שחר: אני יהיה נאצי...מה זה נאצי..שטן קטן לידי

הוא הביע את דעתו והיה עצבני אז צעק..די לנסות.

להתפס בדברים שוליים אז בגלל שהוא גבר עם שרירים הוא מרים ידיים? שטויות, זכותו להביע דעה, כמו כן זכותו לצעוק ולהתנגד כשעוקצים אותו, במיוחד כשזה בכוונה.. ומי אוהב יותר לעשות בכוונה משיפרה? ש- שפרה_קראה_לאשר_בן_זו** ושיצא לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה. אז ליפי נפש איפה היא היתה כשעשו לנעמה חרם? ואיפה אתם הייתם? אז אל תבלבלו את המח.

שחר פשוט מגעיל.

מגעיל שאנשים אומרים שזה שהוא צועק על שפרה זה בסדר אבל כדאי שיזהר אם הוא יעז לצועק על איתי או בובלילים,אנשים צריכים לראות את הצעקות שלו בדיוק כמו שהם,השפלה של בנאדם חלש ממך,הוא גרם לה להרגיש חלשה ופגועה ואין לו שום זכות להתנהג ככה,ואני חושב ששפרה צודקת שהיא כועסת כי ביום רביעי הם עשו תקציב וששחר ביקש שישתתפו איתו בקנייה של ביייגלה ועוד משהו,אז הוא לקח משפרה כסף מהתקציב שלה,הוא שאל והיא הסכימה, אז לא פלא שהיא הייתה צריכה לקבל בחזרה היום את הכסף שהיא נתנה יום רביעי וגם את השוקולד שהוא חשב ששייך לשאר הבית,טעות במילים שלו אבל זה "האוכל האישי שלה", אני רוצה לראות אם שפרה הייתה אוכלת את כל הביצים אז ששחר לא היה מתעצבן עליה,וגם לגבר צריך להיות קצת כבוד למין הנשי,לא משנה מה היא אמרה עקצה או לא עקצה,מגיע לה כבוד כלשהו ואף אחד אין לו זכות להתפרץ אל אף אחד ובמיוחד לא על אשה,כי זה מתפרש כאלימות ,ומהיום הראשון היה לו משהו נגד שפרה כולם ראו את זה.

הוא לא נפגע עד כדי כך.. הכל משחק

זה שהוא אומר אני יכול להיות נאצי וצועק ככה כמו גורילה בג'ונגל.. הוא פשוט נכנס לדמות והוא יודע שכשיש ריבים בטוח מראים את זה בשידור.

קמבילי

New member
למה אתה חושב? אם היום הייתי נכנסת למשחק

ושפרה הייתה זורקת לעברי איזה עקיצה פוגעת וכשהייתי שואלת אותה מה היא אמרה היא היתה אומרת לי "יאללה יאללה תמשיכי" כל הקיטור שהצטבר אצלי משך חודשיים בגללה היה מתפרץ עליה בבת אחת. ואני לא חמומת מוח באופן מיוחד, רק בגדר הנורמה.

עוד משהו שאמר ללאון בזמן רשימת הקניות:

לאון אמר לו לגבי הביצים ''לכל אדם ביצה ליום'' ובתגובה שחר הגיב ואמר ''ביצה ליום? חה! אני אוכל לך את הביצים בין המפשעות!!!'' בכעס...ולאון מאוד מאוד נבהל ושתק כל מהלך הקניות...

dor244

New member
../images/Emo13.gifאם אני לא טועה לזרע יש ערך תזונתי

ושחר נראה כמו אחד שאוהב את עצמו מספיק כדי להימשך לעצמו

klapim

New member
שחר הגורילה

אם שחר השטן הנאצי כפי שהוא מכנה את עצמו,יעיז להרים אצבע קטנה על אהובתי,שפרה אני מייד מגיש תלונה במשטרה.

ordiki

New member
אל תדאג אם זה יקרה

הוא יעוף לפני שאתה תגיע למשטרה.

dor244

New member
מחסור בסטרואידים גורם להפכפכות הורמונלית

חוץ מזה מישהו מכם שקל את המצב ששחר במחזור נכון הוא גבר ---- או אישה מכוערת במיוחד וכל עוד אין אנו יודעים את העובדות עלינו להניח ששחר סובל מחוסר ביטחון

no nick 1989

New member
מה שהכי הצחיק אותי זה צבר

העיקר איך הוא "הגן" על שפרה בגלל שיוסי קילל אותה[זה היה הכי לא בכוונה כאילו זה נפלט לו כי הוא התעצבן עליה ,זה לא שהוא אמר לה בפנים..]ואיך הוא דיבר אליו מגעיל. אבל פתאום ששחר ממש יוצא על שפרה,לגמרי אלימות מילולית,צבר שותק כמו איזה נמושה זה גועל נפש עוד יותר.

eli7r

New member
כמו שכבר אמרתי....

אולי היה חבל לו על זמן התקציב.....

ShukyD

New member
שלפעמים צריך להודות

שלא תמיד יש הגיון מאחורי הדברים גם אם מדובר בפייבוריטים שלך אין טעם להצדיק אותם גם על דברים שאת בעצמך יודעת שאין להם הגיון זה לא יעשה אותך פחות אוהדת גם האהבות הכי גדולות בחיי לא יקבלו גיבוי מלא תמיד תמיד.. יש מקרים ויש מקרים.

למעלה