שחקן גרוזיני בדרך

אכן, כבש 19 שערים בעונה שעברה

לאחר חיפושים רבים אכן התברר שהוא סגן מלך השערים בגרוזיה, לאחר שכבש בשנה שעברה 19 שערים. (מקום ראשון היה עם 21) לפעמים שמו הפרטי כתוב AKAKI ולפעמים KOKA http://www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=423634.html

HBSFC1

New member
מייקל כרגיל אתה תמיד מפתיע אותי ../images/Emo13.gif

יפה שהצלחת לעלות על זה כל הכבוד! ראיתי באיזה אתר אירופאי שהראו את הרזומה שלו השנה, והתבססתי על מידע טועה..

פרסום ראשון:פרדי דוד התפטר מיריבתנו

בעונה שעברה בלאומית..מכבי הרצליה הכתבה המלאה: פרדי דוד התפטר היום (שלישי) מאימון מכבי הרצליה, אחרי פגישה משולשת עם מנכ"ל הקבוצה, שמעון מסיקה ועם הבעלים, אריאל שיימן. במהלך הפגישה הודיע דוד שהוא מעוניין להתפטר בגלל מחלוקת עם הבעלים על גובה תקציב הרכש של הקבוצה, ושיימן קיבל את התפטרותו. דובר המועדון, בני בקלו, אמר לאתר ספורט 5: "המועדון מודה לפרדי דוד על הישגיו בשנתיים האחרונות במכבי הרצליה ומאחל לו בהצלחה. נפרדנו כידידים וברוח טובה". מחר תקיים הקבוצה מסיבת עיתונאים בה מקווה שיימן להציג כבר מאמן חדש מאחר ובסוף השבוע הקרוב הרצליה יוצאת למחנה אימונים, ולכן חשוב לבעלים למנות מאמן עד ליציאה למחנה. המועמד המוביל להחליף את דוד בקבוצה הוא ראובן עטר, שעזב את מכבי נתניה לאחרונה. דוד, שאימן את הרצליה בשנתיים האחרונות, הוליך בעונה החולפת את הרצליה לעלייה לליגת העל מהמקום הראשון בליגה הלאומית, ולחזרה לליגת הבכירה אחרי חמש שנים בליגת המשנה. לפני כן שימש דוד כמאמן במחלקות הנוער של הפועל פתח תקוה, כעוזר מאמן בעירוני ראשון לציון בעונת 2000/1, בעונה שלאחר מכן שימש כעוזר מאמן בפ"ת. בעונת 2002/3 החליף את ניר לוין ואימן קבוצת בוגרים בפעם הראשונה.

איציק דווקא הפרטים שכתבת כן נכונים

פשוט זה לא היה הכל... כמו שאמרתי זה פשוט הקטע עם השם הפרטי שלו שמופיע בשתי גרסאות... ואיציק אתה עושה כאן אחלה עבודה תמשיך ככה!

RED OR DEAD BS

New member
נשמע מבטיח

השאלה מה רמת הליגה בגרוזיה? אם סגן מלך השערים מגיע לליגה הלאומית אצלנו, לא נראה לי כל כך גבוהה. אגב מה עם עוז? שמעתי ששוב התבקש לקצץ בשכרו.

HBSFC1

New member
תראה אולי הרמה יותר נמוכה,

אבל לא לשכוח שלגרוזיה יש מספר לא קטן של שחקנים מוכשרים מאוד שגדלים בשנים האחרונות.. סביר להניח שליגת העל שלנו טובה יותר מליגת העל שלהם, אך אני מניח שסגן מלך שערים בגרוזיה, צריך להיות מאוד דומיננטי בליגה השנייה בישראל.

zuli4

New member
חח גם לו רוצים לקצץ?

בסוף המשכורת שלו לא תספיק לו לפלאפל..

למעלה