שותפים רציניים לנסיעה להופעה של ביורק

סריט

New member
אתה לא יכול לבקש?

בכל מקרה, אל תהיה מבואס. יש עשור לחלולים והכל בסדר. הכל בסדר.

סריט

New member
בקיצור, כנסו רגע-

נוסעים לטורקיה. זה יותר זול מנסיעה לאילת. אני באופן אישי לא מוציאה שקל יותר מ3000 כי אין לי שקל יותר מ3000, וזה כולל טיסה מלון הופעה ואופנוע ים. מי שרוצה לבוא או חושב על זה או רוצה אבל מתעצל או יש לו בעיות עם הצבא שיגיד, להכל יש פתרון [מיקוב, הפתרון שלך זה השתמטות]. זהו, נמאס לי לדבר על זה מלא ולא לעשות שום דבר. מי שרוצה לבוא שיכתוב פה, ואולי אפילו נזמין את הכרטיסים להופעה ביחד וככה נחסוך דמי עמלה או משהו. לי אין מושג בטיסות וכאלה דברים כי החו"ל היחידי שהייתי בו זה אושוויץ, אז בואו בתור התחלה נסגר על מי נוסע. נראה לי שאמרתי עכשיו את אותו דבר באלף ווריאציות שונות, אז תכתבו אם אתם באים או לא כבר. ביי.

TomKun

New member
אני בא (תלוי בעבודה)

לפני יומיים חזרתי מחו"ל אני צריך לבדוק אם הכל יהיה אפשרי עם העבודה ואז אני אדע אם אני בא. אם מהעבודה יהיה לי אישור אני בטוח בא. מדברים על טורקיה נכון? מתי זה יוצא וכמה ימים? (תאריכים)

Venus as a Boy

New member
כבר אמרתי (פה כל הפרטים)

שאני מגיע וש: "בקיצור, לפי החישובים המאוד מהירים ומאוד לא מפותחים שלי (אני דיסקלקול) פחות מ250 הופעה פחות מ230 ללילה(X2) ממוצע במלון 3 כוכבים? בערך 1500 לטיסת הלוך חזור יוצאים בשבת? חוזרים בשני? 3000 שקל סוגרים תסיפור אני מתכנן לטוס ד"א" ההופעה היא ב3 לאוגוסט

סריט

New member
או דרך היבשה. כבר דיברנו על זה היירלום.

אפשר לעבור דרך סוריה.

TomKun

New member
חשבתי ככה

אה, חשבתי ככה אבל זה היה לי מוזר. כאילו באיזו עוד דרך אתה יכול להגיע לטורקיה חוץ מלטוס?!

למעלה