שחר: אני יהיה נאצי...מה זה נאצי..שטן קטן לידי

ShukyD

New member
בדיוק מה שגורם אצלהם לשרירים

חוסר בטחון לפעמים מצורפת איזושהי טראומה בעבר אמא של חבר שלי הייתה תמיד מספרת לנו על אלי האנה שלמד איתה באותה כיתה שהיה חלשלוש כזה ותמיד זרקו עליו דברים וקיללו אותו..

שוקי אל תשכח שהסטרואידים שהוא נוטל והחומרים

האחרים, גורמים לשינויים במערכת העצבים וזה יכול לגרום עד כדי פסיכוזה כלפי מישהו...ועוד עכשיו שאין לו את התרופות האלה שהוא בטוח נוטל והאוכל שהוא רגיל לאכול....אני רואה שלאון מאוד מאוד מפחד ממנו וגם שיפרה והאחרים...זה ממש לחיות במשפחה מוכה...צריך להדיח אותו , אני רואה בעיניים של לאון שהוא מאוד מפחד וגם שיפרה ועוד אנשים

ShukyD

New member
לא יודע אם הוא לוקח סטרואידים או לא

אני מכיר אנשים <אחד במיוחד> גדולים ממנו שלא לוקחים סטרואידים ולא כלום בקשר למשפחה מוכה זה בעיה של לאון ושיפרה שהם מפחדים, לא יודע משפחה מוכה או לא קשה לי להאמין שהוא משתמש בשרירים שלו כמשהו מאיים יש בו עויינות כמו בכל אחד ואותי באופן אישי שי יותר הפחיד עם הדיקטטורה והאלימות שלו קשה לי להאמין ששחר יפגע במישהו פיזית וזה שהעויינות שלו יותר מפחידה אותם כי הוא נראה גדול, זו בעיה שלהם. הוא בנאדם כמו כולם.

ShukyD

New member
מה הקשר בין מחט לתחת

מכירה את המשפט "סטרואידים לא יקחו אותך רחוק, אבל יקחו אותך מהר" ? ככה או ככה יש גבול לכמה הגוף שלך יכול להתפתח את תגיעי לזה גם אם תקחי סטרואידים וגם אם תעשי תפריט \ כושר כמה שצריך. ההבדל היחיד הוא הזמן שיקח לך. את לא יכולה לדעת תוך כמה זמן הוא הגיע לכזה גוף ומזה זה דרש ממנו אולי הוא באמת התמיד הפנים שלו טובות לי מדי בשביל אחד שיקח סטרואידים.

דווקא יש לו פני ירח...ואם תקרא ספרי רפואה

תדע מה זה אומר...יש לו פנים של בנאדם שמן....וזה רק אומר דבר אחד...פני ירח=אפקט הסטרואיד... אין פה פשרות או אפשרויות אחרות...

דינה128

New member
ועצוב לראות שבגלל השנאה לשיפ יש לזה תמיכה כאן

אנשים תתאפסו על עצמכם, גם עם שונאים מאוד מאוד את שפרה אסור להסכים בשום פנים ואופן לכזו אלימות. שי התנהג באמת כמו תולי חתלתולי ליד שחר. האלימות אצלו מפחידה וזה קורה לו בשניות. אני מקווה שלא נראה אלימות פיסית ממנו

בוני1010

New member
רגע אבל למה שונאים אותה ?

למה התעללות פסיכולוגית וחברתית נחשבת לגיטימית ותוקפנות פיזית מגונה ? לפעמים הראשונות הרבה יותר הרסניות. ולהזכירך שהוא לא תקף אותה פיזית. הוא צעק. גם שיפרה צועקת.

dolly 2

New member
אז לבנות מותר לצעוק ולבנים אסור?

כי בנים עלולים ישר להרים יד???? לא ברור לי.... אם זה בסדר שונסה/ עינב צועקות למה זה לא בסדר ששחר? כי יש לו שירירים??? ומעבר לזה הבנתי שהסיפור הוא: הוא נתן לעינב ולרנין שוקולד- ולא ידע של מיזה. הן אכלו ואמרו לו שזה של מישהו אחר. אז הוא אמר שהוא יחזיר מהתקציב. הבנות אמרו שלא- שהן יחזירו כי הן אכלו. באו הבנות לשפרה שאמרה לא צריך/ לא נורא/ תקציב הבא (לא ברור לי בדיוק מה) ואז היא אומרת לו שאולי יתן מהתקציב האישי שלו לשוקולד. הוא שואל אותה מה? והיא עונה "תעביר, תעביר" כל מי שראה את התוכנית (ולא מעריץ של שפרה) יודע שזה טיפוסי אצלה לעקוץ, ולא לתת להגיב- תמיד להיות המילה האחרונה. לכן לא פלא שהוא צעק, כדי להבהיר שעליו היא לא יכולה לעשות את התרגילים האלה. הוא לא קילל אותה, ולא דיבר לא יפה. הוא אמר: "שפרה, אם יש לך משהו להגיד, תגידי לי בפרצוף, אל תעקצי ותתנהגי כאילו את מעליי" לא התלהבתי ממנו- אבל פה- הוא ממש ממש צודק!

