שחר
ולימור
וכולם ......

iloveainslie

New member
טוב...לנשום עמוק

ולהירגע, אנחנו לא בסינגפור תכף גם אסור יהיה לנו לכתוה מה אנחנו חושבים על מעשי ומניעי הדמויות, באמת חברה מה נהיה? כולה כתבתי את דעתי על מראה החיצוני של אחד השחקנים והיום אני חוזרת לכאן לקרוא ומגלה שכבר נפתחו שני שירשורים הקשורים לזה בדרך זו או אחרת לא נראה לכם שנסחפתם? לימור התרגשה גם לשמוע מישהי שחושבת מוה ובום! מה קרה כאילו פגענו בבטחון המדינה או משהו האם לא אמורים להנות כאן? גם אני לא חובבת רמה נמוכה ולא מתכוונת להלום אתכם בהתבטאויות נמוכות אני ממש לא מבינה ממה נהיה כזו סערה אולי באמת משעמם לכם? לא יודעת כל מה שאני יודעת זה שאתם חיבים להירגע ולא להתנפל כך על חדשים ולא לקחת בצורה כזו קשה גם העאות על מראה חיצוני לא רשמנו קללות או מיני דברים מעליבים זה פשוט לא נעים קבלת פנים זועפת שכזו ועוד על מה????? אז בבקשה להירגע כולנו בני אדם בוגרים שרוצים קצת להנות גם בחיים זה הכל

טוב, בוא נחליט שהעניין סגור!

כולנו ניתחנו את הנושא הזה מכל הכיוונים! ואין צורך לחזור שוב ושוב על דברים. בואו נמשיך הלאה ונחליט שאנחנו סוגרים את הנושא הזה ולא מדברים עליו וזהו! עדיף שנחזור לאווירה הנעימה ולשיחות הקלילות. נשמע טוב?! שלא תעיזו לענות... חחח... הריי קבענו שסוגרים את השרשור הזה לצמיתות!

python 4

New member
מה, שחר עוזב?../images/Emo12.gif

מתי? למה? אבל בדיוק הביאו חזרה את פיליס. אין מצב. פורום צח"מ בלי שחר זה כמו פרק של צח"מ בלי ג'יל - זה אפור כזה.

למעלה