שחר
ולימור
וכולם ......

ים כחול

New member
שחר../images/Emo23.gif ולימור ../images/Emo20.gif וכולם ......

אני מקווה ואפילו מבקשת שתמשיך לשמור על הרמה הטובה והנאותה שהפורום ניחן בו , כי בזכות זה אני כאן !!!!! ואני בטוחה שעוד הרבה חושבים כמוני . נכנסתי לפורום לראשונה ונשארתי בו ורק בזכות האיכות שבו , וההשקעה שלך ושל המשתתפים כאן . אם כמו שאמרת הפורום היה מובנה מהתבטאויות כגון - "הורס ושולט" בטוחה שלא הייתי כאן . ואם תעזוב אין לי טעם להשאר פה , כי אני לא רוצה לתאר לעצמי איזה פורום הוא יהפוך להיות אם לא תהיה כאן . אתה משקיען אמיתי ואכפת לך ואני ועוד רבים מאד מעריכים כל מה שאתה תורם לנו , החל מסיכומים מושקעים, סקרים מרתקים, מאמרים , תמונות ועוד ועוד , עד לשמירה על סדר בסגנון דיבור וחשיבות בספוילרים , לא קל כל הזמן להעיר בלי סוף על כל אלו . תודה על הכל
לא מסכימה עם משפטים כמו שלך לימור : " תזרום איתנו " " אל תלך נגדינו" ואם את מתבטאת בצורה לא נעימה האם צריך לזרום עם זה ?? ואם סגנון ההתבטאות ילדותי , נזרום עם זה ?? לימור ... אמרת משפט שמאד צרם לי " משהו בסגנון : אני מחר..ת על עצמי מרוב התרגשות "
- אין התבטאות בעיניי יותר ירודה מאשר זו
אני לא באה כאן לפתח מריבה , ממש לא , אלא לבקש ממך שתשימי לב יותר למה שאת כותבת , לא לכולם נעים לשמוע משפטים כאלו . לימור את בחורה סימפטית לפי מה שקראתי ורק קצת אימפולסיבית בדברייך , אז קצת מאמץ לסגנון אחר , בלי גסויות , ויהיה פה הרבה יותר נעים לכולם .
תודה והמשך שבוע נעים ורגוע לכולנו

ודווקא לי כן נראה שבא לך לריב איתי

או שסתם מחפשת תשומת לב הליקוק שלך ב... של שחר לא מוצא חן בעניי (או ששחר כותב את זה בעצמו) מה את משחקת אותה... שלא נעים לך לשמוע וכו' וכו' מה נולדת היום, את לא יודעת סיגנונות וגסויות דיי ................. כולה התרגשתי לא קללתי, לא דיברתי מגעיל, אני לא פריחה... תקראי את הכרטיס שלי להבדיל מאחרים, הכל שם נכון, אני בת 38 ויש לי ילדה גדולה דרך אגב את ההתבטאות של " אני אחרבן על עצמי מרוב התרגשות" לקחתי ממקום אחר זה סתם מצא חן בעניי ויצחיק אותי, אז כתבתי אותו פה בשביל להצחיק אותכם גם, לא תארתי לעצמי שזה יעשה כזה טאררם, מה אמרתי... אפשר לחשוב אני חושבת שהפורום הזה באמת חמוד והוא מסוגנן בצורה מעולה, וששחר באמת עובד מאוד יפה אבל זה אפריע לי שאני צריכה לפחד להגיד משהו או שאני צריכה 20 פעם לחשוב אם לכתוב או לא לכתוב גם הוא מתבטא לא מי יודע מה כשזה מדובר משחק כזה או אחר שהוא לא מסמפט. ועכשיו דיי עם זה ביקשתי מקודם להפסיק עם המריבה הזאת אתם סתם מנפחים דברים בוא נעשה שבוע נעים וגמרנו קחי
ממני ביי לימור מאורנית