Wrath Within

New member
בדיוק!אנשים חושבים שהוא מאיים ../images/Emo11.gif

בגלל השרירים! אבל אם עינב או בנות אחרות היו צורחות זה היה בסדר? זה שהוא גדול לא אומר כלום...זה לא כאילו הוא ירביץ לה...בסה"כ התעצבן

droriko

New member
פשוט אידיוט, הוא חי בסרט שהוא המנהיג

שי יכל לצרוח על אנשים בדיון תקציב ושחר? שחר אפילו לא שייך לשום מחנה , הוא לא יודע אפילו מה זה בני ברית , אין לו שום כח בבית , איך בן אדם כזה יכול לבוא ולצרוח על כולם? זה כמו להתחייל ולהיכנס לבסיס חדש ,ודבר ראשון לצעוק על המפקד שלך שהוא לא מספיק מדוגם .

אני לא חושבת שהוא חושב שהוא מנהיג

אני חושבת שהוא באמת נפגע מהעקיצה של שפרה. שפרה הרי יכולה לעצבן פילים. זה ידוע. ההתפרצות שלו כלפיה רק יכולה להועיל לו. לא חסרים שונאי שפרה בבית האח הגדול ולא חסרים שונאי שפרה בקרב הצופים.

eli7r

New member
הוא לא... כי כמו שכבר אמרתי

למרות שלא יזיק לה צעקה שתיים הוא מפחיד בצעקות שלו בדיוק כמו שאמרתם על שי שהוא יכול להגיע לאלימות אין שום הבדל

droriko

New member
אני מדבר באופן כללי

מהרגע הראשון שהוא בבית הוא מחלק הוראות לאנשים ומאיים ומרים את הטונים . עכשיו השתלטנות הגיעה לשיאו , ונכון שבמקרה זה בסדר כי מישהו היה צריך להשתיק את המתנשאת המגעילה הזאת, אבל תארי לך מחר הוא יצרח על איתי או יוסי בובליל או לא יודע על מי ? הבן אדם חי בסרט שהוא הרודן של הבית .

droriko

New member
ולראיה המשפט האומלל

"אני יכול ליהות נאצי, ששטן קטן לידי " זה כאילו כוון לשיפרה אבל יועד לכולם (כולל למצלמות)למען יראו ויראו , הבן אדם בהחלט בא להטביע את חותמו בבית (מה שהוא לא יודע שכבר שבוע הבא הוא יעוף והחותם היחידי שהוא ישאיר זה כל החרא שהוא משאיר על האסלה).

הוא חושב שהוא בג'ונגל.. מי שיותר חזק מנצח

אולי הוא גורילה אבל בג'ונגל הוא לא..

droriko

New member
שי למשל דווקא כן הראה כח

אבל כח שמשולב עם כריזמה , הוא היה לא פחות שתלטן וקולני משחר , רק שהוא ידע לגייס לטובתו חיילים שמוכנים לאבד את העצמאות שלהם בשבילו ולתת לו להשפיל אותם, עד כדי כך הם התאהבו בו . שחר מהרגע הראשון שהוא פתח את הפה אתה רואה שלבין אדם אין את זה .

הוא הביע את דעתו והיה עצבני אז צעק..די לנסות.

להתפס בדברים שוליים אז בגלל שהוא גבר עם שרירים הוא מרים ידיים? שטויות, זכותו להביע דעה, כמו כן זכותו לצעוק ולהתנגד כשעוקצים אותו, במיוחד כשזה בכוונה.. ומי אוהב יותר לעשות בכוונה משיפרה? ש- שפרה_קראה_לאשר_בן_זו** ושיצא לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה. אז ליפי נפש איפה היא היתה כשעשו לנעמה חרם? ואיפה אתם הייתם? אז אל תבלבלו את המח.

למעלה