איך אתם עם מלח?
אני שואל
כי מאז ילדותי אמי ז"ל הייתה מכינה את המאכלים בבית ללא מלח בכלל
וככה גדלנו שנים רבות בלי מלח.
התרגלנו וזה לא היה חסר לנו בכלל.
אחרי זה בגילי המאוחר ממש בשנים האחרונות, גיליתי פתאום את "ים המלח" והתחלתי לצרוך..
לפעמים אפילו יותר מדי, אולי כדי להשלים את ה"חוסרים" מתקופת הילדות.
אבל אז שמתי לב שהלחצדם שלי מתחיל לטפס לכיוון הגבול הצפוני.(מצפון תיפתח הרעה) דבר שלא היה אף פעם.
אז החלטתי לחזור למתכונת הישנה והטובה מבית אמא.
מסתבר שאמי עשתה בחוכמה שמנעה מאיתנו מלחים מגיל צעיר כדי שלא נתרגל וגם כדי לשמור על בריאות תקינה
הרי במילא מסתובבות כמויות גדולות של נתרן כמעט ברוב המוצרים שיש בשוק.
אז למה להוסיף?
אני שואל
כי מאז ילדותי אמי ז"ל הייתה מכינה את המאכלים בבית ללא מלח בכלל
וככה גדלנו שנים רבות בלי מלח.
התרגלנו וזה לא היה חסר לנו בכלל.
אחרי זה בגילי המאוחר ממש בשנים האחרונות, גיליתי פתאום את "ים המלח" והתחלתי לצרוך..
לפעמים אפילו יותר מדי, אולי כדי להשלים את ה"חוסרים" מתקופת הילדות.
אבל אז שמתי לב שהלחצדם שלי מתחיל לטפס לכיוון הגבול הצפוני.(מצפון תיפתח הרעה) דבר שלא היה אף פעם.
אז החלטתי לחזור למתכונת הישנה והטובה מבית אמא.
מסתבר שאמי עשתה בחוכמה שמנעה מאיתנו מלחים מגיל צעיר כדי שלא נתרגל וגם כדי לשמור על בריאות תקינה
הרי במילא מסתובבות כמויות גדולות של נתרן כמעט ברוב המוצרים שיש בשוק.
אז למה להוסיף?