שותפים רציניים לנסיעה להופעה של ביורק

Sardonyx

New member
שותפים רציניים לנסיעה להופעה של ביורק

מכיוון שהמופע בארץ בוטל אני חושב לנסוע לאחד מהמופעים הבאים: איטליה- ורונה, צרפת- פריז (שתי ההופעות הללו יחסית קטנות יותר, והם בסוף החודש הזה), א להופעה בתורכיה - איסטנבול או יוון- אתונה. מי שרציני ורוצה להצטרף או גם חשב על לראות אותה מוזמן ליצור קשר איתי אני אשמח :)

Seasonal Beast

New member
דבר מבורך../images/Emo45.gif

יש פה כמה אנשים שרוצים לטוס, אני מניח שהם ייצרו איתך קשר. בלי קשר, אם אתה טס לאחת ההופעות תביא לנו סיקור+תמונות, שנדע מה פספסנו

חורה

New member
היי, אני נוסעת בוודאות לאחת ההופעות

ביוון או טורקיה. רציתי לנסוע לטורקיה אבל אמא שלי לא בעד כי זה תשעה באב והיא משחקת אותה שומרת מצוות. אבל התקשרתי ליוונים והם לא ממש חזקים באנגלית אז זה לא הלך באותו יום ואני גם בערך שבוע לא הייתי בבית אז לא היה לי זמן להתעסק עם זה... בקיצור, נראה לי שאם רוצים להזמין ליוון כרטיסים זה צריך להיות בימים הקרובים כי שם זה לא כמו בטורקיה הופעת עמידה, צריך להזמין כרטיסים למקומות... מהבחינה הזאת אני מעדיפה את טורקיה כי זה גם יותר זול [235 שקל כרטיס, אלא אם אתה קונה VIP ב800 שקל, לעומת יוון שהכרטיסים אם אני זוכרת נכון מתחילים מ50 דולר והכי יקר זה 100 דולר]. בקיצור. צריך להחליט מהר כבר. היירלום מה איתך?

חורה

New member
אגב, אני=סריט

אתה יכול לשלוח לי מסר אבל זה לא משתמש שלי ואני חוזרת לדירה שלי כנראה אחרי החג. בינתיים אני פה כמה שאני מספיקה..

plants and rags

New member
יוון זה בעייתי

זה ב-28, לא? נראה לי שאני עדיין עובד. מהבחינה הזאת טורקיה מנצחת.

plants and rags

New member
רגע, זה ב-31

איזה מפגר אני, הייתי צריך לזכור, הרי זה היה התאריך של הסו קולד הופעה בארץ. נראה לי שזה היום האחרון שאני עובד בו. לא יודע, טורקיה נראה לי בכלל יותר טוב, לא? ואני באמת רוצה להזמין כמה שיותר מהר.

חורה

New member
גם אני נוטה לטורקיה

במה אתה עובד? קייטנה? או שוויפקדיה התחילו לשלם לך כסף?

plants and rags

New member
לא סתם קייטנה

קייטנת טניס. ויקיפדיה סתם מנצלים אותי. אז מה עושים עם טורקיה? אני יודע שמבחינת תאריך אין בעיה.

חורה

New member
קייטנת טניס! גדול!

אלוהים, אתה כזה חתיכת ילד עשיר, בטח בהפסקת אוכל מביאים לילדים מוזלי ומים בטעם ענבים. נו, תקנה לי כרטיס כבר

plants and rags

New member
מה עשו הילדים

שמגיע להם מוזלי? האמת שילדים נוטים להיות מעצבנים, הייתי מאכיל אותם במוזלי ישירות מהמחבט. תקני לי את כרטיס, אני לא רואה סיבה לחכות. אם באמת יש לי את הגיג של הקייטנה [כן, קראתי לזה גיג הרגע] אז יש לי גם כסף, לילד עשיר כמוני. צאי לדרך.

חורה

New member
אחרי החג. אנחנו יהודים.

אמא יודעת שאתה נוסע לארץ מוסלמית עם פדופילים מתפוז ושביקשתי ממך לשלם עליי בויזה?

plants and rags

New member
יש לה מאסטרקארד.

לא אכפת לה ממני במילא, אבל אולי כדאי לי לשקול מילים, היא נוסעת לברלין עכשיו ושלחתי אותה להביא את כל הסינגלים של פג'.

Sardonyx

New member
יוון

דווקא ביוון ההופעה מעט קטנה יותר והיא בישיבה. בתורכיה זו הופעה ענקית כנראה..

Venus as a Boy

New member
תורקיה

אבל רציתי לדעת כמה עולה ההופעה שם ואם נסע כקבוצה יכול להיות הרבה יותר כיף

סריט

New member
מחירים

תורכיה כל הכרטיסים עולים קצת פחות מ250 וVIP עולה 800 בערך. יוון, הכרטיסים הכי זולים עולים 60 אירו, והם משום מה הכרטיסים לעמידה בקדמת הבמה, כנראה שבאירופה אוהבים לשלם יותר בשביל לשבת רחוק מביורק. נראה לי שהם טרם שמעו על יו-טיוב שם. ואם כבר יוון, סיפור- http://yael.haoneg.com/general/190

Venus as a Boy

New member
טסים לתורקיה?

בקיצור, לפי החישובים המאוד מהירים ומאוד לא מפותחים שלי (אני דיסקלקול) פחות מ250 הופעה פחות מ230 ללילה(X2) ממוצע במלון 3 כוכבים? בערך 1500 לטיסת הלוך חזור יוצאים בשבת? חוזרים בשני? 3000 שקל סוגרים תסיפור אני מתכנן לטוס ד"א

סריט

New member
אתה לא יכול לשבור עוד משהו?

לפרוק לך את הכתף? לימדו אותנו לעשות את זה

למעלה