שחקן גרוזיני בדרך

HBSFC1

New member
שחקן גרוזיני בדרך

'ידיעות אחרונות' מפרסם הבוקר כי החלוץ הגרוזיני אקאקי מיקוצ'דזה(26) סיכם את תנאיו בהפועל ב"ש, והוא בדרך לחתום בקבוצה. מיקוצ'דזה, משחק בהווה באלופת גרוזיה סיוני ביולינשי, שמשתתפת במפעל ליגת האלופות. בידיעות אחרונות פורסם כי החלוץ הוא סגן מלך שערי הליגה ההגרוזינית, אך מבדיקה שלנו לא נמצא הוכחה ודאית כי הוא אכן סגן מלך שערי הליגה. מיקוצ'דזה שיחק בעבר בנבחרת גרוזיה עד גיל 21, ויש לו 21 הופעות, בהן כבש 9 שערים. הוא נדד בשנותיו הראשונות כשחקן למועדונים בליגה השנייה, עד שחתם בדינמו טביליסי והחל להופיע בליגה הבכירה. בליגה הבכירה בגרוזיה יש לו סה"כ 89 הופעות, מתוכם כבש 29 שערים. יש לו בנוסף 6 הופעות במוקדמות גביע אופ"א בהן כבש 3 שערים. בעונה שעברה שיחק במדי ביולינשי כ-10 משחקים, וכבש 5 שערים.

נשמע דווקא די מבטיח

מעניין לראות אותו האם מהיר וחד. יש לו אחלה קרירה בנבחרת הצעירה ובמיוחד באירופה

כשרון גדול גם אני אומר

אבל אף פעם לא הרשים אותי אין לו ממש הרבה גולים ובהזדמניות שקיבל לא ניצל לא בטוח לגבוי למרות זאת אני רוצה שישאר וינסה את מזלו העונה

Lior Sarosi

New member
ברדה לא שחקן!!!

מה אתם דמברים שטיות ינון ברדה אין לו כדורגל וראינו את זה בעונה הזאתי בתחילת העונה בנינו עליו הוא היה בחוד אם שנקולוב ראינו מה הוא שווה הוא קיבל את ההיזמדנות שלו ולא ניצל אותה אם הוא היה שחקן הוא היה משחק יותר תאמינו לי

השחקן הזה נראה תותח גם

הוא מהקבוצה מהמקום הראשון בליגה הראשונה בגרוזיה וגם חלוץ,חד וטוב

דארקו

New member
לא ניראה לכם מוזר, ששחקן שמשחק

עם הקבוצה שלו בליגת האלופות(עקבו היום אחרי המשחק של סיוני היום) יגיע לליגה השנייה בישראל(דרך אגב הוא פותח בהרכב היום)? לא נראה לכם מוזר ש"סגן מלך השערים בגרוזיה" יגיע דווקא לליגה השנייה בישראל? נשמע שחקן מצויין, לא נראה לי הגיוני שיגיע לארץ.

HBSFC1

New member
אולי הכסף בישראל יותר גדול.. דא"ג

צ'מפיונס ליג, אותה קבוצה בה משחק מיקוצ'דזה, העפילה היום לסיבוב השני במוקדמות ליגת האלופות לאחר שהדיחה את אף.קיי באקו (2-1 לסיוני בסיכום).

לא נשמע הגיוני? לך תדע אולי

הוא רוצה להיות מלך השערים שבישראל ובוחר דווקא בלאומית.. ודווקא בהפועל

../images/Emo207.gifאני מנצל את השירשור

לשאול איזה בלמים הגיעו לקבוצה זרים בנתיים כי שאני חושב על זה אחרי העזיבה של ווחין לנצרת מי שנשאר זה רק דרעי ועוז יפרח,לא צפויים להגיע זרים נוספים מחול?

HBSFC1

New member
אז ככה אחי..

בינתיים יש בקבוצה מס' בלמים: ינאי דרעי(חתום) עוז יפרח(עדיין לא סגר סופית) דייא אבו עאיידה תומר אליהו זה לפי מה שידוע לי בינתיים. גילי לנדאו מקווה להחתים בלם זר שהיה בארץ, היו דיבורים על ארנסט אטצ'י אבל השחקן ככל הנראה יחתום בבני לוד. קיים סיכוי שיניב אלול שממורמר על הנהלת בני יהודה, יחתום בקבוצה.

אט'צי קמת הזוי לאחר שאמרו שסיכם

ובסוף אין מו"מ!@ ובין הבלמים מתגלה כישרון..בנוער. דייא עבו עאיידה שחקן נוער שעבר את גיל הנוער אומנם,אבל אולי יכול להיות שיהיה אחד הבורגים הטובים בקבוצה! ושהוא יהיה מתאים ללאומית

מי זה בדיוק דייא אבו עאיידה

זה שהיה עונה שעברה שחקן שחום? ששיחק בליגה א-ג לפני שהגיע לב"ש

HBSFC1

New member
לא לא מה פתאום

התבלבלת בין אבו עאיידה לאבו בילאל
דייא אבו עאיידה הוא שחקן ששיחק בנוער של הפועל ב"ש, והיה אחד המצטיינים בעונה שעברה.

zuli4

New member
העיקר יודעים להחתים ולהחתים..

חצי מהשחקנים לא יישארו... תגידו כמה כסף יש לקבוצה שהוא מביא לנו זרים ושחקנים שאלהים יודע מה הם שווים.. כשיש לו בנוער כמה שחקנים שיכולים לעזור לקבוצה...

למעלה