כמה משמח אני לא מכירה אותם אישית אבל לקחתי כל כך קשה את הסיפור הזה ועכשיו זו הקלה עצומה!
ס סינטה1 New member 14/6/05 #20 כמה משמח אני לא מכירה אותם אישית אבל לקחתי כל כך קשה את הסיפור הזה ועכשיו זו הקלה עצומה!
ח ח ת ו ל ה פרסית New member 14/6/05 #21 ממשיכה להחזיק אצבעות לשחר שבאמת יהיה שפיר , ובינתיים התאוששות מהירה ושהזמן יטוס לו עד התשובה הטובה הסופית
ממשיכה להחזיק אצבעות לשחר שבאמת יהיה שפיר , ובינתיים התאוששות מהירה ושהזמן יטוס לו עד התשובה הטובה הסופית
א איילת נתנאל New member 14/6/05 #24 אמן אמן אמן ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif אמן שהוא שפיר, ונפלא שהכל עבר בקלות. |אייקון של אבן גדולה נגולה מהלב| מחכה לעוד עדכונים טובים
אמן אמן אמן ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif אמן שהוא שפיר, ונפלא שהכל עבר בקלות. |אייקון של אבן גדולה נגולה מהלב| מחכה לעוד עדכונים טובים
B boringvered New member 14/6/05 #26 וווואוו! וואוו... אין לי הרבה מילים חכמות כרגע, רק רוצה שמה שראו בפתולוגיה יהיה נכון. וואו וואו.... ורד
וווואוו! וואוו... אין לי הרבה מילים חכמות כרגע, רק רוצה שמה שראו בפתולוגיה יהיה נכון. וואו וואו.... ורד
נ נעמולה New member 14/6/05 #29 שמחה לשמוע ששלב אחד עבר ושממבט ראשון זה נראה שפיר מחזיקה אצבעות להתאוששות מהירה מההרדמה
ש ש י ר ל י 32 New member 14/6/05 #32 ../images/Emo57.gif ברוך השם ../images/Emo57.gif תודה על העדכון. ממש אנחת הקלה יצאה מפי כשראיתי אותו. מחזיקה אצבעות לצפירת הארגעה הסופית בשבוע הבא . הלוואי ענבל - מחזקת את ידייך ושולחת לך כוחות וחיבוקים. ות לשחר.
../images/Emo57.gif ברוך השם ../images/Emo57.gif תודה על העדכון. ממש אנחת הקלה יצאה מפי כשראיתי אותו. מחזיקה אצבעות לצפירת הארגעה הסופית בשבוע הבא . הלוואי ענבל - מחזקת את ידייך ושולחת לך כוחות וחיבוקים. ות לשחר.
ט טלי בארץ הלמה New member 14/6/05 #36 ממשיכה להחזיק אצבעות בכל הכוח../images/Emo45.gif לבשורות טובות שימשיכו לבוא, להחלמה מהירה לבריאות שלמה ולחזרה מהירה לשגרה
ממשיכה להחזיק אצבעות בכל הכוח../images/Emo45.gif לבשורות טובות שימשיכו לבוא, להחלמה מהירה לבריאות שלמה ולחזרה מהירה לשגרה
א אמא של פילפילון New member 14/6/05 #37 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif כמה רווח לי חשבתי עליהן כל הבוקר. הלוואי שהכל יצא, הלוואי שהוא שפיר, הלוואי ששחר כבר אחרי הקשה ביותר ועכשיו, אחרי ההתאוששות, הכל יהיה רק זכרון. על העדכון.
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif כמה רווח לי חשבתי עליהן כל הבוקר. הלוואי שהכל יצא, הלוואי שהוא שפיר, הלוואי ששחר כבר אחרי הקשה ביותר ועכשיו, אחרי ההתאוששות, הכל יהיה רק זכרון. על העדכון.
נ נונינקה New member 14/6/05 #39 איזה יופי לשמוע בשורות כאלו עדין מחזיקה אצבעות שהכל יהיה מאחוריהם כבר.