שותפה שברחה בלי לשלם

LonelyCoyote

New member
שותפה שברחה בלי לשלם

שלום, אני גר בשכירות מזה שנתיים וחתום בחוזה על שמי. לפני כ-3 חודשים חברה שלי הציעה לי להכניס שותפה שתעזור לי בתשלומים. ובמקרה מישהי מהעבודה שלה חיפשה דירה. וכך יצא שהיא באה לגור איתי בדירה. השותפה לא היתה חתומה על החוזה כמובן, והיה בינינו סיכום ברור שהיא משלמת לי 800 שח בכל תחילת חודש. מאז התשלום הראשון היא משכה אותי בתירוצים שיש מישהו שחייב לה כספים ובגלל זה אין לה כסף, למרות שהיא עבדה בלי הפסקה ועשתה הרבה שעות. על 3 חודשים שהיא היתה בדירה היא צריכה לתת לי 2400 שח. מתוכם היא שילמה 1150. וכרגע היא חייבת לי עוד 1250 שח. מה שקרה בשבוע האחרון, נכנסתי לחדר שלה ולהפתעתי גיליתי שהיא ברחה! לקחה את כל הדברים שלה וברחה עם המפתח. מאז היא לא עונה לטלפונים ואף החליפה מספר. במשטרה אומרים שזה לא עניין משטרתי. אבל בינתיים היא ברחה עם הכסף ולא נראה שהיא מתכוונת לשלם. האם זה אבוד או שיש משהו שאפשר לעשות?? תודה למגיבים!

מתמחה10

New member
מה הבעיה לאתר אותה?

יש לך תעודת זהות או שם מלא? חייב להיות לך קצה חוט

LonelyCoyote

New member
יש לי את הפרטים שלה

יש לי את הפייסבוק שלה, מס ת"ז וכל השאר. הבעיה שהיא החליפה טלפון ולא ניתן להשיג אותה

אתה הולך למשרד הפנים

ושם יש איתור אזרחים כולל כתובתם העכשווית.אם יש לך שיק כלשהו אותו לא פדית או התחייבות שלה להחזיר את היתרה עלייך לפנות לתביעות קטנות הם יזמנו אותה באמצעות הכתובת שתאתר עבורם. שאל את החברה שלה היכן היא עובדת שם תאתר אותה בטוח, היא לא תצרצה שתספר לבוס שלה מה היא עושה...זה עובד נהדר

LonelyCoyote

New member
כמו שאמרתי, יש לי את הפרטים

הבעיה שהיא מסננת ולא עונה לשיחות. אין לי שום צ'ק שלה. יש לי הקלטה של דוד שלה שדיברתי איתו, שאני אומר לו שהיא חייבת לי והוא לא מכחיש אלא טוען שהיא תשלם לי. היא התפטרה מהעבודה יום לפני שהיא ברחה עם הכסף.

היא בטח מצאה עבודה אחרת

אתה לא יכול דרך החברה לברר או דרך הדוד? בכל מקרה תגיש נגדה תביעה בתביעות קטנות וצרף את ההקלטה עם הדוד, אם תרצה יותר פרטים פנה במסר

למעלה