שטרודלית יקירתי

שמופית

New member
כן, אבל אני לא בטוחה

שלהקת מתופפים תשתלב באירוע שנערך בערב, טוב כמו שהם משתלבים בצהרים. אנחנו ראינו אותם בחתונת צהרים וזה היה ממש נחמד, מה גם שזו היתה אחלה אטרקציה לילדים. אצלנו אין הרבה ילדים... גג 5... ובגלל זה אני מאוד מתלבטת. מה גם שהעלויות - 600 $ לחצי שעה - נשמע לי יותר מדי. בכל מקום, אמרו לי שהתשלום הוא לכל הערב ואפשר לבקש מהם ללוות את הסוג מהחופה לאולם וכו´, אבל אני עדיין מתלבטת.

*שיר

New member
שמופית, זה לא מדוייק

זה לא 600$ לחצי שעה, אלא באמת כמו שאמרו לך לכל החתונה. את יכולה לבחור מבין מהדברים שהם מציעים - תיפוף בקבלת פנים, ליווי לכניסה או יציאה מהחופה, תיפוף בריקודים ומעגל מתופפים (זה לא אותו הדבר!!) לגבי הילדים- זו אמנם אטרקציה נחמדה לילדים, אבל אני יכולה להגיד לך שאצלנו המבוגרים הסתערו על התופים וממש רבו עליהם
מה שיצא בסוף זה שבערך שליד כל תוף עם מבוגר היו כמה קטנטנים שדחפו ידיים
לגבי התאמה לארוע - זה באמת קשה להגיד. אנחנו היינו בחתונת ערב שבה היו תופים והם השתלבו מעולה! שם בעצם החלטנו שאנחנו רוצים תופים. לעומת זאת, ראינו חתונות אחרות שבהן לה פחות התאים. אז מאוד קשה להגיד מראש, זה סיכון, וגם אנחנו התלבטנו קשות בעניין.

סיגל2

New member
שמופית, גם אנחנו בהתחלה התלבטנו

אם להקת מתופפים מתאימה לערב או רק לצהריים, אך אחרי שדיברנו איתם וראינו אותם בארוע, השתכנענו שזה אכן מתאים לארוע בערב. עד עכשיו אני שמחה שלקחנו את המתופפים ולא בר אקטיבי. הם ליוו אותנו כל הערב, אפשרו לקהל לתופף על התופים (גם אנחנו תופפנו) ומעגל המתופפים שתוכנן לסוף הערב נעשה בסופו של דבר באמצע לאור בקשות נמרצות של האורחים שלנו. הם היו כל הערב איתנו וגבו על כך 500 $ לכל הערב. מומלץ מאד, אם תרצי אעביר לך את השם שלהם ומספר טלפון.

סיגל2

New member
שמופית, אצלנו היה זוג שתופף לאורך

כל הערב עד סוף החתונה וזה הוסיף שמחה לחתונה וכולם נהנו מהמוזיקה, גם המבוגרים שפחדו שאם יש תופים אז יהיה יותר מדי רעש, אבל ההיפך זה רק הוסיף לארוע.

שמופית אצלי בחתונה היה חצוצרן

שלומי ששת, שניגן בכניסה לחופה, בכניסה כזוג נשוי, סלאו ראשון ובזמן הארוחות, והמתוק הזה נשאר כמעט עד הסוף רק בשביל להצטרף לנגן בטראנסים לדעתי זה משהו שהוסיף הרבה , ולא גנב את ההצגה מאיתנו, קיבלנו המון מחמאות עליו מאורחים שמאד נהנו ממנו.

שמופית

New member
אני דווקא נורא רוצה

להקה יוונית, שתרקוד סירטאקי ותלמד את הקהל, אבל אני לא מוצאת כאלה... ראיתי להקה כזו באיזה ערב שהייתי ברודוס, והיה כל כך שמייח
אבל הלהקות בארץ הן כלליות כאלה. דיברתי עם איזה אמרגן של להקה שאמר לי שמדובר ב"רקדניות רוסיות מקצועיות" ויש להן מבחר תלבושות עמים. אבל הוא אמר שהן רוקדות על במה... איכשהו זה עושה לי קונוטציות ללהקת מנהטן כזו... להקת חתונות ואני ישר פוסלת. אני לא מחפשת מישהו שיעשה מוזיקה (כי יש לנו דיג´יי מדהים), כמו שאני מחפשת משהו שיפעיל את הקהל...

גם אני נגד כל הלהקות שגונבות

את ההצגה, היה לנו דיג´ מדהים שלא היה צריך שום דבר איתו, את שלומי ששת החצומרן ראיתי לפני שנתיים בברית , וברגע שראיתי אותו , וזה היה עוד לפני בכלל שדיברנו על חתונה, אמרתי ללירון "הוא יהיה בחתונה שלנו", לקחתי ממנו כרטיס ביקור ושמרתי אותו עד לרגע שבאמת הזדקקתי לו. שמופית את לא צריכה להפעיל את הקהל , תאמיני לי מי שרוצה לפעול פועל לבד.

שמופית

New member
אני מניחה שאת צודקת,

אבל נורא רציתי משהו מיוחד... כמו כולן אני מניחה
האמת, בהתחלה היו לי הרבה רעיונות מוזרים כמו - חתונת קאראיוקי
להביא מכונה כזו ושהקהל ישיר שירים... תמיר הטיל על זה וטו עצבני
אז אנחנו נשארים במוכר והמקובל - קבלת פנים-חופה-אוכל-ריקודים

באמת רעיון מיוחד.....

אבל האמת גם אני הייתי מטילה וטו עצבני, זה לא קרקס, זו חתונה, תחשבי על זה...

יעלי2

New member
לגבי להקה רוסית../images/Emo70.gif

הורי היו באירוע שהיה מינורי. לפתע אמא שלי קלטה להקה לבושה בתלבושות מיוחדות (רוסיה). היא עיקמה את האף מה צפוי היא חשבה. התוצאה? עד היום היא מהללת ומשבחת אותם. הם היו הדבר באירוע והיא תיארה איך הקהל נסחף איתם. הם כן היו דומיננטיים אבל לא עבדו כל הערב אלא רק חלק ממנו. אולי זה מתאים לכם ואולי לא, אבל היא כמעט כופה על חוג מכריה אותם תוך שהיא מספרת איך היא לא התלהבה בהתחלה ומה שקרה אח"כ היה סוף הדרך.

שיר 1

New member
נורא דומה לשמלת כלה

האמת היא שהשמלה מדהימה אבל נורא דומה לשמלת כלה. אני בטוחה שהמטרה שלך לא הייתה לגנוב את ההצגה אבל תחשבי על הכלה.... אני חושבת שהייתי קצת מתבאסת(ןמתעצבנת) אם מישהי הייתה באה לי עם שמלה לבנה כלתית.. מישהו שלא מכיר את שני בני הזוג ממש יכול להתבלבל....

dorlim

New member
זה ממש לא לבן...

תסתכלי שוב, השמלה היא בסגול לילך. אני מסכים איתך לגבי שמלות לבנות, אבל זו רחוקה מלהיות לבנה. אני, כמו לימור, גם חושב שהשמלה יפה.

השימלה בכלל לא נראית כמו שימלת

כלה!! היא מאוד מאוד צבעונית ולגמרי מתאימה לאחות של החתן !!

למעלה