שיא צפייה שלילי לדור הבא: אמש נפלה ל-7%

tapuzo

New member
שיא צפייה שלילי לדור הבא: אמש נפלה ל-7%

אמש נשבר שיא שלילי לתוכנית ריאליטי בפריים טיים. אם לא יוציאו במהירות את איתן והחברים שלו או יכניסו כמה בנים שמתעניינים בבנות אין סיכוי לריאליטי הזה גם את שני המנחים הייתי מחליף, קיסוס וברמן לא מתאימים.

easternstar

New member
בוודאי שפורסם בכותרת: אבי ניר מכה את ערוץ 10

"אבי ניר היכה את הפרויקט המרכזי של ערוץ 10: רייטינג של 7% בלבד ל״דור הבא״ גורמים בתעשייה: "תוכניות ריאליטי בונות קהל לקראת סוף העונה; אלה מספרים רעים לתעשיית ההפקות״ אבל אנחנו כתבנו את זה פה בפורום. הם אפילו לא טורחים לקרוא את הצעות היעול שלנו..

tapuzo

New member
טקסט מאיתן:

* אני צריך להיות חצי שעה בחדר לבד *

tapuzo

New member
עוד טקסט מאיתן:

* אני צריך איזה שעה שעתיים ככה בחדר לבד, טוב? *

tapuzo

New member
רגע, איתן שלח טקסט:

* תגיד להם שאני רוצה איזה יומיים שלושה לבד בחדר, בסדר? *

boie

New member
האמת, ישנה בעיה קשה.

האמת שיש כאן חומרים נפלאים לעשות אחלה ראליטי. ערמות של אנשים יפים,עם אלכוהול חופשי, בוילה מבודדת מהעולם. בכל מדינה אחרת ,עם טממפרטורות כמו שיש עכשיו בחוץ,הייתה שמחה גדולה . אבל אנחנו מתייחסים לעצמנו ברצינות תהומית,ולא באמת מסוגלים להשתחרר. לצערי אלה כנראה גם ההוראות מההפקה,ואז כולם כל הזמן עוסקים ברואים לי .וצריך להסתיר.גם המצלמות ברגע שיש סיכוי לראות רבע ציץ,בורחות מהמקום לא מבינים שכל מתח ,ובטח שגם מיני, רק יעלו את הרייטינג. והאמת,אף אחד ואחת לא נכנסו לשם כשהם לא יודעים שיש מצלמות.

easternstar

New member
זה לא מה שיציל אותם. צריך אינטראקציות

חברתיות מעניינות ואנשים מעניינים. גם אם כל הפאקצות ילכו שם ערומות אין לי מה לראות. כאילו שלא ראינו בחורות ערומות בלייב? אנחנו צריכים את ערוץ 10 לזה? מה אנחנו ילדים בגיל ההתבגרות שצריכים פורנו?

boie

New member
באח הגדול

אמיר וסיוון ,נתנו בראש כבר בשבוע הראשון והייתה גם נשיקה בין שתי בנות בלילה הראשון.

boie

New member
לא צריך עירום

אבל רמז,משהו יצור את כל האינטרקציות. דרך אגב גם משימות מקוריות.

רנדו

New member
סבבה

רק נניח והיה אפשר. אתה מדמיין את איתן וחבריו בסיטואציה מינית? נצטרך אחלה של מבשם אוויר לזה.

הכתובת הייתה על הקיר, אני לא מופתע

ערוץ 10 לא יוכלים להתלונן, הרייטינג הזה מתאים לאור התוכנית שלא שווה הרבה, אין בה עניין, כשאתה מקריא את הקונספט מהנייר זה נשמע כושל כבר, איך לעזאזל הפרומט הזה מתנהל???? הרי יש שם 14 נציבות!!! לא יתכן שאם נגיד איתן מעמיד 2 בנות שהוא לא רוצה ובת אחת "שורדת" אין מצב שאותה אחת ששרדה תחזור ותכבוש את ליבו, אין חיה כזאת בשום מקום. לא יתכן שהבית שומם מעיסוק וההפקה חושבת שהם ליקטו מינימום קאסט של האח הגדול שזרם האירועים ירצוף לבד, זה לא עובד ככה, ונדיר שזה היה קורה כי אף בת שם לא באמת להוטה נואשות באיתן(ליהוק כושל) שהציפורניים תשלפנה, אז מה ההפקה עכשיו תעשה?? תשתמש באיתן כבובת ניסויים ובעוד כמה בנות ככה כדי לייצר אירועים פנימיים מבויימים שיובילו לאי וכאלו התחרשויות. והשיא של השיא, זה הליהוק של בנות שהתוודו לפני ואמרו שאיתן לא הטעם שלהן, לדוגמא ליאן, שכמו שהזכרתי קודם להפקה לא אכפת ממציאת "אהבה" אמיתית והיא מכניסה ניצבות שהדחתן כתובות מראש(הדחתה הקרבה של ליאן תוכננה כבר מראש ע"י ההפקה, שתצא בין הראשונים). כל זה רק על קצה הכפית ועצבי הלהט שרק עכשיו עלו בי, אני בטוח שנראה עוד בהמשך שלל סיבות כאלו ומשונות למה התוכנית לא גורמת לבאז ומציגה רייטינג כזה כושל.

JasPoint

New member
הם עשו יותר מידי טעויות

פורמט שבנוי כולו על מישהו משעמם. ערוץ 10 חיפש גבר בלונדיני אבל שכח לבדוק אם הוא גם מעניין ויכול להחזיק מסך. הרי אם אתם נכשלים בליהוק של דמות המפתח אז כמעט בלתי אפשרי להתאושש. לדעתי בכלל היו צריכים לשים ארבעה רווקים שאין קשר ביניהם וכל אחד בפני עצמו. הליהוק של הבנים נוראי ושל הבנות חיוור, אין "דמויות", אולי רק אתי וגם היא לא חביבה במיוחד. איפה הבחורות השרוטות, הקרועות, ההזויות, הבימבו, האקסהביציוניסטית וכו'? מדובר בפורמט שכדי להצליח אמור להיות טראשי וסליזי אבל הליהוק איכותי מידי, יבש ושמרני וההעריכה מתמקדת בפן הפסיכולוגי והרומנטי (עלק). בקיצור סמטוחה שלמה. הפקה שמפחדת מהצל של עצמה ולא מבינה שהם זקוקים נואשות לפרובוקציות. אחת הדיירות שם התחילה לשיר את אנה לא גומרת של משינה והם העבירו מצלמה בפאניקה. השיבוץ מול היום הכי חזק של קשת. המנחים לא משהו אבל הם הבעיה הכי קטנה.

tapuzo

New member
ביקורות מטעם

כל שלושת הביקורות זה בעצם גוף אחד - עכבר העיר וואלה והארץ = אותו גוף, שבו משודר מהוילה באינטרנט כך שלכל השלושה יש אינטרס להציג כאילו קורה משהו ויש עניין..

JasPoint

New member
אם היית קורא את הביקורת של הארץ..

לא היית חושב שזאת ביקורת מטעם

tapuzo

New member
צודק, סליחה

אתה צודק הביקורת של שריר דווקא מדויקת.

למעלה