שחקנים ושחקניות צעירים

natalyrst

New member
מה דעתכם על קייטי הולמס?

אהלן אנשים אני חדשה כאן ומצטערת שפתחתי הודעה חדשה אל תכעסו אבל זה נושא חדש!!!

SHIRA2811

New member
Seann William Scott

אוקיי. אני מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה, אבל הכל מכיוון ששון לא זוכה להתייחסות הולמת בארץ! (אני לא יודעת אם גם בחו"ל, אבל שם אני בטוחה שיותר.) מה אתם חושבים עליו? איזה סרט שלו הכי אהבתם? ועוד שאלה: ההורים שלי טסים לפריז, ואני רוצה לבקש מהם פוסטרים/די.וי.די שלו, דברים שבדרך כלל בחו"ל יש- אבל באיזו חנות? ו... שאלה אחרונה
: איפה אני יכולה להשיג חומר עליו? תודה רבה!
נ.ב- מה אתם חושבים על הזכיה שלו ושל ג´ייסון ביגס על נשיקת השנה, בטקס פרסי הקולנוע של הMTV?

מיצי007

New member
אהההם

את האמת, אני לא ממש מכירה אותה.... אהבתי אותה בבאפי,ובסרט החמוד הזה מעודדות צמודות. יש לה בהחלט פוטנציאל להיות משהו יותר גדול חוץ מסרטי נעורים, וחוץ מהכישרון שלה,אני חושבת שהיא יפיפיה אמיתית. עדינה כזאת. בכל מקרה,זאת דעתי...אני פשוט לא עוקבת אחריה כל כך,אבל אני יודעת שיש לה המון סרטים חדשים שאמורים לצאת,אז נחכה ונראה אולי זה יותר מיוחד.

מיצי007

New member
זאת האמת לאמיתה חברים!

בקשר למה שאני חושבת עליו: אני חושבת שהוא שחקן די מטופש,הוא חמוד כזה אבל הוא לא שחקן ממש רציני. איזה סרט שלו הכי אהבתי? אהההם,לא ראיתי אותו בהרבה אבל אני חושבת שאם כבר אז אהבתי רוד טריפ. בקשר לאיפה ההורים שלך יכולים לקנות לך משהו שלו: את האמת,אין לי שיימץ. הדבר היחידי שמצליח לעלות לי בראש זה שילכו לאיזשהי חנות דיסקים מוכרת כמו virgin או tower records שם הם יכולים למצוא גם דיוידי שלו. ושפשוט יחפשו בחנויות רגילות,מגזינים...זה הדבר היחידי שעולה לי לראש. חומר עליו את יכולה להשיג באתרי אינטרנט למיניהם שלו, אני לא מאמינה שאין לו שום אתר, והאינטרנט זאת הדרך הכי טובה לחפש. תקישי את השם שלו במנועי חיפוש,אם לא עשית את זה כבר
. הזכייה שלו בMTV: זאת זכייה שולית,כי הטקסים אלו של MTV הם בדר"כ נועדו כדי להצחיק אז הזכייה שלו הייתה מצחיקה למדי... אהבתי שהעניקו להם את הפרס למרות שלא ראיתי את הסרט השני של אמריקן פאי. טוב,מקווה שעזרתי לך. טה טה

SHIRA2811

New member
תודה!../images/Emo24.gif

למרות שהבנתי מההודעה שלך שאת לא... מתה עליו
מסמפתת, מסמפתת
קיי! אני "מודאגת" שבגלל ששירשרת את זה לא יגיבו לי
חפיף!

SHIRA2811

New member
ועוד משהו!

כשהוא זכה... לא יודעת, הוא נראה נורא טיפש
בלאט, לא יוד´ת... מתלהב! את לא חושבת? בוא נגיד שהוא לא עושה רושם של בנאד´ם חכם במיוחד (כמו התפקידים שלו). לא האמנתי שהם (הוא וג´יסון ביגס) יזכו! גם ג´יסון נחמט, לא?

מיצי007

New member
חביב

גם ג´ייסון ביגס וגם הוא,זאת בדיוק הכוונה שלי! הם לא משחקים תפקידים של חכמים במיוחד!!! הם יותר פשוט נמצאים בסרט יותר מאשר לשחק,הם עושים תפקידים בסרטי נעורים של אנשים אידיוטים- חבל,אם הם באמת רוצים להיות שחקנים....

iKilledKenny

New member
אני מסכימה

אבל יש לו פוטנציאל (לג´ייסון ביגס)אולי אנחנו ראינו אותו בסרטים שטחיים...אבל יש לו פוטנציאל לתפקידים יותר רציניים. ודרך אגב אני יודעת שזה לא המקום לשמועות וכך אפילו כתוב בחוקי הפורום אבל...שמעתי שיש לו קרובים בישראל...זאת שמועה לא מבוססת בינתיים.

nute kram

New member
שון וויאם סקוט???

נו באמת, השחקן הזה לא עשה שום דבר חשוב במהלך כל הקריירה המשעממת שלו חוץ מלשחק בכמה סרטי נעורים מטומטמים ומפגרים לאללה, ולכן אני רוצה להגיד שזה מזל שלא מתייחסים אליו בארץ

פיית

New member
תמונה שאני שמתי...

כן יש סרט שיבוא אלינו בחורף שקוראים לו "עיר ליד הים" זה עם רוברט דה נירו.. ראיתי את הטריילר ממש סרט פצצה....

מתן ב

New member
וגם עם...

ג´יימס פרנקו שהיה מועמד באמי לשחקן ראשי במיני-סדרה או סרט טלויזיה על ג´יימס דין... שכחתי להגיד לכם שאני חולה עליו? מספיידרמן, איזה חתיך הוא!

SHIRA2811

New member
היא חמודה נורא.

במיוחד בתפקידים "פרועים"-משהו (מיסי ב"מעודדות צמודות", ו...כריסי, אני חושבת, ב"ג´יי ובוב השקט מכים שנית). ובאמת, יש לה יופי מיוחד. בקשר לשם שלה- אליזה דושקו. הוא נשמע צרפתי. אכן? :-*

פיית

New member
סיסי בג´יי ובוב השקט

ובקשר לשם של הוא בכלל לא צרפתי היא נולדה בבוסטון, יש לה שלולה אחים, הבכור גם שחקן ניית דושקו, אפשר לזהות אותו בסרט "קוד מסוכן" עם ראין ניית משחק את חד מהחברים של ראין,בראין(בסרט). ויש גם להשכרה בדי וי די את הסרט the new guy של היה על המסך שלנו בארץ (לצערי סרט מצחיק) וזהו אוו והיא התחילה כבר לצלם סרט חדש ששמו (באנגלית) הוא Weong Tun

למעלה