ים כחול

New member
חשוב לי לומר - אין לי רצון לריב ../images/Emo20.gif

ואני גם לא מתכוונת להפוך את הויכוח לילדותי בסגנון את כן רבה , לא רבה , כן רבה וכולי .... קחי את דברי איך שתרצי ... הסברתי לך יפה ובעדינות מה אני חושבת . ליקוק ?? איזה אינטרס יש לי ללקק תסבירי לי חומד?
האם אקבל משכורת או משרד בכיר ? יחס מועדף ?? אני כותבת כל מה שאני מרגישה ובאותה מידה אכתוב גם להרמוניקה ופייתון וצהובי שהם גורמים לי לתחושה טובה כאן
אם אני מחמיאה לשחר זה ליקוק רק כי הוא מנהל בעינייך ?? טעות חמורה ... אין כאן יחסי עבודה ואין לי שום צורך ללקק . אגיד כל מה שיש לי לומר מתוך כנות ולא משום סיבה אחרת. לימור באותה מידה גם את יכולה להמשיך להעלות בנו חיוך מה כבר ביקשתי בלי גסויות ? רק זה.
אני לא מבקשת מתוך התנשאות ממש לא אלא בקשה חברית . אז אולי הייתה לך כוונה טובה וחשבת שזה יצחיק אבל זה גרם לי לבחילה באמת .(זו ה-כנות שבי) את בכלל לא נשמעת פריחה , כתבתי שאת נשמעת מאד נחמדה ושוב , חבל לי שנהפוך השרשור לסדרה של עימותים מיותרים זו לא הכוונה שלי . אני אומרת מה שמציק לי בלי קשר לאדם עצמו . אל תקחי אישית אלא קחי את זה עניינית לנושא שהעיק עליי . אם תבואי ותעירי לי על משהו שכתבתי שהפריע לך תהיי בטוחה שלא איעלב אלא אשתדל לא לכתוב זאת יותר . מה יותר פשוט מזה
מה זה מה משנה אם נולדתי היום או לפני 37 שנה ? אין לי צורך לשחק אותה , ואין קשר בין גיל לסגנון דיבור . כניראה מה שצורם לי לא צורם לך אך אני באמת מאמינה שצורם כאן להרבה משתתפים . והיה חשוב לי לומר מה שאני מרגישה . את לא צריכה לפחד לומר דברים - ולא יסקלו אותך באבנים חלילה רק צריך ללכת לפי נוהלי הפורום כדי לשמור על רמה ושפת דיבור סבירה שיהיה נעים פה לכולנו . זו לא משימה שקשה לעמוד בה . לסיכום , בואי לא נגרור את ההודעות האלו לשרשור מכוער פניי לשלום תמיד
ומעולם לא התכוונתי לפתח ריב . זה לא אופייני לי . מקווה שיהיה לך רק טוב
והמשך שבוע מקסים לכולנו
יפעת

אתמול הכל סוכם ונגמר

ופתאום את שוב מעלה את הנושא..... אז מה את רוצה שאחשוב... שאת לא מחפשת תשומת לב?

אור2221

New member
לימור שלום

ליציאות כגון 'מלקקת בתחת' והאשמות של שחר בבדיית ניקים אין מקום בפורום הזה. היתה אי הסכמה לגבי סוג ההודעות השייכות לפורום, הבעת את דעתך, שחר כמנהל הביע את דעתו (ולא להודעה שלך) ואנשים אחרים בפורום הביעו תמיכה. את יכולה לא להסכים אבל לשחר יש את זכות המלה האחרונה, ואני בטוחה שהוא מקשיב למה שאחרים אומרים ולומד, ומגמיש או מקשיח התייחסות לכללים בהתאם. אני חושבת, אישית, שלהודעות כמו "ויקטור הוא המלך" יש מקום כחלק מהודעה מלאה, נניח כזו שעוסקת ביחסים החמים בין ויקטור לג'ק, והאהבה והרעות השוררת בינהם, אבל לא כהודעות שעומדות בפני עצמן. לי דווקא אין שום התנגדות להודעות ב"שם" דמויות, אני מכירה את זה מפורומים אחרים ולפעמים זה מצחיק ביותר - אבל שחר לא מת על זה ואני מקבלת. הודעות תמיכה בשחר לא מעידות על ליקוק או התחנפות, תמיכה חשובה לכל מנהל פורום שעושה עבודה בהתנדבות, ומשקיע את זמנו ומאמציו בתחזוק פורום והאתר. אדם שמרגיש שמאמציו לא זוכים להערכה אלא רק לביקורת, לא ימשיך לאורך זמן. כולנו שמחים שהצטרפת לפורום ואלוהים יודע שדיאן צריכה מישהו שיאהב אותה...

תודה על העידוד

קיבלתי כל מה שאמרת ובהחלט מאוד אוהבת ודיי מעריצה את דיאן כי היחידה עם המון אומץ היא עושה דברים שאחרות היו רוצות אבל לא מסוגלות אני איתה

sergew2

New member
ללימור!

אני גם אוהב מאוד את הדמות של דיאן ולדעתי היא מאוד אמיצה ודמות מעניינת! ואני שמח שאני לא היחיד שחושב ככה.

קצת סדר בדברים

דבר ראשון, שחר עושה כאן עבודה מדהימה בתור מנהל, וממש לא הייתי רוצה שהניהול יתחלף. הרמה הגבוהה בדיונים והרף הגבוה נשמר רק בזכותו. ישנם המון פורומים ילדותיים, שבהם פתיחות הודעות על ימין ועל שמאל שבתכלס לא מביאות איזו הערה/הארה, תובנה כלשהי. לפתוח הודעה רק כדי להגיד "בילי ומקנזי שולטים" או "איזה חתיך נראה ראול היום" ממש לא מצדיקות את קיומן. אני לא אומר שאי אפשר להגיד גם את זה, אבל לא לפתוח הודעה חדשה רק בשביל האימרות הללו. אני מאוד שמחתי מהמדיניות שהציב שחר בפורום, ותמיד אמרתי שזה פורום שההתנהלות שלו מאוד בוגרת וזה גם מה שעשה כיף להמשיך להיות בפורום. יש מנהלים שבאמת לא אכפת להם מזה, אבל בעיניי זה מעשה מאוד נכון להקפיד על הכללים. אני אקח אותי כדוגמה, אם אני פותח הודעה ומגלה שהתכלית שלה היא שטות גמורה, זה גורם לי לא לרצות להמשיך לפתוח הודעות, כי אני אומר "מה הטעם, אם זאת הרמה? האם נכנסתי לפורום רק כדי לשמוע שראול כוסון שחבל"ז?" פעם באמת הייתי קורא קצת בפורום "תשוקות", אבל לרוב ההודעות שם היו מטופשות, אז הפסקתי. אני לא יודע מה קורה שם עכשיו, אז אל תתפסו אותי במילה, זה רק מראה כמה חשובה התנהלות נכונה של הפורום. שחר, עם האתר המושקע והפורום הפך קהילה צח"מית שלמה למעודנת ואנינה, וחשוב לשמר זאת.

