי שושנת יריחו. האיתור שלו היה די ממושך(עד שהבינו שזה שושנה) והטיפול בו היה מאד לוקה . נשלחתי לחר"פ בבאר שבע , שם עשו לי טיפול בהקפאה ונתנו לי איזו משחה שלא הועילה. במקביל הלכתי לרופא מומחה אזרחי שנתן לי טיפול "חירום" מה שנקרא - אמר לי שטוב שבאתי עכשיו כי יכל להיות הרבה יותר גרוע. הטיפול(משחה) שנתן לי הצליח.. אך נשאר צלקת שאותה אני סוחב ואסחוב כל החיים. האם יש פה עילה לתביעה כנגד הצבא? תודה על העזרה :)

../images/Emo70.gifזהו אינו פורום לייעוץ משפטי.../images/Emo70.gif

לשאלות/המלצות - נא פנו לפורומים אחרים תחת "קישורים". בהצלחה!

למעלה