שטרודלית יקירתי

J-סיקה

New member
שטרודלית יקירתי

עכשיו כשיש לי מצלמה דיגיטלית (עדיף מאוחר מאפ´עם לא..) אני מצרפת פה תמונה של השמלה שקניתי לחתונה של אחי מקווה שהתמונה ברורה מספיק ג´סיקה

J-סיקה

New member
תודה יקירתי ../images/Emo9.gif

האמא של הכלה לא חושבת כמוך היא לא דיברה איתי כל הערב

טלללל

New member
השמלה ממש../images/Emo68.gif ../images/Emo45.gif

מיוחדת וחגיגית בשביל אחות החתן
אבל אם כבר יש לך מצלמה למה שלא נראה את השמלה עלייך? זה נותן התרשמות הרבה יותר עמוקה. ונוכל להביע דעה יותר בקלות צ´או.

J-סיקה

New member
תודה אבל

ללבוש אותה עכשיו דורש הרבה מאמץ מבעלי לנסות לקשור אותה כי זה חוטים מאחור ומה לחמור בסלט פירות????
אז לא כרגע כשיגיעו התמונות מהחתונה שהיתה ביום חמישי האחרון ב"בלוודר" והיתה בהחלט שמחה ונחמדה אני מבטיחה שתראו אותי בפנים

J-סיקה

New member
תודה תודה תודה

קניתי אותה באחת מהחנויות שמוכרות שמלות ערב לאורך אלנבי הרבה מהשמלות הם קצת פרחיות לדעתי וכדי למצוא את זו חפרתי המון מה גם שמידה שלי הרבה חנויות הפנו אותי החוצה בגלל שצריך לתפור והעלויות בשמיים (2500 ש"ח ) בשביל ההתחלה את השמלה שלי קניתי ב-1000 ש"ח

J-סיקה

New member
הכלה היתה מש סטנדרטית

שמלה לבנה A עם אבנים קטנות בחלק העליון שמקביל לשפה עם כתפיות מאבנים מעל השמלה הלבנה הרגילה היה טול ענק שירד במשך הערב מהכלה לא היה ממש אפשרות לגנוב ת´הצגה כי היתה להקה (השחקים) והם נתנו שואו כזה שממש לא ראו ת´חתן והכלה אלא אם הם עלו על הבמה כי הרחבה היתה חשוכה גם בזמן הריקודים

אתי@

New member
חס וחלילה לא רמזתי שגנבת את ההצגה../images/Emo8.gif

חוץ מזה שהיה מי שעשה זאת ועוד קיבל על זה כסף...

J-סיקה

New member
ברור ... ולי לא היה נעים

להודות שאת צודקת ואני הייתי על הרחבה יותר מהכלה שישבה חלק מהערב (תהרגי אותי איך אפשר ???!!!) כשראיתי את השואו הזה של הלהקה הבנתי כמה טוב היה שלקחנו תקליטן ולא להקה ככה כולם היו שקועים בשמחה שלנו ולא בהופעה וברקדניות (שהפגינו גמישות על הרוקדים עם בגדים שקופים וחוטינים לבנים ...)

שמופית

New member
אני התנגדתי ללהקה בכל תוקף ../images/Emo70.gif

אני בדעה שאנחנו מסמר הערב ואני לא רוצה שיבואו רקדניות ויגנבו את ההצגה, בדיוק כמו שתיארת
והאמת היא שאני מנסה למצוא איזה גימיק נחמד שילהיב את הקהל, וחשבתי על רקדני סלסה או להקה ברזילאית, אבל שוב, זה גונב את ההצגה יותר מדי לדעתי. להקת מתופפים מסתמנת כפתרון הכי אידיאלי.

shelycat

New member
נסו את זה אולי....

אפשרות נחמדה ולא יקרה מידי היא להזמין כנר שינגן בזמן האוכל, ראינו כזה בחתונה של חברה והוא עשה ממש שמח, יש לכנרים רפרטואר מאוד מגוון של שירים צעניים, נעימות מסרטים, שירים יהודיים, ג`אז, שירי א"י,מיזרחי וכל מיני. חוץ מזה חברה שלי הזמינה זמר מאוד מוכשר בשם עדן ששר להם את השיר של הריקוד הראשון ("כבו הכוכבים" ששרה אמה שפלן במקור באיטלקית) וגם שר קצת בתחילת הריקודים. אנחנו שקלנו לקחת כנר אבל בשל חילוקי דעות ולחץ זמן (אבא שלי רצה רק כליזמרים) בסוף לא לקחנו.

*שיר

New member
../images/Emo45.gif אני בעד, כמובן

להקת מתופפים לא גונבת את ההצגה, אלא נותנת לאורחים יכולת להתבטא. זה טוב במיוחד לאורחים שרוצים לשמוח, אבל מה לעשות, וריקוד לא זה הגליק שלהם. אצלנו, לדוגמה, זה גרם להרבה אורחים (מבוגרים וצעירים) שבדרך כלל בחתונות סתם יושבים משועממים ליד השולחן, לקום, לבוא לרחבת הריקודים ולהשתתף בשמחה!!
וכמובן, שזה רק הגביר את השמחה אצל המחוללים ...

למעלה