שחקנים ושחקניות צעירים

natalyrst

New member
אוי, קייטי, קייטי

אני פשוט מתה עליה היא באמת יפהפה ומוכשרת אבל יש לה קטעים שמזה מרגיזים אותי!

natalyrst

New member
אמרתי לך

זה מרגיז שחוץ מאיזה 2 סרטונים שהיה לי מאוד קשה להשיג כל שאר הסרטונים שלה הם בעירום!! הגוף שלה לא מעניין אותי.. וגם הסרטונים שהשגתי הם פרקים מדוסון קריק... אני רוצה סרטונים שלה בתור בן אדם

מיצי007

New member
פשוט אתן ערות מאוט מאוט מאוט מוקדם

בגלל זה נראה ככה...בשבילי זה רק תחילת היום...טיהי.

חן j

New member
לא ממש...

חוץ מ"רואה בקלפים" אין לה עוד סרטים שהיא ערומה...והיא משחקת שם ממש טוב. אם מישהו רוצה, הסרטים שהיא השתתפה בהם (ממה שאני יודעת) go - סרט מצוין!!
רואה בקלפים - סרט די טוב
ללמד את גברת טינגל- סרט נעורים נחמד.. מופרעים- סרט מתח די נחמד. וכמובן דוסון קריק..אני בטוחה שיש עוד אני רק לא זוכרת את כולם... חוץ מזה אני חושבת שהיא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה, היופי שלה משגע, והיא גם שחקנית טובה..

SHIRA2811

New member
אני לא כל כך מכירה אותה.

חוץ מצפייה ב"ללמד את גברת טינגל" (נחמט. לא יותר מזה. נו, סרט נעורים! כמו כל סרט נעורים אחר- למעט "אמריקן פאי" 1+2, שלדעתי הוא מצוין, זה רק עוד סרט נעורים). אבל בדוסון קריק היא בהחלט ממלאת את תפקידה כראוי.

מיצי007

New member
שחקנים ושחקניות צעירים

אז הנה עוד הפעם, אני פשוט פריקית לסדר... הכל מסודר לכם כאן תחת ההודעה הזאת,מצטערת פשוט לא יכולתי להתאפק

מיצי007

New member
ועוד משהו

לא כל אחד מכם שפותח הודעה צריך גם לפתוח אותה בהתנצלות על כך שהוא פתח הודעה חדשה,חברייה! לא צריך להגזים...אם יהיה משהו להתנצל עליו אז אני אגיד לכם,בינתיים כיסיתם את מכסת ההתנצלות שלכם לפחות לחודש הקרוב,טיהי

natalyrst

New member
מיצי

אני הייתי בפורומים אחרים וכמעט הרגו אותי כי פתחתי טויפיקים חדשים..

למעלה