שחמט

../images/Emo60.gif

* האם את/ה אוהב/ת שחמט? לא. * באיזה גיל נחשפת למשחק? 6 בערך. * מי לימד אותך לשחק? אבא. * האם נרשמת לחוג שחמט במסגרת כלשהי? לא. * את/ה נוהג/ת לשחק בשחמט באופן תדיר או לעיתים רחוקות יותר? כמעט ולא משחקת. * עם מי את/ה נוהג/ת לשחק בד"כ ואיפה (במסגרת הוירטואלית או/ו על גבי הלוח הקלאסי :))? הלוח הקלאסי, אבא בעיקר. * בסולם 1-10 (1-רמה בסיסית , 10- רמה גבוהה , 5-רמה ממוצעת) , היכן היית ממקם/ת את עצמך מבחינת רמתך במשחק? 1. אני נוראית בשחמט

מה ה מצב

New member
אמ...

* האם את/ה אוהב/ת שחמט? לא ממש מצד שני אני לא שונאת * באיזה גיל נחשפת למשחק? נראה לי זה היה 8... * מי לימד אותך לשחק? אבא * האם נרשמת לחוג שחמט במסגרת כלשהי? חח לא * את/ה נוהג/ת לשחק בשחמט באופן תדיר או לעיתים רחוקות יותר? רחוקות ביותר. שהייתי קטנה שיחקתי יותר ועכשיו כמעט ולא * עם מי את/ה נוהג/ת לשחק בד"כ ואיפה (במסגרת הוירטואלית או/ו על גבי הלוח הקלאסי :))? אני לא ממש משחקת כיום * בסולם 1-10 (1-רמה בסיסית , 10- רמה גבוהה , 5-רמה ממוצעת) , היכן היית ממקם/ת את עצמך מבחינת רמתך במשחק? בגלל שאין מינוס אז אני בוחרת 1. אבל זה נחמד שחמט, אם אתה ממש יודע לשחק ולא רק איך אמורים להזיז את הכלים...

SuperGirl711

New member
|נושא|

* האם את/ה אוהב/ת שחמט? לא. * באיזה גיל נחשפת למשחק? בעיקרון למדתי לשחק בכיתה ח' או ט' בערך. * מי לימד אותך לשחק? המורה שלי לשחמט.Oס * האם נרשמת לחוג שחמט במסגרת כלשהי? בגלל שלא אהבתי לעשות שום דבר אומנותי כמו פיסול, וכאלה, הלכתי לשיעור שחמט. * את/ה נוהג/ת לשחק בשחמט באופן תדיר או לעיתים רחוקות יותר? הו, לעיתים רחוקות מאוד.... * עם מי את/ה נוהג/ת לשחק בד"כ ואיפה (במסגרת הוירטואלית או/ו על גבי הלוח הקלאסי :))? לוח קלאסי, בקושי משחקת. * בסולם 1-10 (1-רמה בסיסית , 10- רמה גבוהה , 5-רמה ממוצעת) , היכן היית ממקם/ת את עצמך מבחינת רמתך במשחק? יש לי רק מילה אחת להגיד, שתסכם את רמת מיומנותי במשחק: מט סנדלרים.

ahbarfilez

New member
התשובות שלי.

האם את/ה אוהב/ת שחמט? לפעמים. * באיזה גיל נחשפת למשחק? 6? * מי לימד אותך לשחק? סבא שלי ז"ל. * האם נרשמת לחוג שחמט במסגרת כלשהי? כן, לכמה חודשים. * את/ה נוהג/ת לשחק בשחמט באופן תדיר או לעיתים רחוקות יותר? לעיתים רחוקות בזמן האחרון, לעתים קרובות לפני שנה שנתיים. * עם מי את/ה נוהג/ת לשחק בד"כ ואיפה (במסגרת הוירטואלית או/ו על גבי הלוח הקלאסי :))? נגד אבא, חברים, נגד המחשב. * בסולם 1-10 (1-רמה בסיסית , 10- רמה גבוהה , 5-רמה ממוצעת) , היכן היית ממקם/ת את עצמך מבחינת רמתך במשחק? 5-6

סלוניק

New member
חיפשתי וחיפשתי פורום שחמט בתפוז../images/Emo45.gif

האם את/ה אוהב/ת שחמט? כן, מאוד אפילו. באיזה גיל נחשפת למשחק? עוד מכיתה ג', אבל הייתי משחק רק עם עצמי או עם קבוצה מצומצמת של אנשים. בשנה האחרונה גם גיליתי את האינטרנט, מה שכמובן אפשר לי ללמוד על פתיחות ומהלכים הרבה יותר מאשר לתחכום הבסיסי שתמיד היה לי. מי לימד אותך לשחק? סבא סלוניק, שהיה יחד עם אחיו אלוף רומניה לנוער עד עלייתו ארצה. עם מי את/ה נוהג/ת לשחק בד"כ ואיפה (במסגרת הוירטואלית או/ו על גבי הלוח הקלאסי :))? יש לי שני חברים שאיתם אני נוהג לשחק מדי פעם, אבל אם אני בת"א אני משתדל לשבת בבית הקפה שליד האונ' שבו גם יש לוחות שחמט למשחק. היום אני בד"כ מתאמן דרך תוכנת ה-Chessmaster 7000 המצויינת. בסולם 1-10 (1-רמה בסיסית , 10- רמה גבוהה , 5-רמה ממוצעת) , היכן היית ממקם/ת את עצמך מבחינת רמתך במשחק? זו תמיד שאלה מכשילה, כי מי שעונה יותר מ-5 נחשב מתנשא. בעצם גם מי שנותן מתחת ל-5 נחשב מתנשא כי הוא מנסה לשחק אותה צנוע מדי. אז נלך על 5.

למעלה