שמיצית

New member
מסכימה מאד

הפורום הזה הוא, כמו שאני אוהבת לספר לכל מכריי, פורום חתרני. קשה, עד בלתי אפשרי, למצוא רמה כזו בפורומים אחרים של אופ"ס... הסבירות שאפתח הודעה ואמצא, כבפורומים האחרים, "ויקטור ניומן שולט!!!!!!!!!!!!!!!" היא קטנה, וזה מה שמשך אותי לפה.... האמת, השנינות, הבדיחות ורמת הדיונים אפילו הביאו אותי להגדיל את תדירות הצפייה שלי בסדרה. אני סבורה שאת כל זאת אפשר לזקוף לזכותו של שחר. הוא הציב את הסטנדרטים הגבוהים, ואנחנו הבענו את תמיכתנו בו ובהם, ולדעתי - כך נמשיך לעשות. אפרת ואיתי - השאלה שלך נשמעת לי כמו חרחור ריב, וחבל שכך... אני מניחה ששחר בצבא? מה גם שאם הוא בחר לקחת פסק זמן, אפשר להבין אותו. אנחנו פה כל יום, לכתוב הודעות ורשמים, אבל בזכותו יש לנו את הפורום הזה בכלל.. הוא משקיע ועושה עבודה קשה, ואני מניחה שלא קל לו לראות את מה שקורה פה. בואו נפסיק עם ריבים.. בבקשה.

שיכנעת אותי

את רואה ים כחול או איך שאת נקראת... תקראי איך הוא כותב... זה אחד שלא מחפש תשומת לב הוא ענייני, הכל בשורה תחתונה, בלי לרדת ובלי להעליב אף אחד

dviridit

New member
שחר אנא לא לפרוש

אני מאד מקווה שתישאר ותמשיך לשמור על רמת הפורום. אתה עושה עבודה נהדרת באמת ואל תפרוש. לא ראיתי שנוצר פה הויכוח אבל אתץה מתבקש להישאר ולהמשיך לתת הערותיך הבונות למי שצריך. הפורום לא שווה בלדיך.!!!!!!!! עידית

קיית1

New member
אמנם אני כמעט לא כותבת אבל ...

חייבת לומר שמאוד מסכימה עם ים כחול, צהובון ושמיצית. אני חושבת שזה הפורום היחידי שקשור לאופ"ס ולטלויזיה שניחן בכזאת רמת דיונים גבוהה ומעניינת. אחרי שחר אני "עוקבת" עוד מהאתר הקודם הנפלא שלו, עוד לפני שהתחיל לנהל את הפורום הזה. כאחת שרואה צח"מ כ 14 שנים אני יכולה לומר בכנות שהוא גרם לי לאהוב ולראות את הסדרה יותר מתמיד ע"י כל העבודה ההתנדבותית הנפלאה שלו בפורום ובאתר הנפלא שהקים. אז רק הגעתי לומר לך שוב תודה

אני אגלה לכם סוד

עד לפני שנתיים לא ראיתי צח"מ בעקביות. הייתי רואה פה ושם פרק כשהיה יוצא, אבל לא היה אכפת לי לפספס (בזמנו יותר היה לי חשוב לראות "היפים" ו"לחיות את החיים"), אבל כשהתחילו לדבר על התוכנית בפורום אופרות סבון ז"ל, וראיתי שהדיונים היו מעניינים ושנונים, זה גרם לי לחזור לצפות באדיקות בתוכנית, ככה שזה רק מראה כמה כוח יש לקהילה וירטואלית בסוג התכנים שלה.

ים כחול

New member
לימור מאורנית

לא זכור לי מההודעות שלי שניסיתי חלילה להעליב או לרדת עלייך . ממש חבל שאת מפרשת דברים לא נכון . אני רואה שאין ביננו הבנה ... נותר לי לאחל לך שיהיה לך המון בריאות אושר וחיים מאושרים מכל הלב

ים כחול

New member
לימור מאורנית

לא זכור לי מההודעות שלי שניסיתי חלילה להעליב או לרדת עלייך . ממש חבל שאת מפרשת דברים לא נכון . אני רואה שאין ביננו הבנה ... נותר לי לאחל לך שיהיה לך המון בריאות אושר וחיים מאושרים מכל הלב

למעלה